GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτσε, πήρε στο ΓΕΑ ή/και στη ΜΑΕΔΥ και δεν έστειλαν αεροσκάφος; Δεν παίζει. Και το λέω με Σμήναρχο πατέρα που κάθεται δίπλα μου και έχει συμμετάσχει σε πόσες αεροδιακομιδές. Δεν ξέρω πού πήρε, ξέρω ότι μίλησε με τον πρόεδρο του νησιού σίγουρα. Αυτός θα γνώριζε. Υποθέτω ότι μάλλον δεν τους φάνηκε σοβαρή η περίπτωση τι να πω, άκουσαν για έκτρωση, ξέρω γω; Πάντως το έμβρυο είχε σταματήσει να αναπτύσσεται σχεδόν αμέσως μετά την τελευταία της επίσκεψη στο γυναικολόγο, 2 βδομάδες νεκρό μέσα της.
mathsrule Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πού πήρε, ξέρω ότι μίλησε με τον πρόεδρο του νησιού σίγουρα. Αυτός θα γνώριζε. Υποθέτω ότι μάλλον δεν τους φάνηκε σοβαρή η περίπτωση τι να πω, άκουσαν για έκτρωση, ξέρω γω; Πάντως το έμβρυο είχε σταματήσει να αναπτύσσεται σχεδόν αμέσως μετά την τελευταία της επίσκεψη στο γυναικολόγο, 2 βδομάδες νεκρό μέσα της. Το τι κάνει (ή, μάλλον, το τι δεν κάνει) η πολιτική διοίκηση του νησιού είναι άλλο καπέλο. Ουδεμία σχέση δεν έχει η Πολεμική Αεροπορία με το εάν ο πρόεδρος του νησιού που λες δεν το θεώρησε σημαντικό.
Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και δηλαδή όποιος έχει πρόβλημα σε νησί, απλά σηκώνει το τηλ. παίρνει στο ΓΕΑ και έρχονται να τον πάρουν μάλιστα
mathsrule Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και δηλαδή όποιος έχει πρόβλημα σε νησί, απλά σηκώνει το τηλ. παίρνει στο ΓΕΑ και έρχονται να τον πάρουν μάλιστα Εξαρτάται με το τι εννοείς ως "πρόβλημα". Το να θέλεις απλά να πας στην Αθήνα για να δεις την ξαδέλφη σου την Μαρίκα, δεν νομίζω να αποτελεί σοβαρό λόγο για αεροδιακομιδή.
Grey Warden Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν την Αθήνα πουθενά. Εχω τη δυνατότητα να μείνω σε ιδιοκτητα σπίτια σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο αλλά μονο για διακοπές αξίζει. Και σε χωριό που θα χιονίζει το χειμώνα θα γούσταρα λογω τρελας με το χιόνι αλλά με το που θα τελείωνε ο χειμώνας θα την εκανα. Μονο στην Αθηνα δεν μου στρίβει. Έχεις τα πάντα.
Pa0ki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρτάται με το τι εννοείς ως "πρόβλημα". Το να θέλεις απλά να πας στην Αθήνα για να δεις την ξαδέλφη σου την Μαρίκα, δεν νομίζω να αποτελεί σοβαρό λόγο για αεροδιακομιδή. Πρόβλημα σαν το παραπάνω που περιέγραψε ο GreyHorse Δε νομίζω ότι ένας απλός πολίτης μπορεί να κινήσει τέτοια διαδικασία παίρνοντας τηλέφωνο στο ΓΕΑ
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρτάται με το τι εννοείς ως "πρόβλημα". Το να θέλεις απλά να πας στην Αθήνα για να δεις την ξαδέλφη σου την Μαρίκα, δεν νομίζω να αποτελεί σοβαρό λόγο για αεροδιακομιδή. Ναι απλά δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε πολίτης και τουρίστας να γνωρίζει το τηλ του ΓΕΑ. Σε τέτοια περίπτωση απευθύνεσαι στις αρχές του νησιού, δεν ψάχνεις τηλ στρατηγών και σμηνάρχων. Δεν ξέρω ποιος έφταιξε, αν ήταν μαλακία του προέδρου ή κάποιου άλλου, ξέρω όμως περίπτωση που κάποια θα μπορούσε αν όχι να πεθάνει, να πάθει σοβαρή ζημιά η υγεία της επειδή δεν υπήρχε κοντινό νοσοκομείο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 15 χρονια περιμενα το vdsl τωρα που το βρηκα και με βρηκε θα φυγω? 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ολες αυτες οι υπηρεσιες και βοηθειες σε ενα αστικο κεντρο ποιον ακριβως βοηθανε αν παιρνεις 3.60 (με το ζορι πλεον και αυτο ε και το μονο που καταφερνεις ειναι να εισαι κλεισμενος στους τεσσερις τοιχους σου; 1
redhotstef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στην Αθηνα εχει ενα σωρο περιοχες που μοιαζουν με χωριο μερικες φορες. Αραιοκατοικιμενες περιοχες δηλαδη, άπλα στο χώρο, θέα μερικες φορες που βλεπεις ολο το λεκανοπεδιο, και αλλα πολλα. Αν μενεις Πατησια, λογικο ειναι να θες να φυγεις απο εκει. Ακομα και στην Καλλιθεα η το Φαληρο, η στο Χαιδαρι ειτε στο Μπραχαμι η το Χαλανδρι, ειναι πυκνοκατοικιμενες περιοχες, δεν εχει σημασια τοσο η οικονομικη κατασταση των ανθρωπων που ζουν εκει αλλα ο χωρος, πως νιωθεις να ζεις σε ενα μερος με πολλα σπιτια και πολυκατοικιες οπου και αν γυρισεις. Αν και εκει εχει πολλους γυφτους, δεν ξερω, αλλα μου αρεσει η περιοχη της Αγιας βαρβαρας (στοΥς προποδες του ορους Αιγαλεο), στη περιοχη των Ανω Λιοσιων, και στο Καματερο βορειοδυτικα του παρκου Τριτσι. Σαν γεννημα θρεμμα δυτικων προαστιων αυτες ειναι οι περιοχες που εχω γυρισει περισσοτερο και μου εκαναν κλικ, σε σχεση με τη περιοχη που μενω (Μπουρναζι). Ελευσινα επισης ειναι πολυ καλα, και καθε δεκα λεπτα εχει λεωφορειο για το κεντρο της Αθηνας. Αλλες καλες περιοχες που ειναι σα χωριο.. Ολυμπιακο χωριο και Θρακομακεδωνες, Γερακας, νεα Πεντελη, Βαρκιζα, και αλλες πολλες. Το να λες θα κανω αποκεντρωση, αλλα δεν θα παω να ζησω σε αλλη περιοχη της Αθηνας, αλλα σε ενα χωριο του πουθενα, εκει δεν θα πρεπει να σε νοιαζουν οι ανεσεις που εχεις εδω (γρηγορο ιντερνετ, νοσοκομεια, κτλ που αναφερθηκαν). Εκει θα πας για να εισαι μεσα στη φυση, ολος ο τροπος ζωης που ειχες εδω θα αλλαξει ριζικα. Το θεμα ειναι αν ο συντροφος σου η τα παιδια σου (που μεγαλωσαν και εχουν συνειδηση) θα το αντεξουν αυτο και το θελουν και οι ιδιοι.. 1
Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στην Αθηνα εχει ενα σωρο περιοχες που μοιαζουν με χωριο μερικες φορες. Αραιοκατοικιμενες περιοχες δηλαδη, άπλα στο χώρο, θέα μερικες φορες που βλεπεις ολο το λεκανοπεδιο, και αλλα πολλα. Αν μενεις Πατησια, λογικο ειναι να θες να φυγεις απο εκει. Ακομα και στην Καλλιθεα η το Φαληρο, η στο Χαιδαρι ειτε στο Μπραχαμι η το Χαλανδρι, ειναι πυκνοκατοικιμενες περιοχες. Τι συγκρίνεις ρε άνθρωπα. Το Χαλάνδρι είναι από τις καλύτερες περιοχές και μια εκ των 3-4 στην Αθήνα που θα ήθελα να ζω.Καμία επαφή με Φάληρο ή Καλλιθεά. Καλλιθέα btw, seriously? Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ευρώπης με 1τ.μ. πρασίνου ανά κάτοικο (ήτοι μία γλάστρα)? 1
redhotstef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στο χαλανδρι ποιο ακριβως ειναι το δυνατο του σημειο; Το ποταμι του; Πηρα σβαρνα πολλες περιοχες μαζι και με συνχωρεις για το λαθος μου. Οπως εγραψα εχω περισσοτερη εμπειρια σε πειριοχες δυτικων προαστιων. Στο Χαλανδρι δυο φορες πηγα μονο στο πολυδροσο και δεν μου εκανε μεγαλη αισθηση.
parlapipas25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To οτι η μιση ελλαδα εχει ερθει στην αθηνα δεν το καταλαβαινω. Τι εχει αυτο το κολομερος μελι? Η αθηνα εχει χαλασει παρα πολυ τα τελευταια χρονια,η ποιοτητα ζωης και ο κοσμος της.Ολοι μες στην μιζερια,μες το αγχος κι ολα απροσωπα. Δεν ειπε κανεις οτι στην κολοπετινιτσα ειναι καλυτερα απο την αθηνα αλλα μην συγκρινουμε κρητη,ροδο,βολο και τοσα αλλα πολυ καλυτερα μερη απο την αθηνα. 2
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλύτερο είναι σχετικό. Αν για εμένα είναι καλύτερη η Αθήνα σε σχέση με αυτά που λες προφανώς και θα τη συγκρίνω. Αμέσως αμέσως Ρόδο δεν πήγαινα με τίποτα.
redhotstef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To οτι η μιση ελλαδα εχει ερθει στην αθηνα δεν το καταλαβαινω. Τι εχει αυτο το κολομερος μελι? Η αθηνα εχει χαλασει παρα πολυ τα τελευταια χρονια,η ποιοτητα ζωης και ο κοσμος της.Ολοι μες στην μιζερια,μες το αγχος κι ολα απροσωπα. Δεν ειπε κανεις οτι στην κολοπετινιτσα ειναι καλυτερα απο την αθηνα αλλα μην συγκρινουμε κρητη,ροδο,βολο και τοσα αλλα πολυ καλυτερα μερη απο την αθηνα. Ισως επειδη ειναι το κεντρο της Ελλαδας (ακομα στο χαρτη να τη δεις) η Αθηνα. Επισης εδω δημιουργηθηκαν παλια ενα σωρο βιομηχανιες και υπηρξαν δουλειες. Τελος, ιστευω εχει και το καλυτερο κλιμα σε σχεση με αλλες πολεις (πχ Τρικαλα, Τριπολη). Ο Βολος και η Καμαματα ειναι και μενα απο τις αγαπημενες μου πολεις. Δεν εχω παει σε ολους τους νομους στην Ελλαδα ομως για να εχω πληρη και αντικειμενικη αποψη. Στα νησια υπαρχει πολυ υγρασια, στα βορεια πολυ κρυο, στη Λαμια πολυ ξηρασια, κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα