Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος που δίνει συμβουλές για το στοίχημα. Νομίζω εκανε/κάνει κ εκπομπή στην τιβί σε κάποιο παρακμιακό κανάλι.

Sent from a galaxy far faaar away.

Δημοσ.

Βλέπω τον πατέρα μου που παίζει εδώ και χρόνια. Μελετάει κάθε φορά εφημερίδες και παράλληλα 1-2 site και τον πολυαγαπημενο του Φόντα :Ρ

Πάει ταμείο μελετώντας εφημερίδες? :confused:   Γίγαντας!!  Μπορεί βέβαια να παίζει τα αντίθετα απ' αυτά που προτείνουν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάει ταμείο μελετώντας εφημερίδες? :confused:   Γίγαντας!!  Μπορεί βέβαια να παίζει τα αντίθετα απ' αυτά που προτείνουν. :P

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με τις εφημερίδες...κάθε φορά έχουν 100 προτάσεις, συστήματα, δελτία, χαμός γίνεται...πρέπει να ακολουθείς έναν αλλιώς δεν γίνεται! Και αφού όπως είναι λογικό κάτι από όλα αυτά που προτείνουν θα κάτσει, βγαίνουν και πανηγυρίζουν μετά!

Nenya, για δώσε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που παίζει ο father και δώσε κανένα σίγουρο :P

Δημοσ.

Και αφού όπως είναι λογικό κάτι από όλα αυτά που προτείνουν θα κάτσει, βγαίνουν και πανηγυρίζουν μετά!

Κλασική τακτική εφημερίδων/site και λοιπών τυχάρπαστων.  Για τα 10 που χάσαμε κουβέντα, για το 1 που πιάσαμε πρωτοσέλιδο..!

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική τακτική εφημερίδων/site και λοιπών τυχάρπαστων.  Για τα 10 που χάσαμε κουβέντα, για το 1 που πιάσαμε πρωτοσέλιδο..!

Οπότε ή βρίσκεις έναν και τον ακολουθείς ή παίζεις με βάση το δικό σου ψάξιμο και έμπνευση (εγώ κάνω το 2ο)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με τις εφημερίδες...κάθε φορά έχουν 100 προτάσεις, συστήματα, δελτία, χαμός γίνεται...πρέπει να ακολουθείς έναν αλλιώς δεν γίνεται! Και αφού όπως είναι λογικό κάτι από όλα αυτά που προτείνουν θα κάτσει, βγαίνουν και πανηγυρίζουν μετά!

Nenya, για δώσε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που παίζει ο father και δώσε κανένα σίγουρο :P

R u kidding me ρε; :Ρ σιγά μην τον πλησιάσω περισσότερο όταν παίζει στοίχημα. Έτσι δεν θέλω να πλησιάζει κι εκείνος όταν παίζω Diablo. Αν πάρει τ'αυτί μου όμως τπτ θα σας πω χαχαχαχ!!Sent from a galaxy far faaar away.
  • Like 2
Δημοσ.

Οπότε ή βρίσκεις έναν και τον ακολουθείς ή παίζεις με βάση το δικό σου ψάξιμο και έμπνευση (εγώ κάνω το 2ο)

Ξέρεις κανέναν καλό? :P  Δε νομίζω ζίο.. :P :P   Σίγουρα το 2ο με έμφαση στο ψάξιμο ή έρευνα όπως το λέω εγώ επιστημονικώς. :P

R u kidding me ρε; :Ρ σιγά μην τον πλησιάσω περισσότερο όταν παίζει στοίχημα. Έτσι δεν θέλω να πλησιάζει κι εκείνος όταν παίζω Diablo. Αν πάρει τ'αυτί μου όμως τπτ θα σας πω χαχαχαχ!!

Νιένια θα σε βάλουμε κατάσκοπο! :ph34r:

Δημοσ.

Ξέρεις κανέναν καλό? :P  Δε νομίζω ζίο.. :P :P  Σίγουρα το 2ο με έμφαση στο ψάξιμο ή έρευνα όπως το λέω εγώ επιστημονικώς. :P

Νιένια θα σε βάλουμε κατάσκοπο! :ph34r:

Όπως έγραψα και πιο πάνω πλέον παίζω σχεδόν αποκλειστικά ομάδες που ξέρω και τις έχω δει αρκετές φορές (παίζω πολύ ελληνικό πρωτάθλημα πχ και τα. Λιγκ κλπ που παίζουν όλοι)

Δημοσ.

