Apoll Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις ολες τις απαντησεις ! Τελικα στρώθηκα λιγο και διαβασα το βραδυ και το πρωι..Αν και μας τα πε ειπε η καθηγητρια..περναγε απο πανω και μου ελεγε τα σωστο-λαθος και την αντιστοίχιση χαχαχαχα! Περασα λογικα 99% !!! Και αύριο κάνε μία κατάληψη για την κατάντια στην εκπαίδευση και ότι δεν σας μαθαίνουν τίποτα...........................................
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και αύριο κάνε μία κατάληψη για την κατάντια στην εκπαίδευση και ότι δεν σας μαθαίνουν τίποτα........................................... κ όμως , το σημαντικότερο μάθημα για τη ζωή του "η τεμπελιά ανταμείβεται" 4
11demian111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μεχρι και την 1η Λυκείου θέλει πραγματικά προσπάθεια ... για να μείνεις. Μην το δενεις και κομπο! Με το νεο συστημα κοπηκαν αρκετοι, με το παλιο αντε δυο τρεις να εμεναν, και παλι ειτε λογω απουσιων ειτε λογω ξενης υπηκοοτητας, και αυτες εξαιρεσεις!Apoll να δεις φετος που θα γινει χαμος, απεργιες και καταληψεις. Το θεμα ειναι οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο (κλασσικα) και ενω υπαρχει τροπος να αλλαξει κατι (και ναι, εννοω μεσω των καταληψεων), γινεται ενας χαμος διοτι απλα εκμεταλευομαστε την ευκαιρια για λουφα! Γιατι αν ο αλλος ζηταει καταληψη και στην συνεχεια δεν παταει καν, ασε μας ρε φιλε, το δινω και τελειωσε η ιστορια.Και σου λεω εγω, αν ΟΛΑ τα λυκεια της Ελλαδας τα εκλειναν οι μαθητες, με τα ΙΔΙΑ αιτηματα-επιχειρηματα, δεν θα αλλαζε κατι?(Btw φτιαχνω παραγραφους και για καποιον λογο δεν τις δεχεται το insomnia...)
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις ολες τις απαντησεις ! Τελικα στρώθηκα λιγο και διαβασα το βραδυ και το πρωι..Αν και μας τα πε ειπε η καθηγητρια..περναγε απο πανω και μου ελεγε τα σωστο-λαθος και την αντιστοίχιση χαχαχαχα! Περασα λογικα 99% !!! Ρε συ, διάβασες, σας έλεγε και τις απαντήσεις η καθηγήτρια και πάλι δεν είσαι απόλυτα σίγουρος αν πέρασες?
GreyHorse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ, διάβασες, σας έλεγε και τις απαντήσεις η καθηγήτρια και πάλι δεν είσαι απόλυτα σίγουρος αν πέρασες? Τι ρε είναι για να διαβάσει την ύλη μιας χρονιάς σε ένα βράδυ; Η Κιμ Μπάσιντζερ στο My step mother is an alien; 1
bill999r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να μην έχουμε το καλύτερο σύστημα εκπαίδευσης στον κόσμο αλλά τουλάχιστον ο καθένας αν θέλει μπορεί να μάθει και μάλιστα δωρεάν. Ωστόσο ούτε εσείς σαν μαθητες το εκτιμάτε ούτε οι γονείς σας σαν φορολογούμενοι δεν σας πιάνουν απο τα αυτιά να σας στρώσουν. Και χρόνο με τον χρόνο στρατιές αμόρφωτων και άνευ κρίσεως ατόμων συσσωρεύονται στην χώρα που κουμάντο κάνουν τα κολλεγιοπαιδα. Και σε λίγα χρόνια έτσι μαγικά όπως κάνουν κ με την υγεία (μετά απο χρόνια εσκεμμένης και συστηματικής υποβάθμισης) θα σας ζητήσουν να πληρώνετε και τα ιδιωτικά θα είναι μονόδρομος. Μόνο που τότε μαθητές θα είναι τα παιδιά σας.....
panos2171 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γραφω αυριο και πρεπει να γραψω 6+ για να περασω..τωρα το πως εγραψα 4 φετος ενας θεος ξερει! Καθε χρονο δεν ανοιγω βιβλιο και στο τελος κανω μια απλη αναγνωση και γραφω 12....επρεπε να ζητησω να ξαναδουνε το γραπτο μου! Λοιπον εχω διαβασει αρκετα καλα τα sos τωρα και θα δω και λιγο το βιβλιο..Πιστευω το εχω easy αν και σε βοηθανε και εκει απο οτι ξερω! Τωρα ενα παιδι που ειχε μεινει σε αρκετα μαθηματα πηγε και του τα πανε ολα ... Για εσας το 6 μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα δεν ξερω..εσεις τι λετε? Απ τη μια το θεωρείς εύκολο, από την άλλη όχι. Τεσπα αν δε διαβάσεις δε γράφεις, επιλεκτικά δηλαδή μόνο με SOS βασίζεσαι στην τύχη να πέσουν αυτά. Πραγματικά θέλει προσπάθεια για να μείνεις. Τι τάξη είσαι; Έτσι πως κάναν το σύστημα για πλάκα μένεις στην Α' λυκείου. Μόνο από το τμήμα του αδερφού μου μείναν τρεις. 3 χρόνια στο λύκειο ποτέ δε θυμάμαι να έμεινε κάποιος.
Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το σύστημα είναι λάθος απο τα θεμέλια του (και πως να μην είναι λάθος όταν λειτουργεί στα πλαίσια του καπιταλισμού) γιατί για παράδειγμα δε κάνεις μαθήματα λογοτεχνίας για να δεις την ουσία αλλά για να παπαγαλίσεις τα κατεβατά αναλύσεων υποχρεωτικά και αν αποκλίνεις απο αυτά τότε εισαι λάθος, και ο άριστος μαθητής που εξυψώνετε σε λίγες μέρες δε θα θυμάται τίποτα απο αυτά που παπαγάλισε απλά θα είναι ο υποταγμένος μετέπειτα πολίτης της ωραίας μας κοινωνίας, οπότε αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες. η νεολαία δεν είναι αμόρφωτη επειδη δε δίνει σημασία στο δημόσιο δωρεαν σχολείο, η τηλεόραση έχει αναλάβει τη νεολαία και έχει καταντήσει όπως έχει καταντήσει.. αν θεωρείτε οτι αυτοι που διαβάζουν και παίρνουν τα 20αρια στο λυκειο είναι άξιοι για οτιδήποτε (με μόνο αυτο σαν δεδομένο βέβαια) τότε είστε για γέλια.. 1
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Από το ίδιο ακριβώς σύστημα πάντως έχουν βγει και συνεχίζουν να βγαίνουν "αστέρια". Για μένα είναι πρώτα θέμα μαθητών (μυαλού, κρίσης, προσπάθειας, σπιτιού, οικογένειας κλπ κλπ) και μετά θέμα συστήματος. Απλά το εύκολο είναι πάντα να "φταίει το σύστημα" 1
Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 "αστέρια" (αν εννοούμε το ίδιο πράγμα βεβαια) θα βγαίνουν άσχετα με το κάθε σύστημα, άλλο το ένα άλλο το άλλο, και φυσικά το σύστημα ειναι η βάση της όλης σαπίλας το οποίο με όπλα τους θεσμούς της οικογένειας,τηλεόρασης, εκκλησια κλπ κλπ πετυχαίνει το σκοπο του--> άβουλα όντα, μηχανοποιημένα κινούνται μόνο για το προσωπικό τους όφελος-κέρδος με τον παράγοντα άνθρωπο ανύπαρκτο. όσο ζούμε σε αυτό το πλαίσιο, με αυτο το συγκεκριμένο σύστημα παραγωγής κλπ τότε δεν υπάρχει ελπίδα και δεν αρκεί η ατομική κρίση,μυαλο, προσπάθεια για να αλλάξει κάτι. αλλά προφανώς εδω υπάρχει διχογνωμία, γιατί άλλο πραγμα θεωρείτε ως "καλό" μαθητή ενώ εγω μιλάω για κάτι διαφορετικο απο το να πετύχει σε βαθμούς, σε μια καλη σχολη-σπουδες, και μετα μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση κλπ (σπιτι-εξοχικο-γυναικα-οικογενεια-αυτοκινητο american dream)
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 "αστέρια" (αν εννοούμε το ίδιο πράγμα βεβαια) θα βγαίνουν άσχετα με το κάθε σύστημα, άλλο το ένα άλλο το άλλο, και φυσικά το σύστημα ειναι η βάση της όλης σαπίλας το οποίο με όπλα τους θεσμούς της οικογένειας,τηλεόρασης, εκκλησια κλπ κλπ πετυχαίνει το σκοπο του--> άβουλα όντα, μηχανοποιημένα κινούνται μόνο για το προσωπικό τους όφελος-κέρδος με τον παράγοντα άνθρωπο ανύπαρκτο. όσο ζούμε σε αυτό το πλαίσιο, με αυτο το συγκεκριμένο σύστημα παραγωγής κλπ τότε δεν υπάρχει ελπίδα και δεν αρκεί η ατομική κρίση,μυαλο, προσπάθεια για να αλλάξει κάτι. αλλά προφανώς εδω υπάρχει διχογνωμία, γιατί άλλο πραγμα θεωρείτε ως "καλό" μαθητή ενώ εγω μιλάω για κάτι διαφορετικο απο το να πετύχει σε βαθμούς, σε μια καλη σχολη-σπουδες, και μετα μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση κλπ (σπιτι-εξοχικο-γυναικα-οικογενεια-αυτοκινητο american dream) Κι εγώ δεν μιλάω για "καλούς μαθητές" απλά. Η διχογνωμία υπάρχει στο σημείο που έκανα Bold, εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι τα πιο βασικά και μετά έρχεται το κάθε σύστημα 1
tzelen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξ μωρέ, κανα ταβλάκι, κανα φατσοτεφτέρι, who gives a shit, ιδιαίτερα για ιστορίες και μαλακίες. Και μετά καταλήγεις υπαιροίφανως Αίλοινας όπως ο παρακάτω:
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ντάξει, πάντως ιστορία δεν μαθαινεις απο τα σχολικά βιβλία, τίγκα στα ψέματα και στις ανακριβιες ειναι. Τα θέλουν και παπαγαλία, ουτέ καν να τα καταλάβεις δεν θέλουν. 1
DrLo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μην το δενεις και κομπο! Με το νεο συστημα κοπηκαν αρκετοι, ..... ... που κακώς έφτασαν μέχρι την 1η Λυκείου.
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εμεινες ιστορια Α λυκειου???????????? Πες την αληθεια... Τους πληρωσες για να σε αφησουν ε?????????? Αλλιως δεν γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα