bluesattack Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τωρα pournaras υπαρχουν μερη παραμελημενα .Και δεν μιλαμε για αποκρημνες περιοχες.Μιλαμε για χωρια , μικρες πολεις , νησια κλπ.Αν ειναι να μεταφερθεις στο νοσοκομειο με ελικοπτερο του στρατου...
black_rabBiT Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και οχι για μοναχισμο. Ε δεν ακούς τι γράφουν εδώ πέρα; Να τα βροντήξουμε όλα κάτω και να φύγουμε. Να πάμε πού και να κάνουμε τι;
BritGreek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σε τίποτα σοβαρό. Τα Γιάννενα είναι περίπτωση (έχω έρωτα με αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της). Εγώ μίλησα για μικρά μέρη. Ωστόσο, για κάποιον με τα δικά μου μυαλά που θέλει ιδιωτικά σχολεία αγγλόφωνα κλπ, αυτά υπάρχουν μόνο στην Αθήνα και τα θεωρώ σημαντικά για τα παιδιά μου. 1
pournaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τωρα pournaras υπαρχουν μελη παραμελημενα εντελως.Και δεν μιλαμε για αποκρημνες περιοχες.Μιλαμε για χωρια , μικρες πολεις , νησια κλπ.Αν ειναι να μεταφερθεις στο νοσοκομειο με ελικοπτερο του στρατου... Οπως ειπα και πριν, ειναι καθαρα θεμα του τι εχεις και του τι αποσκοπεις να βρεις, αν πας καπου αλλου. Προφανως και δε φευγεις απο την Αθηνα (γιατι αυτη το ground zero της κουβεντας), αν εχεις ενα μισθο στο χιλιαρικο, και παραλληλα δεν εχεις κανενα δεσμο με την υπολοιπη ελλαδα. Απο την αλλη, αν εισαι part time εργαζομενος με 300-400 ευρω, και μενεις και καπου καπου ανεργος στην Αθηνα, ενω παραλληλα εχεις δεσμους σε μια επαρχιακη πολη (και οχι σε ενα ερημοχωρι), και ισως και ενα πατρικο, δεν μπορω με τιποτε να καταλαβω τι σκατα περιμενεις να σου γυρισει ως προς την τυχη σου στην Αθηνα. Σε τίποτα σοβαρό. Τα Γιάννενα είναι περίπτωση (έχω έρωτα με αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της). Εγώ μίλησα για μικρά μέρη. Ωστόσο, για κάποιον με τα δικά μου μυαλά που θέλει ιδιωτικά σχολεία αγγλόφωνα κλπ, αυτά υπάρχουν μόνο στην Αθήνα και τα θεωρώ σημαντικά για τα παιδιά μου. Με τετοιες επιδιωξεις προφανως δε μιλαμε για ατομα με τα ελαχιστα προς το ζην. 4
BritGreek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πίστεψέ με, η διαφορά στα χρήματα σε σχέση με το αν τα πήγαινα φροντιστήρια για αγγλικά, γαλλικά και αθλητισμό/μπαλέτο είναι μηδαμινή και οι υπηρεσίες καλύτερες. Δεν είμαι πλούσιος. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απο την αλλη, αν εισαι part time εργαζομενος με 300-400 ευρω, και μενεις και καπου καπου ανεργος στην Αθηνα, ενω παραλληλα εχεις δεσμους σε μια επαρχιακη πολη (και οχι σε ενα ερημοχωρι), και ισως και ενα πατρικο, δεν μπορω με τιποτε να καταλαβω τι σκατα περιμενεις να σου γυρισει ως προς την τυχη σου στην Αθηνα. Με τετοιες επιδιωξεις προφανως δε μιλαμε για ατομα με τα ελαχιστα προς το ζην. Ειπαμε ολα σχετικα ειναι.Αν εισαι ανεργος οπου δουλεια και πατρις.Ε τα κλασσικα , 5 εκ πολη οσο να ναι περισσοτερες ευκαιριες , περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες/προκυρηξεις κλπ.Επαρχιακη πολη μπορει να ειναι και στην φτωχη ηπειρο , μπορει και στην τουριστικη Κρητη.Καλοι οι δεσμοι που λες αρκει να μεταφραζονται σε προοπτικη βοηθειας απο γνωστους.Αλλιως τι να λεει κιολας.
pournaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ειπαμε ολα σχετικα ειναι.Αν εισαι ανεργος οπου δουλεια και πατρις.Ε τα κλασσικα , 5 εκ πολη οσο να ναι περισσοτερες ευκαιριες , περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες/προκυρηξεις κλπ.Επαρχιακη πολη μπορει να ειναι και στην φτωχη ηπειρο , μπορει και στην τουριστικη Κρητη.Καλοι οι δεσμοι που λες αρκει να μεταφραζονται σε προοπτικη βοηθειας απο γνωστους.Αλλιως τι να λεει κιολας. Περισσοτερες ευκαιριες καποτε, σημερα η πολη των 5 εκ. μεταφραζεται μονο σε μεγαλυτερα εξοδα και τιποτε αλλο. Ακομη και στη φτωχη Ηπειρο (απο οπου και καταγομαι και ζω ολη μου τη ζωη), αυτη την εποχη (και οχι των "παχιων αγελαδων"), ειναι πιο ευκολο να επιζησεις αν εχεις κοντα σου οικογενεια, σοϊ κλπ. Τωρα, αν εισαι βερος Αθηναιος, κατσε στα αυγα σου, ας φυγουν πρωτα αυτοι που μπορουν. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καποιοι επεστρεψαν και συνεχιζουν να επιστρεφουν λογω της κρισης.Θελει και κινητρα.Επιδοτησεις στην γεωργια , κτηνοτροφια κλπ.Τωρα αποκεντρωση ..αλλα λογια.Η μιση χωρα σε μια πολη.Ειναι παλια και μεγαλα τα αμαρτηματα ,οσα αφορουν τον κρατικο σχεδιασμο. 2
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σε γενικές γραμμές καλά τα λέτε, το μόνο που δε συμφωνώ είναι να γκρινιάζετε οι χωριανοί για τις αποστάσεις. Λέει ο άλλος 15 λεπτά να πάει σχολείο, μισή ώρα για κέντρο υγείας και υποφέρει, και τα ακούει αθηναίος και γελάει. μιλάω κι εγώ βέβαια που το δουβλίνο με εναμισι εκατομμύριο μου φαίνεται χωριό.
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έφυγα από Θεσσαλονίκη και ήρθα σε νησί, όχι μικρό βέβαια, έχουμε νοσοκομείο πχ. Μένω 10 λεπτά από την πόλη σε ένα χωριό με κάτι μπαρμπαδια που με έχουν στα οπα οπα γιατί ξέρω να παίρνω πίεση, να κάνω ενέσεις κλπ. Τώρα αν με κουτσομπολευουν όταν φεύγω δεν με αγγίζει κάν. Παρατάω το αμάξι ξεκλείδωτο μπροστά στο σπίτι. Είχα λίγα κουνέλια και ένα μικρό κηπακι που μου έδωσε πιπεριές καρπούζι και πεπόνι. Οι γειτονισες μου δίνουν αυγά καθημερινά. Μόνο οι γονείς μου, μου λείπουν από την Θεσσαλονίκη αν μπορούσα να τους φέρω εδώ ούτε που θα ξανα πατούσα στην πόλη. Α, ήρθα αρχικά λόγω δουλειάς. 5
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 για ποιο λογο μου επιτεθηκες δεν μπορω να καταλαβω σου εθιξα την αθηνα μαλλον αυτα να τα λες στην μανα σου Ναι με έθιξες, κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είσαι και χαζός. Αν αποκαλέσω κολοχώρι το μέρος που είσαι τα ίδια θα μου πεις κι εσύ. Επίσης δείχνεις οτι είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που γκρινιάζει για τα πάντα αλλά δεν κάνει τίποτε για τον εαυτό του για να αλλάξει κάτι. Ξαναλέω λοιπόν αν δεν σου αρέσει καθόλου το μέρος που μένεις άλλαξε μέρος, τόσο απλό, ποιο απλά δεν υπάρχει να το πώ. Ο παράγοντας που σε αναγκάζει να μένεις στην Αθήνα δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό σου πρόβλημα, γιατί με την ίδια λογική μπορεί ο καθένας να αναφέρει 1002 παράγοντες που μας ενοχλούν στην ζώη μας. Επίσης μην μπείς στον κόπο να ξανα απαντήσεις γιατί δεν θέλω να το συνεχίσουμε.
