Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύω σαν διανομέας. Έχω πάρει άπειρα αδιάβροχα σετ, τα οποία είτε ξέφτυσαν ή πέρνανε νερό από τις ραφές. Το μόνο που ήταν πιο αποτελεσματικό ήταν το μπουφάν και το παντελόνι της bering που περίσεψαν από τη μηχανή μου. Αλλά και αυτά σε πολύ δυνατή βροχή θα πάρουν αρκετή υγρασία.
Ψάχνω λοιπόν ένα σετ μπουφάν-παντελόνι αρκετά ανθεκτικό να μπορέσω να βγάλω χειμώνα και κυρίως όχι πολύ ακριβό γιατί φράγκα δεν υπάρχουν. Έχετε να προτείνετε κάτι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τα κλασσικα αδιαβροχα σετ (με την κουκουλα )ειναι η καλυτερη λυση.Απλα ειναι καλυτερο και σιγουρα οικονομικοτερο να παρεις ενα καλο παρα μια σειρα απο φθηνα που θα χαλαει το ενα μετα το αλλο.Φραγκα μπορει να μην υπαρχουν αλλα σκεψου οτι αυτο ειναι το νουμερο ενα εργαλειο της δουλειας σου.Αν ειναι να τα δωσεις και στους γιατρους...

Τα μπουφαν της μηχανης δεν κανουν,δεν μπορουν να αντιμετωπισουν κατασταση οπως ωρες σε δυνατη βροχη, ειναι και βαρια

Δημοσ.

Έχω σετ πάνω-κάτω της SPIDI. €80 νομίζω είχα δώσει από κατάστημα με είδη μηχανής (Σίνδο Θεσσαλονίκη). Το παντελόνι άψογο, ούτε σταγόνα, το πάνω καλό με επένδυση αλλά στην τρελή βροχή παίρνει λίγο μπροστά από το φερμουάρ, επειδή κάνει λίγο λακκούβα όπως κάθομαι και διπλώνει και κάνει λιμνούλα (πιο περιγραφή δεν μπορώ!) αν και έχει χρατς κάλυμμα πάνω από το φερμουάρ.. Στα θετικά πως είναι αρκετά λεπτό και φοριέται άνετα πάνω από το κανονικό σου μπουφάν. Αυτό μου μοιάζει πολύ, αλλά δεν πρέπει να είναι το ίδιο ακριβώς. 

Δημοσ.

Μην χαλάσεις καν τα λεφτά σου για ακριβές φόρμες! Αυτές οι δουλειές είναι μαρτύριο! 

Θα σου πω τι κάνει ο πατέρας μου που είναι κούριερ. Έχει πάρει μια φτηνή φόρμα (όχι και νάιλον όμως κάτι ποιο χοντρό), σακούλες στα πόδια και τις πέρναγε κάτω από την φόρμα. Τώρα για την περιοχή του λαιμού κάνε και άλλη πατέντα. Το κράνος που έχει, έχει και επέκταση για τον λαιμό! 

Κάνεις συνέχεια κινήσεις, ανέβα-κατέβα στο μηχανάκι σχίζονται όλες! Σε αυτό που μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις είναι για μπότες και γάντια! Αν σε βολεύουν οι γαλότσες είσαι άρχοντας! 

Δημοσ.

Καλό κράνος, γάντια, γαλότσα και αυτό το κίτρινο με τα 7.5€ που φαίνεται στο λινκ του σκρουτζ από πάνω, κάνουν δουλειά.

Στεγνός σε αυτή την δουλειά δεν θα είσαι ποτέ. Από την διαδικασία βγάλε γάντι-κράνος, δώσε φαΐ, βρες ρέστα και μόνο, θα βραχείς.

Το καλύτερο μέτρο πάντως απέναντι στην βροχή, είναι να λουφάρεις σε κάνα υπόστεγο όση ώρα ρίχνει παπάδες, και άστους να περιμένουν.

Ούτως η άλλως, από ένα σημείο και μετά η υπόθεση γίνεται και επικίνδυνη λόγω περιορισμένης ορατότητας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τις απαντήσεις τους. Κράνος έχω καλό σχετικά, το HJC Abyss που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο στα 6 χρόνια που το έχω. Γάντια, αν και έχω, δεν τα φοράω πλέον λόγω του ότι άπαξ και βραχούνε τα χέρια μετά δε μπαινουν με τίποτα. Μποτάκια είχα πάρει από τα lidl κάτι χειμερινά αρκετά καλά, αλλά φέτος σκοπεύω να πάρω γαλότσα με γούνα από μέσα.

Τώρα για πάνω κάτω ίσως κοιτάξω τη Νιτσαράδα που προτάθηκε αλλιώς θα συνεχίσω προς το παρών με αυτά που έχω. Ειλικρινά λυπάμαι να πετάω οποιοδήποτε ποσό για αυτή τη δουλειά, καθώς έχω ήδη τα έξοδα για το μηχανάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...