gtr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους μου εφερε ο ξαδερφος μου ενα λαπτοπ που στην προσπαθεια του να βγαλει το σκληρο εσπασε το βυσμα usb 3 που ειχε πανω το πλακετακι απο sata to usb 3 κατι τετοιο περιπου http://www.ebay.com/itm/SEDNA-USB-3-0-to-2-5-SATA-II-HDD-SSD-adapter-PCB-module-with-cable-/261322795151?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3cd80d688f υπαρχει σαν ανταλλακτικο μπορουμε να το βρουμε καπου? ευχαριστω.
Roger Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Aφου το βρηκες,γιατι δεν το αγοραζεις απο το ebay?
gtr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα φιλε μου, δεν ειναι το ιδιο πχ εκει που βιδωνει ειναι σε διαφορετικο σημειο η τρυπες αν παρω αυτο θα ειναι χυμα μεσα.
G1O Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν ζητας βοηθεια να αναφερεις μοντελο λαπτοπ για να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει
Euclides Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εσωτερικά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος αντάπτορας USB3 to SATA. Αυτό που σπάσατε είναι το SATA βύσμα. Αν είστε τυχεροί και είναι σε ξεχωριστό board, το αντικαθιστάτε. Αν είναι απ' ευθείας πάνω στην mobo τότε μπορεί να χρειάζεται από μια απλή αντικατάσταση (από κάποιον που ξέρει να δουλεύει κολλήσεις), μέχρι αντικατάσταση της mobo. Εξαρτάται από το πόσο μεγάλη ζημιά κάνατε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο απο το ebay δεν εχει καμια σχεση με ανταλλακτικο φορητου ειναι ενα ανταπτορακι για να συνδεσεις σκληρο δισκο σε θυρα usb δηλαδη οτι εχει μεσα ενα κουτακι σκληρου δισκου που τον κανει εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα