Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση βγαίνει κανένας κερδισμένος από το στοίχημα με τι τρόπο παίζεται από που διαβάζεται πριν παίξετε στοίχημα... Και οτιδήποτε άλλο κάνετε πριν επιλέξετε το ποντάρισμα σου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση βγαίνει κανένας κερδισμένος από το στοίχημα με τι τρόπο παίζεται από που διαβάζεται πριν παίξετε στοίχημα... Και οτιδήποτε άλλο κάνετε πριν επιλέξετε το ποντάρισμα σου

Οι book! :P

• Like 2
Δημοσ.

Οι book! :P
δηλαδή ;;;
Δημοσ.

Δηλαδή, οι μόνοι σίγουρα και μόνιμα κερδισμένοι από το στοίχημα είναι οι εταιρείες που το διοργανώνουν! :-)

Σε αυτό που ρώτησες, εγώ έχω καταλήξει να παίζω κυρίως ομάδες και πρωταθλήματα που ξέρω και δεν διαβάζω κανέναν. Παίζω ό,τι πιστεύω εγώ. Με αυτό το "σύστημα" έχω μια σχετική επιτυχία. Κυρίως παίζω ελληνικό πρωτάθλημα, όπου μπορείς να βρεις και κάποια "λαθάκια" των εταιρειών και όταν έχει κάποια μεγάλη διοργάνωση (euro, mundial, ch. league κλπ). Εννοείται όσο λιγότερα ματς γίνεται, αν μπορείς και μονά ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Προσωπικα καλυτερα να μπεις σε καποιο αθλητικο site να παρακολουθεις καποιες ομαδες σταναρτ παρα να ακους εφημεριδες. Οι εφημεριδες τη γνωμη τους σου λενε μην νομιζεις οτι ξερουνε τιποτα και δεν στο λενε. Και να ξερεις κατι. Η καλυτερη γνωμη ειναι του εαυτου σου και κανενος αλλου. Δεν πα να δινει αποδοση 5-10? Αν το πιστευεις ριχτο. Μπαλα ειναι και γυριζει.

Δημοσ.

απλώς δεν έχω την κάβα να χάνω 10 φορές και να νικήσω 1

εγώ παίζω με την λογική αλλά δεν κερδίζω συχνά σπάνια πρέπει να βρω το λάθος που κάνω

Δημοσ.

To στοίχημα όπως κάθε είδους "επένδυση" τα κέρδη του εξαρτώνται από το κεφάλαιο σου...αν ελπίζεις κέρδη με δελτία των 5-10 ευρώ μακροπρόθεσμα πάντα χαμένος θα είσαι καθώς θα πρέπει να παίζεις καλές αποδόσεις και αρκετά ματς μαζί...αν από την άλλη έχει την δυνατότητα να παίζεις δελτία των 100 ευρώ τότε μπορείς να βγάζεις ένα κέρδος με 1-2 παιχνίδια...

• Like 1
Δημοσ.

το λάθος είναι οτι συνεχίζεις να παίζεις. Είναι μαθηματικά φτιαγμένο για να χάνεις το παιχνίδι, αλλιώς πολύ πιο έξυπνοι από μας θα τους είχαν πάρει και τα σώβρακα και θα το κλείναν το μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

το μυστικο οταν εχεις εξαρτηση του το να παιζεις συνεχεια στοιχημα, να παιζεις δελτια των 0.30 ευρω μονο. Θα κερδιζεις στην καλυτερη ενα ευρω, αλλα αμα χανεις δεν θα σε νοιαζει πολυ. Εξ αλλου για την πλακα παιζεις στοιχημα, οχι για να βγαλεις μεροκαματο..

Δημοσ.

εξάρτηση εντάξει πάλι καλά δεν έχω εικονικά παίζω αν είναι να δω τι πουλιά πιάνω αλλά πως ακούω μερικούς που λένε ότι πήραν 200 ευρώ για παράδειγμα. εγώ παίζω με λογική ας κερδίσω λίγα άλλα θέλω να έχω πιθανότητές μ το μέρος μου αλλά και πάλι χάνω

Δημοσ.

<p>πηραν 200, και έπαιξαν 300 θες να πεις.</p>

ναι μπορεί αλλά αυτό που θέλω είναι να μάθω να παίζω σωστά ας απλά να εβγαινα κερδισμένος έστω και 10 ευρώ την εβδομάδα τις περισσότερες φορές και αν υπάρχει κανένας μα βγαίνει κερδισμένος από το στοίχημα

Δημοσ.

Λεφτά με τσουβάλι αλλά και εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι μην περιμένεις να βγάλεις από το στοίχημα. Επίσης αν δεν έχεις αυτοσυγκράτηση μην το αρχίσεις καν. Εγώ θα σου πω το δικό μου τρόπο αλλά και το πως έφτασα σε αυτόν.

Αρχικά να πω πως δεν έχω δυνατή τσέπη, δε μπορώ να διαθέσω δηλαδή πάνω από 10€ την εβδομάδα. Όταν ξεκίνησα το στοίχημα είχα ξεκινήσει με μικρές αποδόσεις, στανταράκια, δε μου κατσε μιας και κάποια σπάγαν κάποιες φορές. Στατιστικά δε μπορείς να κερδίζεις πάντα, αλλά ούτε και να χάνεις. Όταν κερδίζεις όμως το ποσό που πρέπει να μπει στο ταμείο πρέπει να είναι αρκετές φορές πολλαπλάσιο από το ποντάρισμα.  Δε μπορείς ας πούμε να παίξεις 5€ και να περιμένεις κέρδος 10. Πρέπει να περιμένεις πάνω από 35-40€ ώστε αν σε πάει σερί η χασούρα 5-6 φορές στην 7η να τα πάρεις όλα πίσω και να χεις και ένα μικρό κέρδος. Έτσι λοιπόν το σύστημα με τις μικρές αποδόσεις δε μου βγαινε. Έπειτα στράφηκα προς το μονό αποδεκτό. Ένας αγώνας της απόδοσης 2-2.30 με 10 € ποντάρισμα και πίσω τα διπλά. Και σε αυτή την περίπτωση με 2-3 κουβάδες έμπαινα μέσα. 3 ήττες από 10 € έχανα 30€ και μετά έπρεπε να κερδίσω 3 φορές σερί για να τα πάρω πίσω και έπειτα μια 4η για να έχω κέρδος 10€ μόνο. Πολύ δύσκολο και χρονοβόρο Έτσι ούτε αυτό με βόλεψε.

Κατέληξα λοιπόν στις μεγάλες αποδόσεις σε συστήματα και από τον Μάρτιο περίπου που το εφαρμόζω έχω κέρδος. Ακόμα και στο μουντιάλ που πήγα σερί κουβά είχα απόθεμα. Έτσι λοιπόν είτε παίζω κανά τρίξι με αποδόσεις 4 και πάνω ο κάθε αγώνας είτε καμιά πεντάδα με σύστημα 3-4-5. Οπότε τα κέρδη πάνε από 30 μέχρι και 500€. Τελευταία μου νίκη ήταν πριν 2 βδομάδες, 35€ με 2,5€, fun bet ήταν, αν έβαζα το βασικό μου ποντάρισμα 70€ θα έπαιρνα. Με αυτή την καβάτζα θα παίξω 7 δελτία, του π@υστη ένα θα ρθει και κάπως έτσι αυτό θα γίνεται συνέχεια.

Δες λοιπόν τι σε βολεύει ανάλογα με την τσέπη σου και το ποσό που είσαι διατεθειμένος να ποντάρεις κάθε βδομάδα και πράξε αναλόγως. ;)

Δημοσ.

<p>Λεφτά με τσουβάλι αλλά και εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι μην περιμένεις να βγάλεις από το στοίχημα. Επίσης αν δεν έχεις αυτοσυγκράτηση μην το αρχίσεις καν. Εγώ θα σου πω το δικό μου τρόπο αλλά και το πως έφτασα σε αυτόν.</p>

<p>Αρχικά να πω πως δεν έχω δυνατή τσέπη, δε μπορώ να διαθέσω δηλαδή πάνω από 10€ την εβδομάδα. Όταν ξεκίνησα το στοίχημα είχα ξεκινήσει με μικρές αποδόσεις, στανταράκια, δε μου κατσε μιας και κάποια σπάγαν κάποιες φορές. Στατιστικά δε μπορείς να κερδίζεις πάντα, αλλά ούτε και να χάνεις. Όταν κερδίζεις όμως το ποσό που πρέπει να μπει στο ταμείο πρέπει να είναι αρκετές φορές πολλαπλάσιο από το ποντάρισμα.  Δε μπορείς ας πούμε να παίξεις 5€ και να περιμένεις κέρδος 10. Πρέπει να περιμένεις πάνω από 35-40€ ώστε αν σε πάει σερί η χασούρα 5-6 φορές στην 7η να τα πάρεις όλα πίσω και να χεις και ένα μικρό κέρδος. Έτσι λοιπόν το σύστημα με τις μικρές αποδόσεις δε μου βγαινε. Έπειτα στράφηκα προς το μονό αποδεκτό. Ένας αγώνας της απόδοσης 2-2.30 με 10 € ποντάρισμα και πίσω τα διπλά. Και σε αυτή την περίπτωση με 2-3 κουβάδες έμπαινα μέσα. 3 ήττες από 10 € έχανα 30€ και μετά έπρεπε να κερδίσω 3 φορές σερί για να τα πάρω πίσω και έπειτα μια 4η για να έχω κέρδος 10€ μόνο. Πολύ δύσκολο και χρονοβόρο Έτσι ούτε αυτό με βόλεψε.</p>

<p>Κατέληξα λοιπόν στις μεγάλες αποδόσεις σε συστήματα και από τον Μάρτιο περίπου που το εφαρμόζω έχω κέρδος. Ακόμα και στο μουντιάλ που πήγα σερί κουβά είχα απόθεμα. Έτσι λοιπόν είτε παίζω κανά τρίξι με αποδόσεις 4 και πάνω ο κάθε αγώνας είτε καμιά πεντάδα με σύστημα 3-4-5. Οπότε τα κέρδη πάνε από 30 μέχρι και 500€. Τελευταία μου νίκη ήταν πριν 2 βδομάδες, 35€ με 2,5€, fun bet ήταν, αν έβαζα το βασικό μου ποντάρισμα 70€ θα έπαιρνα. Με αυτή την καβάτζα θα παίξω 7 δελτία, του π@υστη ένα θα ρθει και κάπως έτσι αυτό θα γίνεται συνέχεια.</p>

<p>Δες λοιπόν τι σε βολεύει ανάλογα με την τσέπη σου και το ποσό που είσαι διατεθειμένος να ποντάρεις κάθε βδομάδα και πράξε αναλόγως. ;)</p>

και εγώ έτσι ακριβώς άρχιζα να παίζω με "στανταρακια" αλλά δεν είδα προκοπή μετά σκέφτηκα και τα μόνα αποδεκτά αλλά πάλι τίποτα τώρα το τελευταίο σύστημα που παίζεις δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είναι δύσκολο να πιάσεις μεγάλες αποδόσεις ;;;

Δημοσ.

Βλέπω τον πατέρα μου που παίζει εδώ και χρόνια. Μελετάει κάθε φορά εφημερίδες και παράλληλα 1-2 site και τον πολυαγαπημενο του Φόντα :Ρ Σπάνια να τον δω να παίζει γνωστά πρωταθλήματα και στανταρακια. Επιλέγει ξερωγω κάτι καμμένα ολλανδικά, ή τρίτη Αγγλίας κλπ. Και όλο για over/under τον ακούω να λέει και για ποσά τουλάχιστον 10€ το δελτίο.

So far, με το στοίχημα έχει βγαλει: τα πλακάκια στο εξοχικό, τα λάστιχα του αυτοκινήτου, το πετρέλαιο θέρμανσης και άλλα πολλά...

Άρα υποθέτω πως ναι, με καλό ψάξιμο μπορείς να βγάλεις αρκετό κέρδος απ'το στοίχημα.

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...