Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τις έχω δοκιμάσει στον ήλιο (στην αποθήκη τις έχω κι έχω στοιβάξει πράγματα).

Φαντάζομαι ότι και σε αυτές υπάρχουν ποιότητες (το link που έβαλα μιλάει για "ελαφριού" και "βαρέως" τύπου) αλλά σε αυτές που έχω το πλαστικό τους είναι αρκετά χοντρό και δεν σου δίνει την αίσθηση ότι θα είχε θέμα από την έκθεση σε ήλιο (τουλάχιστον όχι αν δεν μιλάμε για 10ετίες :))

Δημοσ.

Καλά ναι, προφανώς και δεν υπάρχει η απαίτηση να κρατήσει μια δεκαετία, απλά μη την πάρουμε και δε βγάλει μία σαιζόν :)

Θα το ψάξω, ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην πολυκατοικία μου σε ανατολική πλευρά, όλοι οι όροφοι έχουν βγάλει το πλυντήριο στο μπαλκόνι γιατί δεν υπάρχει χώρος για κάπου μέσα. Εμείς έχουμε φτιάξει ένα μεγαλο  περίβλημα / ντουλάπι απο χοντρό κόντρα πλακέ θαλάσσης. 'Ετσι προστατεύεται απο άμεση ακτινοβολία και βροχή. Σίγουρα όμως επηρεάζεται απο την σχετική υγρασία της ατμόσφαιρας (η οποία στην Αθήνα είναι κατά μ.ο. χαμηλή και ίδια με το σπίτι). Αν ήταν σε παραλιακή περιοχή σίγουρα θα υπήρχε τεράστιο θέμα.

Καταλήγοντας, ναι θα τον έβαζα τον καταψύκτη κάπου έξω, αλλά θα φρόντιζα να τον προστατέψω απο άμεσα καιρικά φαινόμενα με καποια κατασκευή και φυσικά μόνο εφόσον είμαι σε κάποια περιοχή που δεν πιάνει οριακές θερμοκρασίες / υγρασίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...