Thinart Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επιστροφή στην ύπαιθρο! (http://www.tanea.gr/news/greece/article/4706266/?iid=2) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από Thinart 2
dimitrisOP Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ας γινουμε ολοι παιδια της μητερας φυσης
andreapaog328 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επιστροφή στην ύπαιθρο!! στο καλό. 9
black_rabBiT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήθεια, αυτή την άποψη την έχουνε πολλοί και φτάνει και στα όρια του ρατσισμού. Εμένα προσωπικά με προσβάλει και δεν είμαι καν στην πόλη. Στην ύπαιθρο τι ακριβώς να κάνουμε χωρίς χωράφια και χρήματα;
mathsrule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και ζω σε τέρμα επαρχιακό κουτσοχώρι, έχω να πω το εξής: ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! 9
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και ζω σε τέρμα επαρχιακό κουτσοχώρι, έχω να πω το εξής: ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! Το θέμα είναι να ξέρει ο άλλος που πάει. Ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετική ζωή με δυσκολίες που δεν κάνει για όλους! Δεν είναι όλα όμορφα στη φύση και τα χωριά όπως είναι στις διαφημίσεις! 1
Tenshi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και ζω σε τέρμα επαρχιακό κουτσοχώρι, έχω να πω το εξής: ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! Ελα να κάνουμε τράμπα. ΔΕΝ πρόκειται να μου λείψει. υγ. Εχω στα πλάνα μου να την κάνω για Κεφαλλονιά στα επόμενα 3~5 χρόνια.Η Αθήνα είναι καρκίνος...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 βρες κανένα μέρος που να είναι και κοντά σε πόλη.. κάτι σαν Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική. black_rabit κλαίω με την υπογραφή σου 1
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ελα να κάνουμε τράμπα. ΔΕΝ πρόκειται να μου λείψει. υγ. Εχω στα πλάνα μου να την κάνω για Κεφαλλονιά στα επόμενα 3~5 χρόνια.Η Αθήνα είναι καρκίνος... Αν εχεις σταθερά εισοδήματα, go 4 it. I couldn't. 2
Tenshi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τι θα κάνεις στην Κεφαλλονιά; Αν εχεις σταθερά εισοδήματα, go 4 it. I couldn't. Έχω (Έχουμε) ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/τουριστικό κατάλυμα. Σταθερό εισόδημα δέν το λές.Για την ακρίβεια δέν μπορείς κάν να κάνεις μια εκτίμηση. Παρ' ολα αυτά,σπίτι παίζει,χωραφάκι παίζει και με κάποια part time "πασαλείμματα" βγαίνει ένα ετήσιο εισόδημα @10Κ ευρώ. Να δουλεύω σάν τον δούλο 9 ώρες για 850 ευρώ +την 2ωρη ταλαιπωρία απο και προς την δουλειά + τα σπασμένα νεύρα για το υπόλοιπο της μέρας... γιατι οι προϊστάμενοι είναι της άποψης "Είσαι απο κάτω μου;Είσαι το πουτανάκι μου".Ε όχι.ΝΑΠΑΝΑΓΑΜΗΘΕΙ. Είμαι 31,δέν μου μένουν πολλά quality years ακόμα,θέλω να βγαίνω έξω και να είμαι χαρούμενος,όχι λές και μου σκότωσαν την μάνα. 16
man of steel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σας γράφω από το χωριό μου όπου μόλις έβρεξε.Θα μου πείτε και τι με αυτό.Η σύνδεση που έχω μετά την βροχή πάει τόσο αργά που για να πατήσω στο insomnia το μου αρέσει κάνει δέκα δεύτερα για να φορτώσει το like.Επίσης wi-fi εδώ στο χωριό δεν παίζει..Ακόμα βγήκα χτες το βράδυ στο μαγαζί του κολλητού μου για να περάσει η ώρα και ψάχναμε επί τρεις ώρες μπας και έρθει κανένας να συμπληρώσουμε τέσσερις να παίξουμε δηλωτή!Ούτε αυτός ο τομέας διασκέδασης είχε επιτυχία.Λοιπόν σε όσους αρέσουν τα χωριά ας κάνουμε τράμπα.Αλλάζω το σπίτι μου στο χωριό 120 τετραγωνικά με οποιοδήποτε άλλο σε όποια πόλη η κωμόπολη της Ελλάδος γουστάρετε και ας είναι 40 τετραγωνικά.Και μιλάμε για χωριό που απέχει 20 χιλιόμετρα από την Λάρισα 15 λεπτά δρόμος με το αμάξι συγκοινωνία με Κ.Τ.Ε.Λ κάθε ώρα και γενικά δεν μιλάμε για κουτσοχώρι ορεινό στο τέρμα Θεού.Όποιος φυσιολάτρης ή εραστής της υπαίθρου ας μου στείλει π.μ Η πρόταση ισχύει στα σοβαρά.Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι στο χωριό είναι εύκολα.Πέρασα από τα 40 μου χρόνια τα 27 στο χωριό έλειψα την τελευταία πενταετία επέστρεψα πέρυσι και δεν μπορώ να εγκλιματιστώ ούτε ο ίδιος.Τι να λέμε τώρα... 3
mathsrule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά, όλοι εσείς που λέτε "Πάμε πάλι όλοι στην επαρχία!" πρέπει να καταλάβετε πως, πολλές φορές, εδώ πέρα είναι πολύ χειρότερα από τις πόλεις. Από πού να πρωτοαρχίσω; Από τις επιεικώς χάλια υποδομές; Από τις ανύπαρκτες υπηρεσίες; Από τα ταξίδια 30++ λεπτών που πρέπει να κάνουμε για να πάμε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας; Από το γεγονός ότι εάν κάνω μπάνιο τώρα, όλα τα σπίτια από πίσω δεν θα έχουν νερό; Από τους κατσικόδρομους που μία άσφαλτο δεν έχουν αξιωθεί να βάλουν 30 χρόνια τώρα; Από τις τεράστιες αποστάσεις, που για να πάω στο σχολείο χρειάζομαι ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο; Για την ανύπαρκτη συγκοινωνία που έχουμε μόνο ένα λεωφορείο που περνάει ανά μία ώρα και πολλές φορές χάνει δρομολόγια; Μια χαρά είστε στις πόλεις, πραγματικά. 1
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πιο πολυ θα λεγα μεταναστευση τωρα απο το ελλαδισταν παρα χωριο meh 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα