David20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα ρε φίλε που ακούς τα μπαρμπάδια. Άντε παίξε κανα μπιλιαρδάκι εκεί περα. Ναι...και κανα κιλο likes στο facebook κανε..Οταν λες μπαρμπαδια τι εννοεις;....Ειρωνευεσαι η το λες αστειευομενος επειδη πεσαν συμβουλες;
Gtr34 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Κανονικα θα επρεπε να διαβασεις ολη την υλη και οχι μονο τα sos, ειχες χρονο . Κανε μια επαναληψη τωρα,μια το πρωι και καλη επιτυχια . 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. ειναι το πιο σημαντικο μαθημα αλλα για να κατανοησεις την ιστορια πρεπει να χεις τουλαχιστον 10-15 iq. αλλιως θα καταντησεις orc. 2
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. Τρολιά ολκής. In other news, για να περάσεις ιστορία δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω από χρόνο (pun intended) και ο TS ζητάει συμβουλές 12 το βράδυ της προηγουμένης. Σιμς λετζίτ. edit, συμφωνώ με τον ντινάρα, όπως έγραψα για να **περάσεις** θες χρόνο, για να νιώσεις θέλεις @@. Γιατί; Δύο λέξεις: κριτική σκέψη
LongTom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι το πιο σημαντικο μαθημα αλλα για να κατανοησεις παπαγαλίσεις την ιστορια πρεπει να χεις τουλαχιστον 10-15 iq. αλλιως θα καταντησεις orc. Μην μπερδευόμαστε,άλλο το μαθαίνω απ'έξω,άλλο το κατανοώ ώστε να γράψω κάτι που δεν το έχει το λυσάρι.
somebody:) Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 διαβασε καλα τις επικεφαλιδες των μαθηματων και προσπαθησε να τις ταξινομησεις στο μυαλο σου χρονικα να ξερεις στο περιπου τι εγινε πρωτο δευτερο κλπ διαβασε ονοματα και μαθε 1-2 πραγματα που εκανε ο καθενας καθως και τις βασικες χρονολογιες. γενικα οτι βλεπεις στο βιβλιο με bold διαβασε το. καλη επιτυχια!
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δε με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δε με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον.
Valerie_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δε με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δε με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον.Συμφωνώ οικιακή οικονομία φορεβερ.
arc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μεχρι και την 1η Λυκείου θέλει πραγματικά προσπάθεια ... για να μείνεις. Άραγε αν υπήρχαν μαθήματα facebook ή lol θα υπήρχαν μεταξεταστέοι; Χλωμό. 1
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ οικιακή οικονομία φορεβερ. Αυτό είναι ακόμα πιο άσκοπο μάθημα, δε θυμάμαι ποτέ να κάναμε έστω 1 (ένα) μάθημα σχετικό με το budget ενός σπιτικού, τρόπους διαχείρισης εξόδων κλπ. Τότε βέβαια ήταν και οι εποχές διαφορετικές, ΕΕ μεγαλεία, επιδοτήσεις, ρευστό.
The_Colonel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Help guys..απλα μερικα tip Να στρώνεις τον κώλο σου κάτω και να διαβάζεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και να λύνεις και καμιά άσκηση στο σπιτι γιατι αλλιώς πάντα έτσι στο παρά πέντε θα είσαι και οταν τελειώσεις το λύκειο (αν) το πολύ πολύ να βρείς θέση για καθαριστής στον δήμο. (η παραπάνω συμβουλή ήταν για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στα βασικά όχι για να γίνεις άριστος μην σου φαίνονται πολλά και λίγα ειναι! ευχαριστημένος να'σαι)
Valerie_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη δεν ηταν ενδιαφέρον το μαθημα που σε μάθαινε πως να ξεχωρίσεις τα φρέσκα ψάρια Τι αχάριστος
The_Colonel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα το μάθημα της οικιακής οικονομίας μου έμαθε σε τι κράτος ζούμε μιας και έβλεπα την καθηγήτρια είτε να κοιμάται είτε να κουτσομπολεύει στην ώρα του μαθήματος αθάνατο ελληνικό δημόσιο. Οι υπόλοιποι τουλάχιστον προσπαθούσαν έστω να υποδυθούν ότι αυτό που κάνουν ειναι μάθημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα