kak0s1931 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, Στην εταιρεία μας έχουμε αγοράσει 5 domain και το hosting της ιστοσελίδας το κάνει εταιρεία με δικούς της server. Εμείς πληρώσαμε για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα αυτή μου ανήκει; Επειδή θα πήγα ήδη σε άλλη εταιρεία για hosting κτλπ, αλλά η παλιά εταιρεία όπου και μου σχεδίασε την ιστοσελίδα όταν της είπα ότι θέλω backup της ιστοσελίδας μου δίνει μόνο ένα CSV file και τις φωτογραφίες. έτσι όμως είναι μια static ιστοσελίδα! Τους ζητήσαμε sql format ή full backup website από το CMS και δεν μας το δίνουν επείδή έχουν δήθεν δικά τους script πάνω και θα φαίνεται ο server τους κτλ. Τι μπορώ να κάνω; Δικαιούμε το sql file ή full backup ? Παρακαλώ βοήθεια γιατί μας έχουν σπάσει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρις να ειμαι ειδικος επι του θεματος, θα υποθεσω πως πρεπει να ανατρεξεις στη συμφωνια/συμβολαιο που κανατε μαζι τους και τους ορους που ειχατε θεσει. Τι περιλαμβανει το εργο για το οποιο τους πληρωσατε, κλπ. 1
parlapipator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σε περίπτωση που δεν θέλουν να δώσουν τα αρχεία γιατί υποτίθεται μπορεί να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία ιστοσελίδας από κάποιον άλλο βασισμένη στο δικό τους framework ή σε δικά τους script ή σε τροποποιήσεις που έχουν κάνει σε άλλα, ίσως μπορείς να πάρεις την βάση δεδομένων ( sql files ) που από μόνη της είναι απλά κάποια δεδομένα και τίποτα άλλο ( δεν νομίζω να τους πειράξει να δει κάποιος την δομή της βάσης τους ). Παρόλα αυτά η βάση δεδομένων βρίσκεται μέσα στο CSV αρχείο προφανώς και απλά μέσω του phpmyAdmin που προφανώς τρέχει στην νέα εταιρία hosting σας, κάνεις Import την βάση από το αρχείο CSV πολύ απλά και εύκολα. Δες εδώ πώς: stackoverflow.com/questions/9734486/importing-a-csv-into-phpmyadmin
kak0s1931 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σε περίπτωση που δεν θέλουν να δώσουν τα αρχεία γιατί υποτίθεται μπορεί να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία ιστοσελίδας από κάποιον άλλο βασισμένη στο δικό τους framework ή σε δικά τους script ή σε τροποποιήσεις που έχουν κάνει σε άλλα, ίσως μπορείς να πάρεις την βάση δεδομένων ( sql files ) που από μόνη της είναι απλά κάποια δεδομένα και τίποτα άλλο ( δεν νομίζω να τους πειράξει να δει κάποιος την δομή της βάσης τους ). Παρόλα αυτά η βάση δεδομένων βρίσκεται μέσα στο CSV αρχείο προφανώς και απλά μέσω του phpmyAdmin που προφανώς τρέχει στην νέα εταιρία hosting σας, κάνεις Import την βάση από το αρχείο CSV πολύ απλά και εύκολα. Δες εδώ πώς: stackoverflow.com/questions/9734486/importing-a-csv-into-phpmyadmin ναι αλλα ετσι δεν θα ειναι σε CMS ; θα ειναι σε html?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα