Προς το περιεχόμενο

download video ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα γίνει να κατεβάσω όλα τα επεισόδια της σειρά όνειρο ήταν από αυτήν την σελίδα

http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=25612&-V=megatvshows

Χλωμό σε κόβω ... αντίγραφω απο το site

«Προσωρινά (λόγω και της προβολής της σειράς από το Μεγα Ελλάδος) τα online ειπεισόδια της σειράς είναι προσβάσιμα μόνο από χρήστες εντός Κύπρου.»

Δημοσ.

οπότε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποιον proxy για να συνδεθείς στη σελίδα αυτή, σαν να εμφανίζεσαι από άλλη χώρα (π.χ. βρες δωρεάν proxy από Κύπρο) και να κατεβάσεις έτσι ..Βάλε στο google "free proxy cyprus" , βρίσκεις διάφορους..

Πας firefox (π.χ.) , στις επιλογές (options), Advanced->network->connection settings και βάζεις εκεί χειροκίνητα τον proxy (την IP του) που βρηκες.. Παρόμοια και σε Internet Explorer

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος … τσεκάρετε από την Φώτο εεεεεε δοκίμασα με πολλές  ip αλλά δεν δουλεύει και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει συνδέσει.

οπότε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποιον proxy για να συνδεθείς στη σελίδα αυτή, σαν να εμφανίζεσαι από άλλη χώρα (π.χ. βρες δωρεάν proxy από Κύπρο) και να κατεβάσεις έτσι ..Βάλε στο google "free proxy cyprus" , βρίσκεις διάφορους..

Πας firefox (π.χ.) , στις επιλογές (options), Advanced->network->connection settings και βάζεις εκεί χειροκίνητα τον proxy (την IP του) που βρηκες.. Παρόμοια και σε Internet Explorer

post-253355-0-63976900-1409824442_thumb.jpg

Δημοσ.

Με  τα μόνα που συνδέεται με υπέρ αργές ταχύτητες 164.215.22.168:3128
……και πάλι ώμος η σελίδα μου λέει
Country Not Allowed

An error has occurred. An error has occurred.

έψαξα τον κώδικα αλλά τίποτα δεν δίνει link

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...