fallen4ngel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με ένα 800D και σκέφτηκα εαν μπορώ να βάλω 2 D5 σε σειρά στο κύκλωμα. Δεν ξέρω εαν γίνεται όμως. Για την ώρα το κύκλωμα πάει XSPC D5->360 RAD->VRM->CPU->GPU->240 RAD->XSPC D5 Θα είχε κάτι να προσφέρει μια ακόμη D5 αμέσως μέτα τις GPU;
g.shock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 3 τέτοια, και όταν έχεις πρόβλημα με βροχές-πλημμύρες να τα χρησιμοποιείς για να τραβάς τα νερά του πεζοδρομίου !!!
fallen4ngel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μια ερώτηση έκανα σοβαρή αλλά εσύ έτοιμος να trollαρεις. Τι να πω..,. 1
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί πιστεύεις οτι μόνο μιά αντλία δέν επαρκεί για το setup σου;
g.shock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μια ερώτηση έκανα σοβαρή αλλά εσύ έτοιμος να trollαρεις. Τι να πω..,. Μια ΠΛΑΚΊΤΣΑ σου κάναμε ....πω πω...άμα γεράσει ο άνθρωπος ! 1
fallen4ngel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί πιστεύεις οτι μόνο μιά αντλία δέν επαρκεί για το setup σου; Απο την μία μου κόλλησε απο την άλλη λογικά θα μου δώσει καλύτερο flow (πιστεύω) αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό το λόγο έκανα και την ερώτηση
Tenshi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δέν είμαι ο πλέον έμπειρος για να δώσω συμβουλές,τώρα κάνω τα πρώτα βήματα στο w/c (οχι την τουαλέτα ). Απο αυτά που διαβάζω τουλάχιστον στα fora,μια δεύτερη αντλία θα βοηθούσε σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο setup με αρκετά block που περιορίζουν την ροή. Εκτός και αν θέλεις να το κάνεις για το wow factor.Εκεί πάσο,είμαι μαζί σου και επειδή μένω σε ισόγειο,μπορεί να σε καλέσω να κάνουμε καμια απάντληση.
Zapee995 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικα οι 2 αντλιες χρειαζονται σε περιπτωση που η μια τα φτυσει ωστε να μη ξεμινεις...αν λειπεις πχ απο το σπιτι, εισαι πιο σιγουρος... Στο σεταπ μου εχω 1 cpu water block, 2 gpu waterblocks και 3 ψυγεια...Μια χαρα τα παει η μια.
caution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 H D5 είναι αρκετή για τρεις κάρτες με "σφιχτά" blocks & cpu, δοκιμασμένο από εμένα στην πράξη. Για να ακριβολογούμε η D5 στα 12v είναι αρκετή για να κάνεις την παραπάνω loop μαζί με ένα μικρό συντριβάνι Αν έχεις δύο D5, makes sense μόνο παράλληλα imo για backup. Aν θέλεις ντε και καλά σε σειρά, να έχουν res και οι δύο στην εισαγωγή τους για να πάρεις τα μέγιστα.
fallen4ngel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 H D5 είναι αρκετή για τρεις κάρτες με "σφιχτά" blocks & cpu, δοκιμασμένο από εμένα στην πράξη. Για να ακριβολογούμε η D5 στα 12v είναι αρκετή για να κάνεις την παραπάνω loop μαζί με ένα μικρό συντριβάνι Αν έχεις δύο D5, makes sense μόνο παράλληλα imo για backup. Aν θέλεις ντε και καλά σε σειρά, να έχουν res και οι δύο στην εισαγωγή τους για να πάρεις τα μέγιστα. Παραλληλα δεν μπορει δυστηχως μιας και εκει θελει αλλο δοχειο και σε σειρα μεγαλη μανουρα οπως το λες + την αγορα ενος εξτρα res οπως λες εαν θελω τα μεγιστα.. Ειχα σκεφτει κατι τετοιο: XSPC D5->360 RAD->VRM->CPU->GPU->D5->240 RAD->XSPC D5 Οποτε απο οτι καταλαβα καλυτερα να την αφησω στην ακρη μπας και.....
caution Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Yep, ας την στην άκρη για backup ή πούλα την. Γιατί σε σειρά, με τέτοιο τέρας, διαφορές στην θερμοκρασία δεν θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα