Coursal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 So, εδώ και καιρό σκέφτομαι να φτιάξω λογαριασμό στον απόγονο του megaupload, Site: Mega . Γιατί 50 gb τζαμπέ δεν είναι και λίγα για cloud, δικέ μου. Γενικά ο Kim Dotcom είχε δηλώσει πως επικεντρώνεται στην αξιοπιστία των αρχείο με φάση encrypted, κάτι που μετά τις φωτόζ με την Λώρενς και την Άπτον, θα εκτιμούσα πολύ να μην βγει στο υπόλοιπο ίντερνετ φωτογραφία με τον πιτουφίνο μου :/ Υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει ή γενικά να έχει κάποια εμπειρία πάνω στην υπηρεσία;
jimisvog Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω το ειχα δοκιμασει μια περιοδο. Καλο μου φανηκε αν και δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα. Η αξιοπιστια και η ασφαλεια ειναι κύριο μελημα για αυτο αξιζει και να το επιλεξει καποιος. Ωστοσο δεν με βολεψε στον διαμοιρασμο αρχειων και στους κοινους φακελους με ομαδες. Αν προκειται να το διαχειριζεται μονο ενας και να μην υπαρχουν κοινοχρηστοι φακελοι βολευει. Εχε στα υποψιν οτι αν ξεχασεις τον κωδικο σου δεν υπαρχει τροπος επαναφορας..
mikelamar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οποίος θελει ασφαλεια τα ανεβάζει με κρυπτογράφηση Sent from my iPhone using Insomnia
killer76 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω το ειχα δοκιμασει μια περιοδο. Καλο μου φανηκε αν και δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα. Η αξιοπιστια και η ασφαλεια ειναι κύριο μελημα για αυτο αξιζει και να το επιλεξει καποιος. Ωστοσο δεν με βολεψε στον διαμοιρασμο αρχειων και στους κοινους φακελους με ομαδες. Αν προκειται να το διαχειριζεται μονο ενας και να μην υπαρχουν κοινοχρηστοι φακελοι βολευει. Εχε στα υποψιν οτι αν ξεχασεις τον κωδικο σου δεν υπαρχει τροπος επαναφορας..Εγω χρησιμοποιω το mega για οχι και τοσο ευαισθητα στοιχεια. Αν και απο οτι φαινεται ειναι ασφαλεστατο και αυτο. Επιςης τωρα εχει και την δυνατοτητα επαναφορας κωδικου. Οσο ασφαλεια και να ειχε, οταν δεν ειχε την δυνατοτητα επαναφορας,αισθανομουν ξεκρεμαστος. Επισης, δεν ξερω αν διορθωθηκε το προβλημα, στις αρχες που το χρησιμοποιουσα (πριν απο κανα 6μηνο), ειχε μεγαλο θεμα με μεγαλα αρχεια. Αν ανεβαζες κατι πανω απο 100mb, κολαγε η μπαρα κλπ. Συμφωνω οτι στο διαμοιρασμο αρχειων δεν ειναι και οτι καλυτερο.επισης χρησιμοποιω και το onedrive και το googledrive. Ουτε και σε αυτα ειμαι ευχαριστημενος. Πιστευω οτι στις cloud υπηρεσιες ηταν και ειναι μεδιαφορα το dropbox. Ενα φαουλ που δινω στο dropbox ειναι οτι δεν εχει κανα ενδιαμεσο "οικονομικο πακετο". Δηλαδη απο το δωρεαν πακετο, πας αμεσως στο 1tb με 100€ το χρονο. Θα ηθελα να εχω την επιλογη να παρω π.χ. 100gb με 15€ το χρονο. Υ.γ. Εχω 2-3 λογαριασμους στο dropbox και μου εχουν προστεθει 50gb χωρις να ληγουν κιολας. Εχει κατι σαν επιβραβευση στους παλιους χρηστες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα