Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με ένα 800D και σκέφτηκα εαν μπορώ να βάλω 2 D5 σε σειρά στο κύκλωμα.

Δεν ξέρω εαν γίνεται όμως.

Για την ώρα το κύκλωμα πάει XSPC D5->360 RAD->VRM->CPU->GPU->240 RAD->XSPC D5

Θα είχε κάτι να προσφέρει μια ακόμη D5 αμέσως μέτα τις GPU;

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 3 τέτοια, και όταν έχεις πρόβλημα με βροχές-πλημμύρες να τα χρησιμοποιείς για να τραβάς τα νερά του πεζοδρομίου !!!  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Μια ερώτηση έκανα σοβαρή αλλά εσύ έτοιμος να trollαρεις.

Τι να πω..,.

Μια ΠΛΑΚΊΤΣΑ σου κάναμε ....πω πω...άμα γεράσει ο άνθρωπος ! :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις οτι μόνο μιά αντλία δέν επαρκεί για το setup σου;

Απο την μία μου κόλλησε απο την άλλη λογικά θα μου δώσει καλύτερο flow (πιστεύω) αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό το λόγο έκανα και την ερώτηση ;)

Δημοσ.

Δέν είμαι ο πλέον έμπειρος για να δώσω συμβουλές,τώρα κάνω τα πρώτα βήματα στο w/c (οχι την τουαλέτα :lol: ).

Απο αυτά που διαβάζω τουλάχιστον στα fora,μια δεύτερη αντλία θα βοηθούσε σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο setup με αρκετά block που περιορίζουν την ροή.

Εκτός και αν θέλεις να το κάνεις για το wow factor.Εκεί πάσο,είμαι μαζί σου και επειδή μένω σε ισόγειο,μπορεί να σε καλέσω να κάνουμε καμια απάντληση. :P

Δημοσ.

Γενικα οι 2 αντλιες χρειαζονται σε περιπτωση που η μια τα φτυσει ωστε να μη ξεμινεις...αν λειπεις πχ απο το σπιτι, εισαι πιο σιγουρος...

Στο σεταπ μου εχω 1 cpu water block, 2 gpu waterblocks και 3 ψυγεια...Μια χαρα τα παει η μια. :)

Δημοσ.

H D5 είναι αρκετή για τρεις κάρτες με "σφιχτά" blocks & cpu, δοκιμασμένο από εμένα στην πράξη. Για να ακριβολογούμε η D5 στα 12v είναι αρκετή για να κάνεις την παραπάνω loop μαζί με ένα μικρό συντριβάνι :)

Αν έχεις δύο D5, makes sense μόνο παράλληλα imo για backup. Aν θέλεις ντε και καλά σε σειρά, να έχουν res και οι δύο στην εισαγωγή τους για να πάρεις τα μέγιστα.

Δημοσ.

H D5 είναι αρκετή για τρεις κάρτες με "σφιχτά" blocks & cpu, δοκιμασμένο από εμένα στην πράξη. Για να ακριβολογούμε η D5 στα 12v είναι αρκετή για να κάνεις την παραπάνω loop μαζί με ένα μικρό συντριβάνι :)

Αν έχεις δύο D5, makes sense μόνο παράλληλα imo για backup. Aν θέλεις ντε και καλά σε σειρά, να έχουν res και οι δύο στην εισαγωγή τους για να πάρεις τα μέγιστα.

Παραλληλα δεν μπορει δυστηχως μιας και εκει θελει αλλο δοχειο και σε σειρα μεγαλη μανουρα οπως το λες + την αγορα ενος εξτρα res οπως λες εαν θελω τα μεγιστα..

Ειχα σκεφτει κατι τετοιο:  XSPC D5->360 RAD->VRM->CPU->GPU->D5->240 RAD->XSPC D5

Οποτε απο οτι καταλαβα καλυτερα να την αφησω στην ακρη μπας και.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...