Miracle Worker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Χωριατοκάγκουρες έχει δει κανένας; Να περνάει ο άλλος με το μπουρί με χίλια από τον πεζόδρομο και να σταματάει κάθε μορφή επικοινωνίας για 30 δεύτερα, ως που να περάσει ο επόμενος; Γυρίζεις στην Αλεξάνδρας και απολαμβάνεις την ηρεμία της Αθήνας. 3
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι με έθιξες, κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είσαι και χαζός. Αν αποκαλέσω κολοχώρι το μέρος που είσαι τα ίδια θα μου πεις κι εσύ. Επίσης δείχνεις οτι είσαι ο κλασσικός ελληνάρας που γκρινιάζει για τα πάντα αλλά δεν κάνει τίποτε για τον εαυτό του για να αλλάξει κάτι. Ξαναλέω λοιπόν αν δεν σου αρέσει καθόλου το μέρος που μένεις άλλαξε μέρος, τόσο απλό, ποιο απλά δεν υπάρχει να το πώ. Ο παράγοντας που σε αναγκάζει να μένεις στην Αθήνα δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό σου πρόβλημα, γιατί με την ίδια λογική μπορεί ο καθένας να αναφέρει 1002 παράγοντες που μας ενοχλούν στην ζώη μας. Επίσης μην μπείς στον κόπο να ξανα απαντήσεις γιατί δεν θέλω να το συνεχίσουμε. που την ειδες την γκρίνια δεν μπορω να καταλάβω το να χαρακτηρίζεις και να βρίζεις τους άλλους εισαι μανούλα φαινεται αν εσυ πήρες για γκρίνια αυτο για την επιθυμία μου που εγραψα μαλλον εσυ εισαι ο χαζός
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 θα προτιμουσα να ζουσα με μια μηκροτερη πολη απο την κωλοαθηνα και το χωριο για διακοπες Επειδή μπορείς αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις και συνεχίζεις. Το παραπάνω ακριβώς post είναι η γκρίνια σου και εκτός αυτού προσβάλλεις αρκετούς κιόλας που μένουν στην Αθήνα και κατάγονται από εδώ, δεν θα παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Τα ίδια ακριβώς θα μου έλεγαν και οι συγχωριανοί σου αν πήγαινα στο χωριό σου να μείνω και επειδή δεν μου άρεσε θα τους έλεγα κολοχώρι, αλλά όταν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε οτι ο άλλος έχει δίκιο, αρχίζουμε να μιλάμε για μάνες. Δεν συνηθίζω να βρίζω στα όσα χρόνια μπαινω και μιλάω στο φόρουμ.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή μπορείς αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις και συνεχίζεις. Το παραπάνω ακριβώς post είναι η γκρίνια σου, δεν θα παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Τα ίδια ακριβώς θα μου έλεγαν και οι συγχωριανοί σου αν πήγαινα στο χωριό σου να μείνω και επειδή δεν μου άρεσε θα τους έλεγα κολοχώρι, αλλά όταν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε οτι ο άλλος έχει δίκιο, αρχίζουμε να μιλάμε για μάνες. Δεν συνηθίζω να βρίζω στα όσα χρόνια μπαινω και μιλάω στο φόρουμ. αμα θες να το παρεις για γκρίνια παρτο εσυ εισαι ο έξυπνος και εγω ο χαζός και στην τελική εσυ μου επιτέθηκες με αυτο το ύφος λες και σε ρώτησα κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα