Apoll Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω καμια συμβουλη θα ηθελα..το τι μου λετε τωρα.. Αν και έχω τελειώσει το σχολείο 20 χρόνια, 22 από τότε που ήμουν Α Λυκείου, αν θυμάμαι καλά, το θέμα της περιόδου ήταν η Αρχαία Ελλάδα κλπ. Ήτοι το ίδιο ακριβώς θέμα με μία τάξη του Γυμνασίου και τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο στο Δημοτικό. Ήτοι επί 3 χρόνια προσπάθησαν να σου διδάξουν το ίδιο ακριβώς πράγμα, και μετά από 3 μήνες καλοκαίρι, έρχεσαι εδώ και λες "αύριο γράφω τί να κάνω!" Συγνώμη, αλλά να μείνεις. Αν τρία χρόνια δεν μπόρεσες να μάθεις τίποτα, και τρεις μήνες δεν έκανες κάτι σχετικό, τί άλλο να πει κανείς..... Δυστυχώς την δεκαετία του 80 έμενες στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο....... 1
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα πρέπει να γράφει ε? Ή να φτιάχνει τη θηλιά, ανάλογα. 3
arc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα πρέπει να γράφει ε? Πρέπει ήδη να εχει τελειώσει. Έπρεπε να γράψει ένα-δυο sos.
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εκτος και αν πέσανε τα αντι-sos Βέβαια, έβαλαν Αρχαία πανεύκολα για να γράψουν όλοι άγνωστο κι αυτοί που ήταν άσχετοι και να κριθούν οι μαθητές στην παπαγαλία, ποιος έγραψε τις πιο αηδίες που βαλαν φέτος. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2014 από slipknot 5
Mozzie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βέβαια, έβαλαν Αρχαία πανεύκολα για να γράψουν όλοι άγνωστο κι αυτοί που ήταν άσχετοι και να κριθούν οι μαθητές στην παπαγαλία, ποιος έγραψες τις πιο αηδίες που βαλαν φέτος. +1
mylo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 το σκονάκι ούτε που πέρασε από το μυαλό σου? ή να υποθέσω πως θέλει χρόνο και αυτό? 1
arc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εκτος και αν πέσανε τα αντι-sos Σε εξετάσεις γυμνασίου-1ης Λυκείου τα anti-sos ειναι μόνο για το 20αρι. Πάντα μπαίνουν καρα-sos για να πιαστεί εύκολα η βάση. το σκονάκι ούτε που πέρασε από το μυαλό σου? ή να υποθέσω πως θέλει χρόνο και αυτό? Το σκονάκι θέλει κόπο και διάβασμα ... Πέρα απο την πλακα, στο πανεπιστήμιο οταν εκανα καλο σκονάκι δεν το χρειάστηκα ποτε γιατί απλά διαβάζοντας για το σκονάκι μάθαινα αυτά που έπρεπε. 2
Cossutius. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ένας συμμαθητής μου παλιά είχε μείνει στα καλλιτεχνικά. Ναι τον άφησε ανεξεταστέο επειδή ηταν αδιάφορος, έκανε φασαρία και χαμουρευόταν με μια εξωσχολική που έφερνε συνέχεια στο μάθημα . Τελικά δε πήγε να δωσει εξετάσεις τον Σεπτέμβριο διότι είχε καλό μέσο όρο. Αλλά είχε πολύ πλάκα που έτρωγε δουλεμα απ όλο το σχολείο. Το ακόμα χειρότερο ειναι οτι η δουλειά του τύπου πλέον ειναι εικαστική 7
koarer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις ολες τις απαντησεις ! Τελικα στρώθηκα λιγο και διαβασα το βραδυ και το πρωι..Αν και μας τα πε ειπε η καθηγητρια..περναγε απο πανω και μου ελεγε τα σωστο-λαθος και την αντιστοίχιση χαχαχαχα! Περασα λογικα 99% !!! 1
Valerie_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σας βαρέθηκε να σας βλέπει και σας πέρασε 2
black_rabBiT Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ένας συμμαθητής μου παλιά είχε μείνει στα καλλιτεχνικά. Εμένα μια φορά μου έβαλε στο διαγώνισμα στην μουσική 14 αντί για 20 επειδή ξέχασα το κλειδί του σολ στο πεντάγραμμο! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛ!
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα μια φορά μου έβαλε στο διαγώνισμα στην μουσική 14 αντί για 20 επειδή ξέχασα το κλειδί του σολ στο πεντάγραμμο! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛ! Εγώ είχα έναν μουσικό-μέταλο (μαλλί κάτω απ' τον ώμο πιασμένο κοτσίδα, μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μαύρο τζιν σωλήνας, άσπρα superstar) και μια φορά έπαιζα κάτι σκηνές από Το Κλάμα Βγήκε απ' τον Παράδεισο στο διπλανό μου. Και με βλέπει και μου λέει "Εσύ που χορεύεις πέρνα έξω". Το tribute μου στο musical δεν εκτιμήθηκε. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από slipknot 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις ολες τις απαντησεις ! Τελικα στρώθηκα λιγο και διαβασα το βραδυ και το πρωι..Αν και μας τα πε ειπε η καθηγητρια..περναγε απο πανω και μου ελεγε τα σωστο-λαθος και την αντιστοίχιση χαχαχαχα! Περασα λογικα 99% !!! ωραίος φίλε τώρα ξέρεις να μη ξαναδιαβάσεις , θα σε περνάνε για πλάκα το Σεπτέμβρη κ εγώ έτσι έκανα 2
panoskir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βέβαια, έβαλαν Αρχαία πανεύκολα για να γράψουν όλοι άγνωστο κι αυτοί που ήταν άσχετοι και να κριθούν οι μαθητές στην παπαγαλία, ποιος έγραψε τις πιο αηδίες που βαλαν φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα