Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι τσίχλες orbit χωρίς ζάχαρη βοηθάνε ? τρώω 3 πακέτα τη μέρα

αμα θελετε να κανετε πλυσεις καντε τες σαν αντρες τι φλωρoδιαλυματα και χαζομαρες με ρακι να κανετε

σιγά μη κάνω πλύσεις στο ριάκι να έχει τίποτα βατράχια

Δημοσ.

αυτο σιγουρα δεν εχει αλκοολη αλλα δε σου εγγυωμαι οτι δε θα ξερασεις απ'τη γευση :P

Χειροποίητο στοματικό διάλυμα με κανέλα
Είναι πολύ εύκολο και το φτιάχνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι! Σε ένα δοχείο ανακάτεψε ½ κ.γλ. κανέλα σε σκόνη, 1 ½ κ.γ. μέλι, ½ κ.γλ. μαγειρική σόδα, 1 φλ. ζεστό νερό (για να λιώσουμε το μέλι) και χυμό από 2 λεμόνια. Η κανέλα, το μέλι και η μαγειρική σόδα καταπολεμούν τα μικρόβια που προκαλούν κακοσμία. Το λεμόνι φέρνει το δροσερό του άρωμα, ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει τα δοντάκια να παραμένουν λευκά!

αμα θελετε να κανετε πλυσεις καντε τες σαν αντρες τι φλωρoδιαλυματα και χαζομαρες με ρακι να κανετε

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! +1 για τη ρακη :P

• Like 1
Δημοσ.
somebody:)

εγώ που τρώω το πρωί και μέλι και 2 φακελάκια κανέλα τη μέρα δεν βρωμάω , και σκατά με το μπερδον να φάω πάλι θα μυράει έμορφα

• Like 1
Δημοσ.

καλα εσυ θα ζησεις forever :P  http://www.vysinimelissa.gr/2012/01/blog-post_8871.html

καλά δεν περίμενα απο την κανέλα κ το μέλι για να ζήσω forever , ειμαι γενετικά τροποποιημένο έμβρυο αποτέλεσμα πειράματος και δεν αστειεύομαι , γερνάω πολυ αργά  και μπορώ κ γιατρεύομαι μόνος μου απο κάθε νόσο και κάθε μαλακίαν (εν καιρό)

• Like 1
Δημοσ.

άμα γλύφεις κ@λους θα βρωμοκοπα η γλώσσα

..... no comment

σιγά μη κάνω πλύσεις στο ριάκι να έχει τίποτα βατράχια

Οινόπνευμα καθαρό ρε! λούλικα πράγματα με το ρατσί :P

Χειροποίητο στοματικό διάλυμα με κανέλα

Είναι πολύ εύκολο και το φτιάχνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι! Σε ένα δοχείο ανακάτεψε ½ κ.γλ. κανέλα σε σκόνη, 1 ½ κ.γ. μέλι, ½ κ.γλ. μαγειρική σόδα, 1 φλ. ζεστό νερό (για να λιώσουμε το μέλι) και χυμό από 2 λεμόνια. Η κανέλα, το μέλι και η μαγειρική σόδα καταπολεμούν τα μικρόβια που προκαλούν κακοσμία. Το λεμόνι φέρνει το δροσερό του άρωμα, ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει τα δοντάκια να παραμένουν λευκά!

Μου αρέσουν όλα! :P τώρα ο συνδυασμός δεν ξέρω...

Δημοσ.

εγω ξύπναω τρώω 1 λεμόνι καθε πρωί και μυρίζει πανέμορφα το στοματάκι μου

καλά δεν περίμενα απο την κανέλα κ το μέλι για να ζήσω forever , ειμαι γενετικά τροποποιημένο έμβρυο αποτέλεσμα πειράματος και δεν αστειεύομαι , γερνάω πολυ αργά  και μπορώ κ γιατρεύομαι μόνος μου απο κάθε νόσο και κάθε μαλακίαν (εν καιρό)

ρε φίλε άλλαξε το όνομα σου σε faplord τι πράγματα ειναι αυτα

• Like 1
Δημοσ.

εγω ξύπναω τρώω 1 λεμόνι καθε πρωί και μυρίζει πανέμορφα το στοματάκι μου

ρε φίλε άλλαξε το όνομα σου σε faplord τι πράγματα ειναι αυτα

Το ξέρεις ότι ρίχνει πίεση έτσι? :P κανόνισε να σε βγάλουν υποτασικό καμιά μέρα :P

Δημοσ.

Λίγο τσιμπημένο στην τιμή πάντως! Αν πάρω αυτό το listerine χωρίς αλκοόλ? 

Αποτι είδα internet κάπου στα 6-7Ε βγαίνουν και τα δύο, αυτό που λέω εγώ θέλει μισή δόση και είναι φαρμακολογικό όχι καλλυντικό

http://www.intermed.com.gr/el/catalogue/chlorhexidine-products/products/chlorhexil-f-mouthwash/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...