Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνω κάτι :P ούτε καπνίζω ούτε τίποτα!

Συγνώμη γιατί μου διαφεύγει! το listering το καταπίνουμε? :o

Πες μου ότι έκανες απλά πλύσεις...
Δημοσ.

Χρησιμοποιείς listering αλλά δεν ξέρεις αν το καταπίνεις;

Τέσπα, φυσικά το καταπίνεις, αλλιώς γιατί να βγαίνει σε τόσες γεύσεις;

• Like 2
Δημοσ.

Πες μου ότι έκανες απλά πλύσεις και περίμενες και αποτέλεσμα

Πες μου ότι εδώ και χρόνια φτύνω μπουκαλάκια Listerng? :P Παλιά θυμάμαι έλεγε να μην το καταπιεις! 

Ρεεεε με δουλεύετε? :P

JjVzHMl.png

Δημοσ.

πλύσεις κάνουμε

Και μετα μια πλυση στομαχου και ειμαστε οκ!

Η γλωσσα συνηθως οταν βρωμαει, συνηθως εχουν φυτρωσει πανω τις κατι σαν τριχες, οι οποιες μαζευουν μικροβια απ οτι καταναλωνεις. Για ενα φεγγαρι ειχα και εγω τριχες, με με την οδοντοβουρτσα τις χτενιζα ενα πραγμα :P

Tωρα εχουν φυγει αλλα δεν ξερω γιατι εξαφανιστηκαν, ουτε γιατι τοτε ειχαν εμφανιστει..

Δημοσ.

με την βουρσα μια χαρα καθαριζει και αμα μαλλιαζει η γλωσσα σου απλα πρεπει να μιλας λιγοτερο απλο

ΥΓ τα αλκοολουχα στοματικα διαλυματα προκαλουν καρκινο της στοματικης κοιλοτητας

• Like 1
Δημοσ.

με την βουρσα μια χαρα καθαριζει και αμα μαλλιαζει η γλωσσα σου απλα πρεπει να μιλας λιγοτερο απλα

ΥΓ τα αλκοολουχα στοματικα διαλυματα προκαλουν καρκινο της στοματικης κοιλοτητας

δε διαφωνω αλλα το τι προκαλει καρκινο απ' αυτα που χρησιμοποιουμε ας μη το αναλυσουμε καλυτερα γιατι ειναι μεγαλη η λιστα..... :/

• Like 1
Δημοσ.

με την βουρσα μια χαρα καθαριζει και αμα μαλλιαζει η γλωσσα σου απλα πρεπει να μιλας λιγοτερο απλο

φιλε ακου οχι φιλε ακου φιλε ακου οχι φιλε ακου φιλε ακου το listerine που έχω δεν έχει αλκοολ :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα στοματικά διαλύματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως φάρμακα και όχι για καθημερινή χρήση

Σε καμία περίπτωση listerine, πάρε της Chlorhexil το πορτοκαλί και κάνε πλύσεις για 3-4 μέρες συνεχόμενα και μετά μια φορά τη βδομάδα

Δόντια, ούλα και γλώσσα τα βουρτσίζεις πρωί βράδυ και μετά απτο μεσημεριανό αν μπορείς.

Επίσης με τη πρώτη ευκαιρία πάρε μια oralb, καμιά σχέση με τις απλές

Δημοσ.

Τα στοματικά διαλύματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως φάρμακα και όχι για καθημερινή χρήση

Σε καμία περίπτωση listerine, πάρε της Chlorhexil το πορτοκαλί και κάνε πλύσεις για 3-4 μέρες συνεχόμενα και μετά μια φορά τη βδομάδα

Δόντια, ούλα και γλώσσα τα βουρτσίζεις πρωί βράδυ και μετά απτο μεσημεριανό αν μπορείς.

Επίσης με τη πρώτη ευκαιρία πάρε μια oralb, καμιά σχέση με τις απλές

Λίγο τσιμπημένο στην τιμή πάντως! Αν πάρω αυτό το listerine χωρίς αλκοόλ? 

Oral-B Vitality Precision έχω...

Δημοσ.

αμα θελετε να κανετε πλυσεις καντε τες σαν αντρες τι φλωρoδιαλυματα και χαζομαρες με ρακι να κανετε

το wi-fi, wi-fi ομως!!   ;)  χαχα σε πειραζω :-)

αμα δεν εχεις fb το wifi ειναι αχρηστο... :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...