παιζω που και που στοιχημα, αυτο που παρατήρησα και εγώ ειναι ότι με τα favorites δεν κάνεις τίποτα, τα outsider πρέπει να ψάχνεις, δηλ. να είσαι λιγοτερο λάθος απο τον bookmaker. Αρκετά δύσκολο για να πετυχαινεις συστηματικά.

Τελευταια φορά που κέρδισα κάτι αξιολογο ήταν πριν τρεις μήνες ένα συστημα με 16 αποδοση, απο τότε κουβά ή στα ίδια.

Δημοσ.

Το πιο δύσκολο για μένα είναι η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση. Να μην είσαι ανυπόμονος να ρεφάρεις πχ ή άπληστος ή να μην διαχειρίζεσαι καλά τα πιθανά κέρδη.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα δεν υπαρχουν ουτε τροπος να βγει χρημα απο το στοίχημα για το μεσο ανθρωπο, μπορει να σταθεις τυχερος και να βγαλεις τιποτα αλλα consistent κερδος δεν υπαρχει και κατα πασα πιθανοτητα θα τα χασεις οσο περναει ο καιρος και συνεχιζεις να παιζεις.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποιο exploit σε στυλ arbitrage με μεγαλα ποσα(αν γινεται πλεον και δεν εχουν ολοι ιδιες αποδοσεις).

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση βγαίνει κανένας κερδισμένος από το στοίχημα με τι τρόπο παίζεται από που διαβάζεται πριν παίξετε στοίχημα... Και οτιδήποτε άλλο κάνετε πριν επιλέξετε το ποντάρισμα σου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προσωρινά αρκετοί, σε βάθος χρόνου όλοι χαμένοι. Εξαίρεση τα λίγα άτομα που στήνουν παιχνίδια και δε πρόκειται να το πουν σε κανένα.

Το στοίχημα λανθασμένα στην Ελλάδα θεωρείται από αρκετούς τεχνικό παιχνίδι. Στην πραγματικότητα είναι τζόγος και όπως σε όλα τα παιχνίδια τζόγου, υπάρχει η λεγόμενη γκανιότα που είναι το ποσοστό κέρδους  του διοργανωτή.

Η γκανιότα στο στοίχημα βρίσκεται στις αποδόσεις. Φαντάσου να παίζεις μαζί μου κορόνα- γράμματα και κάθε φορά που ρίχνω κέρμα αν κερδίζεις να σε πληρώνω με απόδοση 1,90. Υπάρχει περίπτωση να βγεις κερδισμένος όσο παίζεις;

20hwrad.jpg

Σε κανένα άθλημα δεν υπάρχει λογική για το αν θα κερδίσει ο ποιο "δυνατός", μπορεί να γίνουν τα ΠΑΝΤΑ!  Διαφορετικά δε υπήρχαν επιλογές για στοιχηματισμό ούτε με 0,001 απόδοση.

Γενικά μη πιστεύεις κανέναν για τα "πολλά λεφτά που έβγαλε" γιατι η ψεύτης θα ήταν ή κωλόφαρδος (προσωρινά),

Δοκίμασε να ασχοληθείς καλύτερα με Arbitrage http://www.insomnia.gr/topic/453199-arbitrage-betting-100winner/ αν και δε νομίζω να γίνεται πλέον με την απαγόρευση τόσων books στη χώρα μας.

Δημοσ.
Η γκανιότα στο στοίχημα βρίσκεται στις αποδόσεις. Φαντάσου να παίζεις μαζί μου κορόνα- γράμματα και κάθε φορά που ρίχνω κέρμα αν κερδίζεις να σε πληρώνω με απόδοση 1,90. Υπάρχει περίπτωση να βγεις κερδισμένος όσο παίζεις;

Συνήθως η γκανιότα στο over 2.5 είναι μικρότερη, αν δεχτούμε το 1.9 - 1.9 για μέσο όρο και αν δεχτούμε ότι σε κάθε ποντάρισμα παίζεις μία μονάδα στα 53 πονταρίσματα παίρνεις 100,7 οπότε μπορείς να βγεις κερδισμένος με ένα ποσοστό σωστών προβλέψεων 53%

Δεν είναι τόσο τρομακτικό ποσοστό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...