evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Είχα γράψει και ένα status αλλά γενικά ψάχνω μαγαζιά.. Θέλω να μου πείτε μαγαζιά στα οποία να έχετε πάει. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ να έχει ωραία θέα ή να είναι παραλιακά (να βλέπει θάλασσα btw) και να μην σε ξεγυμνώνουν Αυτά! Κάπου κοντά στην Αθήνα άντε μέχρι Ωρωπό το πολύ πολύ!
black_rabBiT Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε εγγραφή στο Athens daily secret. 1
somebody:) Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στο λουκουμι πηγαινε στο μοναστηρακι εχει και ταρατσα και ειναι πολυ ωραια και οικονομικα.
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 να σου πω.. μια θες να εχεις δροσερη αναπνοη μια ψαχνεις ωραια μαγαζια μηπως θες να μας πεις κατι?? χαχα στο θεμα μας τωρα στο λουκουμι πηγαινε στο μοναστηρακι εχει και ταρατσα και ειναι πολυ ωραια και οικονομικα. Ωραίο φαίνεται απλά δεν ήθελα και τόσο πολύ στο κέντρο... Είναι και το A for Athens κέντρο!
somebody:) Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο φαίνεται απλά δεν ήθελα και τόσο πολύ στο κέντρο... Είναι και το A for Athens κέντρο! δε μπορω να σκεφτω κατι εκτος κεντρου :/
mathsrule Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θέα Δηλαβέρη. Πηγαίνω πολύ συχνά. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ωραίος μεγάλος και καθαρός/περιποιημένος χώρος και νορμάλ τιμές.
mathsrule Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Προτιμώ κάτι σε cafe-bar Cafe-bar είναι και αυτό. 1
Razor_7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Moorings στο λαιμό βουλιαγμένηςΕιπε όμως να μην τον ξεγυμνωσουν όχι να του πάρουν και τα σώβρακα? 1
FainiaV. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να πας στην πλατεια Συνταγματος οπου στην ταρατσα του Public εχει μια καφετερια-μπαρ που εχει υπεροχο φαγητο και εχει υπεροχη θεα ειδικα το βραδυ
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ειπε όμως να μην τον ξεγυμνωσουν όχι να του πάρουν και τα σώβρακα? Σιγα μην του πάρουν και τα σώβρακα αν πάει να πιει μια μπύρα η ένα καφέ
evoracing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα μην του πάρουν και τα σώβρακα αν πάει να πιει μια μπύρα η ένα καφέ Παιδιά εγώ coca-cola θα πιω οδηγάω!
Aztec Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ coca-cola θα πιω οδηγάω! Εσύ δεν ξέρω τι θα πιείς το επικίνδυνο ειναι οι επιλογές που δίνεις στο γκομενακι
evoracing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ δεν ξέρω τι θα πιείς το επικίνδυνο ειναι οι επιλογές που δίνεις στο γκομενακι Vodka καλά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα