Hamurabi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ψαχνω καιγω μαγαζι για βραδινη εξοδο με δυνατη μουσικη (οχι τερμα σαν κλαμπ,λιγο πιο low) ειναι και εγκυος η συζηγος μη ξεσηκωσουμε τον διαδοχο. λογω γενεθλιων λεω να τη βγαλω καπου. καμια ωραια ιδεα? επειδη θα ειναι Κυριακη , θα ειναι ωραια σε κανα μαγαζι της παραλιακης;
Peleus17 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ακρωτήρι και δεν είμαι καλά.....Πολύ ωραίο, με θέα την θάλασσα και ωραία δροσιά το βράδυ. Από μουσική όμως κλασικά, Παολα Παντελιδη άντε και κάνα Animals γιατί είμαστε expert στο EDM
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το ακρωτηρι είναι κλαμπ κανονικο. για πιο χαλαρα πας από μικρολιμανο ιστοπλοικος δον κιχωτης ή το διπλανο ή στο σεφ διπλα που είναι το ολυμπικο κ άλλο ένα πιο διπλα για χαλαρα.Μετα παιζει μαρινα φλοιβου,nalu(φετινο.πρωην μπλε κραταει μεχρι 2-3),bolivar(beach bar μεχρι 1-2),balux καλοκαιρινο+χειμερινο kai τελος στα κλασσικα εν πλω,vive mar,moorings,rumors,no name. εγω λεω να αφησει την βοτκα και να πιει κανα κοκτέιλ χωρις αλκοολ... για ακριβα nobu matsuhisa,rafale,Ithaki... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από kage
Razor_7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εγω λεω να αφησει την βοτκα και να πιει κανα κοκτέιλ χωρις αλκοολ... υπάρχουν τέτοια?
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το ακρωτηρι είναι κλαμπ κανονικο. για πιο χαλαρα πας από μικρολιμανο δον κιχωτης ή το διπλανο ή στο σεφ διπλα που είναι το ολυμπικο κ άλλο ενα για χαλαρα.Μετα παιζει μαρινα φλοιβου,nalu(φετινο.πρωην μπλε κραταει μεχρι 2-3),bolivar(beach bar μεχρι 1-2),balux καλοκαιρινο kai τελος στα κλασσικα εν πλω,vive mar,αγναντι,moorings,rumors,no name. εγω λεω να αφησει την βοτκα και να πιει κανα κοκτέιλ χωρις αλκοολ... Γρανίτα λέγετε XD Θα τα δω τα μαγαζιά που μου λες σε ευχαριστώ πολύ! Στο La Cote στην Ραφήνα έχει πάει κανένας? ωραίο μαγαζάκι φαίνεται!
Miracle Worker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία θέα έχει το Telescope στο Χαϊδάρι, αλλά είναι για πιο light καταστάσεις.
Swimmer21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Apolis/scherzo στη Πετρουπολη.. Αξιζει! 2
evoracing Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ evo, πότε είναι αυτή η έξοδος?? Σύντομα απλά γενικός ψάχνω μαγαζιά ποιοτικά γιατί τα κλασικά με 4 τοίχους τα βαριέμαι! 1
Swimmer21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σύντομα απλά γενικός ψάχνω μαγαζιά ποιοτικά γιατί τα κλασικά με 4 τοίχους τα βαριέμαι! http://www.apolis.gr/ Δεν κανω διαφήμιση, απλα πηγα την κοπελα μου και ξετρελαθηκε, θα αρεσει και στη δικια σου αν δεν εχετε παει πριν.. 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αν γουστάρει όπου και να την πας τέλεια θα της φανεί, αν δεν γουστάρει πάλι όπου και να την πας δεν θα αλλάξει κάτι η ωραία θέα και το καλό σέρβις
archsatan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.apolis.gr/ Δεν κανω διαφήμιση, απλα πηγα την κοπελα μου και ξετρελαθηκε, θα αρεσει και στη δικια σου αν δεν εχετε παει πριν.. Πώς πάς από κέντρο εκεί πιο γρήγορα;
Swimmer21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω ιδεα GPS εβαλα.. ψαξε στο google maps
Hamurabi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 παιδι εμενα που η εξοδος μου ειναι αυριο και θα βρεχει....τι κανουμε? καμια προταση δεδομενης και της αυριανης βροχης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα