Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου στα παιδιά του Insomnia , πρώτο μου post εδώ πέρα , καλώς σας βρήκα  :-D . Φέτος με τις Πανελλήνιες σκέφτομαι να περάσω στο ΠΑ.ΠΕΙ. ( Πανεπιστήμιο του Πειραιά) σε μια σχολή με 16.000 μόρια (Πράγμα που θέλει αρκετή προσπάθεια για μένα τουλάχιστον).Από την άλλη ένα φιλαράκι, μου κέντρισε την ιδέα για σπουδές στη 'murica λέγοντας μου πως υπάρχει ένα ίδρυμα (Fulbright) που σε στέλνει στις Η.Π.Α για σπουδές... Διάβασα αρκετά περί του θέματος και απ'ότι κατάλαβα πρέπει να σου τρέχουν απ΄τα μπατζάκια για κάτι τέτοιο! Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα,θα του ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσε από κάτω  :-D

Υ.Γ Έχω το proficiency του Michigan (Αν και δεν νομίζω να είναι κανένα τρελό προσόν για τις Η.Π.Α)  :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε μια σχολή με 16.000 μόρια (Πράγμα που θέλει αρκετή προσπάθεια για μένα τουλάχιστον).

υπάρχει ένα ίδρυμα (Fulbright) που σε στέλνει στις Η.Π.Α για σπουδές... 

Αν δυσκολευεσαι να βγάλεις 16.000 μόρια όχι υποτροφία από το Fullbright θα πάρεις, ούτε στο κυλικείο τους δε μπορέσεις να φτάσεις για φραπέ.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 8
Δημοσ.

Φίλε , τώρα ξεκινάω για Πανελλήνιες! Αν θέλω να βγάλω 16.000 τα βγάζω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου... (Άλλοι δυσκολεύονται για 12.000) Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε ακούω  :-) Επίσης το Fulbright δεν κοιτάει τα μόρια , αλλά το Μ.Ο των 3 τάξεων του Λυκείου απ'οτι ενημερώθηκα!

Δημοσ.

Φίλε , τώρα ξεκινάω για Πανελλήνιες! Αν θέλω να βγάλω 16.000 τα βγάζω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου... (Άλλοι δυσκολεύονται για 12.000) Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε ακούω  :-) Επίσης το Fulbright δεν κοιτάει τα μόρια , αλλά το Μ.Ο των 3 τάξεων του Λυκείου απ'οτι ενημερώθηκα!

Να στο θέσω αλλιώς ...

Αν εβγαζες 19,9-20 απολυτήριο (το κριτήριο από όσο λες), δε θα περίμενα να ανυσηχείς αν θα βγάλεις 16.000.

Αυτός που σε πληροφόρησε για το Fullbright, σου είπε τι επίπεδα βαθμών (και όχι μόνο) απαιτούνται και τι επίπεδο ανταγωνισμού υπάρχει?

btw : στο 1ο topic δε ζητάς προτάσεις αλλά πληροφορίες ... ε τέτοια σου δίνω, την πληροφορία ότι βαθμοί αυτής της τάξης που λες δεν έχουν τύχη.

• Like 1
Δημοσ.

Μου είπε ότι το 17 είναι ένας αξιοπρεπής βαθμός και μπορείς να περάσεις σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο (17 και κάτω δεν το πρότεινε). Διότι με 17 και κάτω δεν αξίζει να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα... κάθεσαι κάλλιστα και εδώ! Γνωρίζεις κάτι εσύ ; (δεν είμαι και πολύ γνώστης , την τελευταία βδομάδα το ψάχνω) Αν προτείνει κανείς κάτι ας μου πει... Τα δίδακτρα πιστεύω πως είναι ένα πρόβλημα!

Δημοσ.
Φίλε , τώρα ξεκινάω για Πανελλήνιες! Αν θέλω να βγάλω 16.000 τα βγάζω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου... (Άλλοι δυσκολεύονται για 12.000)

Αλλοι ειναι και διανοητικα καθυστερημενοι χωρις να παιρνουν καν επιδομα απο το κρατος, what`s your point?

Διότι με 17 και κάτω δεν αξίζει να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα... κάθεσαι κάλλιστα και εδώ!

Καλα ξερω ατομο που τον δεχτηκαν σε καλο ΑΕΙ του UK με βαθμο απολητηριου κανα 12αρι-13αρι. Παντως ο φιλος να μην

απογοητευεται, αν δεν παει για σπουδες Murica μπορει ανετα να παει με τους black power να κανουν τσιγαριλικια και να

ζουν με walfare. Νταξ ναουμ?

Δημοσ.
Νταξ ναουμ! Αυτός ο φίλος σου που τον δέχτηκαν στην Αγγλία πλήρωνε και δίδακτρα έτσι ; ^_^

Ε ναι. Φοιτητικο δανειο οπως ολος ο κοσμος.Τι εσυ το ψηνεις να πας εντελως στο τζαμπε? Παρα πολυ δυσκολο...

Δημοσ.

CostasGeo, ρίξε μια ματιά στη σελίδα τους ιδρύματος  να δεις πότε έχουν ενημερωτικές συναντήσεις να κλείσεις ραντεβού σε μια από τις ομάδες που κάνουν,

Εκεί θα σε ενημερώσουν πλήρως και θα σου δώσουν και υλικό με πληροφορίες. IELTS ή TOEFL μόνο αν θυμάμαι καλά για αγγλικά.

Να ξέρεις ότι οι υποτροφίες δεν είναι πολλές σε αριθμό και οι σπουδές Αμερική κοστίζουν πολλά λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε παιδιά ευχαριστώ θα το τσεκάρω! Μια ερώτηση ακόμα , το φοιτητικό δάνειο απ'ότι είχα ακούσει πιο παλιά είναι άτοκο ,σωστά ;

Ε ναι. Φοιτητικο δανειο οπως ολος ο κοσμος.Τι εσυ το ψηνεις να πας εντελως στο τζαμπε? Παρα πολυ δυσκολο...

Δεν θα με χάλαγε να πάω και τσαμπέ , συνήθως τις δέχονται τις ιδιοφυίες ^_^

Δημοσ.

σπουδές στην αμερική + proficiency και επίτηδες λάθος στον τίτλο "halp" κεφαλαία κιόλας για να το δούμε  και οτι θα πας τζαμπέ με ενα 17ρι και οτι εισαι ιδιοφυΐα και πολλά ακόμα που δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου να σχολιάσω

fail troll wannabe

1/10

κατάλαβα και ποιανού το δεύτερο account είσαι
/facepalm

μην μου απαντήσεις , δεν θα ασχοληθώ γιαυτό το βάζω και σε spoiler , συνέχισε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.gr/search?q=Fulbright&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US:IE-ContextMenu&ie=&oe=&gfe_rd=cr&ei=jtoJVM2nJMmF8QeIs4DQDw&gws_rd=ssl#rls=com.microsoft:en-US:IE-ContextMenu&q=%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%202014

οι σπουδες αμερικη θελουν κανα 30αρη το χρονο!οι σπουδες στην αγγλια κανα 12αρη το χρονο....

τα δανεια της αμερικης δεν ξεπληρώνονται ευκολα...μεσω αγγλιας είναι πιο βατα γιατι παει αναλογα το τι θα βγαζεις στο μελλον.αν βγαζεις 21χιλ(~25κ ευρω) λιρες το χρονο δινεις κανα 100ε το χρονο αλλιως μετα από χρονια διαγράφονται..

Αν πας καλο θα ταν να μεινεις εστω στην αρχη στις εστιες...

κατι παρομοιο και χωρις fees είναι σκωτια-ουαλια.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

σπουδές στην αμερική + proficiency και επίτηδες λάθος στον τίτλο "halp" κεφαλαία κιόλας για να το δούμε  και οτι θα πας τζαμπέ με ενα 17ρι και οτι εισαι ιδιοφυΐα και πολλά ακόμα που δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου να σχολιάσω

fail troll wannabe

1/10

κατάλαβα και ποιανού το δεύτερο account είσαι

/facepalm

μην μου απαντήσεις , δεν θα ασχοληθώ γιαυτό το βάζω και σε spoiler , συνέχισε

Τρελέ Νίκο , γέλασα πολύ με το σχόλιο σου χααχαχαχ! Καταλάθος έγινα trollwannabe... Αν θες δίνω και λογαριασμό facebook για να σου αποδείξω το αντίθετο αλλά δεν πολυαξίζει... Όσο για το halp στον τίτλο όντως μπήκε επίτηδες γιατί πλέον έχει μεγαλύτερη ισχύ από το απλό help :-p Οι ερωτήσεις που κάνω είναι σοβαρότατες (ελπίζω να μην σημαίνει πως έχω νοητική στέρηση) απλώς δεν ξέρω και τα πάντα για την φοιτητική ζωή στην Αμέρικα και για αυτό στράφηκα σε εσάς ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...