zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω έναν παλιό εντοιχιζόμενο καταψύκτη και τον έχω βάλει στο μπαλκόνι γιατί δεν χωράει μέσα στο σπίτι! Πως μπορώ άραγε να τον προστετεύσω από την υγρασία κλπ. από τα φυσικά φαινόμενα; Βροχή απευθείας δεν θα δέχεται αλλά οκ, κάποια σχετική υγρασία ίσως θα υπάρχει τώρα που θα είναι έξω! Καμιά ιδέα;
kfyros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορείς. Σήκωσε το λίγο να μην είναι πάνω στο πάτωμα με τίποτα μαρμαράκια στα πόδια. Και κανένα ριχτάρι για τη σκόνη, αλλά να το καθαρίζεις συχνά για σκόνη κλπ. Αν σκουριάσει τρίψιμο βάψιμο. Νάυλον κλπ. φασκιώματα φυλακίζουν την υγρασία και κάνουν πιο πολύ ζημιά. 1
BoullyBoy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα. πριν ανοίξω θέμα για τον καταψύκτη στο μπαλκόνι είπα να ρωτήσω σε ήδη ανοιχτό θέμα. Εχω αγοράσει αυτόν εδώ σήμερα και είχα την σκέψη να το βάλω στο διάδρομο (μόνο εγώ είμαι) αλλα έχω και την επιλογή να το βάλω και στο μπαλκόνι. Στο μπαλκόνι βροχή δύσκολα να το δει αλλά το βλέπει τα πρωινά ο ήλιος. Ποιά είναι η άποψή σας; θα ήθελα περισσότερο στο μπαλκόνι να το βάλω.
xrist0s4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αμα κανει κανενα δυνατο καυσονα εχε το νου σου εφοσον ειναιπαλιος γιατι μπορε να καει 1
zoranb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 όχι βρέ καινούριος είναι αυτός εδώ Ομολογώ πως εγώ καινούργιο δεν θα τον έβγαζα έξω! Το thread το ξεκίνησα με τη λογική του να εκμεταλευόμουνα όσο μπορούσα έναν παλιό που είχα!
nvel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αμα κανει κανενα δυνατο καυσονα εχε το νου σου εφοσον ειναιπαλιος γιατι μπορε να καει και τον χειμώνα δεν θα λειτουργεί εκτός από τον καύσωνα
BoullyBoy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το έβαλα ήδη στο μαπλκόνι. Δεν με βόλεψε στο διάδρομο. Στο βιβλιαράκι γράφει '' λειτουργεί σε θερμοκρασίες δωματίου +10 με +43 βαθμούς. αμα ξεπεράσει τους 43 βαθμούς και μέσα η θερμοκρασία θα είναι ανώτερη.'' άρα τη γίνεται κάτω απο τα +10;
caveneo Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέρα καλή και απο μένα. Εγω έχω καταψύκτη στο μπαλκόνι. Είναι καινούργιος, δεν τον χτυπάει ήλιος και βροχή αλλά θέλω ιδέα τι να βάλω απο κατω του να τον σηκώσω για όταν ρίχνω νερά στο μπαλκόνι να μην εχει θέματα.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, caveneo είπε Μέρα καλή και απο μένα. Εγω έχω καταψύκτη στο μπαλκόνι. Είναι καινούργιος, δεν τον χτυπάει ήλιος και βροχή αλλά θέλω ιδέα τι να βάλω απο κατω του να τον σηκώσω για όταν ρίχνω νερά στο μπαλκόνι να μην εχει θέματα. Μαρμαρακια σαν ποδια να βαλεις ωστε να μην εχεις θεμα. 1
caveneo Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Με τα μαρμαράκια ποσα εκατοστά θα σηκωθεί; εγω θέλω να ειναι κάμποσα εκατοστά πάνω απο το μπαλκόνι. Πάνω απο 5.
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, caveneo είπε Με τα μαρμαράκια ποσα εκατοστά θα σηκωθεί; εγω θέλω να ειναι κάμποσα εκατοστά πάνω απο το μπαλκόνι. Πάνω απο 5. Βάλε πόδια ανάλογα με το πόσο θέλεις να τον σηκώσεις! 1
haris_216 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, caveneo είπε Με τα μαρμαράκια ποσα εκατοστά θα σηκωθεί; εγω θέλω να ειναι κάμποσα εκατοστά πάνω απο το μπαλκόνι. Πάνω απο 5. Αν δεν θες να μπλέξεις με diy μία απλή και ανθεκτική λύση είναι παλέτα πλαστική (τονίζω το "πλαστική" αφού θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αρχίσω να βλέπω σχόλια για σαπίσματα, κλπ). Εκτός από το να αγοράσεις (δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές όπως βλέπω πχ εδώ) τις βρίσκεις πολλές φορές και πεταμένες (έχω βρει και καβατζώσει πέραν της μίας φοράς και μετά από ένα καλό πλύσιμο είναι ότι πρέπει για long term storage). 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν δεν θες να μπλέξεις με diy μία απλή και ανθεκτική λύση είναι παλέτα πλαστική (τονίζω το "πλαστική" αφού θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αρχίσω να βλέπω σχόλια για σαπίσματα, κλπ). Έχεις δοκιμάσει τέτοια και αντέχει καιρό στον ήλιο ; Θέλω μία για να βάλω έναν μουσαμά επάνω της και κατόπιν να στοιβάξω ξύλα... Έλεγα να πάρω ξύλινη, αλλά η πλαστική (εφόσον δεν έχει θέματα) είναι σίγουρα καλύτερη λύση Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από AristidisZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα