Προς το περιεχόμενο

θεμα με shockwave flash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ...

πριν λιγες μερες εκανα φορματ το λαπτοπ μου

οταν τελειωσα με ολες τις διαδικασιες εβαλα το flash player και το firefox ...

το προβλημμα μου ειναι οτι μου βγαζει συνεχεια μια ειδοποιηση η οποια ειναι

''Το shockwave flash μπορει να ειναι απασχολημενο ή να εχει σταματησει να αποκρινεται. μπορει να διακοψετε την προσθετη λειτουργια τωρα ή να συνεχισετε για να δειτε αν η προσθετη λειτουργια θα ολοκληρωθει.''

μου δινει επιλογη να τικαρω : ''να μην γινει ερωτηση ξανα''

και να πατησω ''συνεχεια'' ή ''διακοπη προσθετης λειτουργιας''

οτι και να τικαρα οτι και να πατησα η ειδοποιηση αυτη βγαινει σχεδον συνεχως οταν σερφαρω και ακομα περισσοτερο στο Youtube.. εκανα απεγκατασταση του flash player και του firefox και ξανα εγκατασταση και δεν εγινε τπτ απολυτως ... βοηθειαααα ... μου σπαει τα νευραααα

α επισης δεν παιζει βιντεος απο πουθενα ... βγαζει μια ειδοποιηση που λεει οτι κατερευσε το adobe flash κατι τετοιο

Δημοσ.

μπορει να φταινε τα drivers της καρτας ηχου ? τα περασες σωστα

το εχω δει να χτυπαει το βιντεο γιατι δεν ειχε ντραιβερ στην καρτα ηχου με το που τα περασα εφτιαξε

Δημοσ.

καλησπερα ...

πριν λιγες μερες εκανα φορματ το λαπτοπ μου

οταν τελειωσα με ολες τις διαδικασιες εβαλα το flash player και το firefox ...

το προβλημμα μου ειναι οτι μου βγαζει συνεχεια μια ειδοποιηση η οποια ειναι

''Το shockwave flash μπορει να ειναι απασχολημενο ή να εχει σταματησει να αποκρινεται. μπορει να διακοψετε την προσθετη λειτουργια τωρα ή να συνεχισετε για να δειτε αν η προσθετη λειτουργια θα ολοκληρωθει.''

μου δινει επιλογη να τικαρω : ''να μην γινει ερωτηση ξανα''

και να πατησω ''συνεχεια'' ή ''διακοπη προσθετης λειτουργιας''

οτι και να τικαρα οτι και να πατησα η ειδοποιηση αυτη βγαινει σχεδον συνεχως οταν σερφαρω και ακομα περισσοτερο στο Youtube.. εκανα απεγκατασταση του flash player και του firefox και ξανα εγκατασταση και δεν εγινε τπτ απολυτως ... βοηθειαααα ... μου σπαει τα νευραααα

α επισης δεν παιζει βιντεος απο πουθενα ... βγαζει μια ειδοποιηση που λεει οτι κατερευσε το adobe flash κατι τετοιο

υπάρχει και το πρόγραμμα της μαμάς microsoft το οποίο ειναι πολύ καλο.εγω το χρησιμοποιώ .microsoft silverlight λεγεται.επισης αν θες απενεργοποιησε το hardware acceleration.πατα δεξι κλικ σε ενα you-tube video,πηγαινε properties και θα το δεις

Δημοσ.

μπορει να φταινε τα drivers της καρτας ηχου ? τα περασες σωστα

το εχω δει να χτυπαει το βιντεο γιατι δεν ειχε ντραιβερ στην καρτα ηχου με το που τα περασα εφτιαξε

Σε περίπτωση που δεν τα έκανα σωστά τι κάνω??

υπάρχει και το πρόγραμμα της μαμάς microsoft το οποίο ειναι πολύ καλο.εγω το χρησιμοποιώ .microsoft silverlight λεγεται.επισης αν θες απενεργοποιησε το hardware acceleration.πατα δεξι κλικ σε ενα you-tube video,πηγαινε properties και θα το δεις

Αυτό είναι κάτι σαν Adobe flash player??

Δημοσ.

Εχω πολυ καιρο που θελω να ποσταρω το ιδιο προβλημα,Εχω κανει τους τελευταιους μηνες 3 φορματ και το συγκεκριμενο προβλημα παραμενει,εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.Εχω διαβασει απειρα φορουμ(ελληνικα και ξενα)αλλα καμια απ τις λυσεις που προτεινανε δεν δουλεψε για μενα.Αλλα τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα την βρω την λυση,απ την στιγμη που ανεβηκε στο ινσομνια θα λυθει,εδω ολα ειναι δυνατα και εφικτα :-) :-)

Δημοσ.

Εχω πολυ καιρο που θελω να ποσταρω το ιδιο προβλημα,Εχω κανει τους τελευταιους μηνες 3 φορματ και το συγκεκριμενο προβλημα παραμενει,εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.Εχω διαβασει απειρα φορουμ(ελληνικα και ξενα)αλλα καμια απ τις λυσεις που προτεινανε δεν δουλεψε για μενα.Αλλα τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα την βρω την λυση,απ την στιγμη που ανεβηκε στο ινσομνια θα λυθει,εδω ολα ειναι δυνατα και εφικτα :-) :-)

Χαχα κάτσε να δούμε... Για πες τι υπολογιστή έχεις... Εσένα παίζει βιντεος?

Δημοσ.

κατι πρεπει να γινετε τελικα με τους drivers γιατι ουτε ηχο εχω τελικα και τα ιδια γινονται και απο chrome ..

HELP ! ΚΑΝΕΙ??

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα απ' όσο ξέρω είναι γενικότερο. Το αντιμετωπίζω κι εγώ. O flash player είναι για μάπες. Δεν ξέρω κατά πόσον ευθύνονται και το μάπα internet που έχουμε με τα μάπα ρούτερ.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα απ' όσο ξέρω είναι γενικότερο. Το αντιμετωπίζω κι εγώ. O flash player είναι για μάπες. Δεν ξέρω κατά πόσον ευθύνονται και το μάπα internet που έχουμε με τα μάπα ρούτερ.

δεν παιζει κατι τετοιο ... πριν το φορματ δεν γινοταν τπτ και εδω δεν με αφηνει να βλεπω βιντεο με ηχο ... δεν γινετε αυτο ... 

Δημοσ.

Και μένα μου 'χει σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα το τελευταίο δίμηνο #$@%#
Κάθε λίγο βγαίνει αυτό το παράθυρο, πατάω "συνέχεια" και για να συνέλθει κάνει 30 δευτερόλεπτα! Έκανα ενημερώσεις αλλά τίποτα :mad:

Ποιά είναι τελικά η λύση ρε παιδιά; HP λαπτοπ με windows 8. ΒΟΗΘΕΙΑ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας ένας παιδιά μη σπρώχνεστε!!! :-D (πλάκα κάνω). Επειδή έχει αγριέψει - χειροτερέψει το πράμα και το κάνει σε όλα τα βίντεο πλέον, ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...