ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, ίσως το θέμα μου να παρα είναι άκυρο αλλά λέω μήπως υπάρχει κανένας που να ξέρει 2-3 πράγματα περί ψυγείων. Έχω ένα ψυγείο pitsos (μικρο, μέγεθος πλυντηρίου) και έχω παρατηρήσει ότι από χθες(ίσως και πιο πριν απλα τώρα το κατάλαβα) δουλεύει συνέχεια το μοτέρ. Είναι φυσιολογκό αυτό? Απ όσο το θυμάμαι όποτε ξεκινούσε να δουλεύει το μοτέρ δούλευε το πολύ για ένα μισά ωρο. Τώρα τι μπορεί να έγινε? Αρχικά θεώρησα πως έφτεγε το επίπεδο ψύξης που το είχα (3.5/5) και το χαμήλωσα στο 2 και έπειτα και στο 1! αλλά αυτό εκεί εξακολουθεί να δουλεύει συνέχεια, εχείς κανείς καμιά ιδέα για το τι παίζει να γίνεται? (πριν απευθυνθω σε ψυκτικό)
chillbill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κανε απόψυξη και τα ξαναλέμε ΑΥΤΟ!! και κάνε με το κουμπί μεν που λογικά έχει, αλλά αν συνεχίσει να κάνει περίεργα (ή κι από την αρχή αν θες) βγάλε το από την πρίζα και άστο 24 ώρες έτσι (μη σου πω παραπάνω, π.χ. 36). Έιχα ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό -κανά εξάμηνο-, τελικά δημιουργούνταν πάγος στις εσωτερικές σωληνώσεις μεταξύ ψύξης-κατάψυξης, με τη "νορμαλ" απόψυξη δε λυνόταν, ήρθε μάστορας 2 φορές, έκανε μετρήσεις κτλ σε αντιστάσεις κτλ να τα απορρίψουμε όλα, και 1 μέρα πριν τελικά παραγγείλουμε νέο μηχανισμό-θερμοστάτες κτλ (με 100αρικο, και παιζόταν πλακέτα με 200€..) το έβγαλα από την πρίζα (όπως θα έπρεπε να έχω κανει από την αρχή) και τελικά όλα καλά από τότε!! ΑΝ συνέλθει έτσι , αλλά αργότερα ξαναρχίσει τα ίδια, παίζει (αυτό που είχα πάλι εγώ) να έχει το λάστιχο της πόρτας θέμα, να εχει ξεραθεί από τον καιρό ή άλλα και να μην κουμπώνει καλά με αποτέλεσμα να δημιουργείται θέμα κι από αυτό (άλλαξα και λάστιχο, αλλά αυτό χρειαζόταν )
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως σου είπαν πρώτα απόψυξη και μετά βλέπεις. Βέβαια αν γίνεται συχνά αυτό κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και θα πιάνει πάγο (ή δε θα δουλεύει η αντίσταση που κάνει αυτόματα απόψυξη εφόσον έχει τέτοια δυνατότητα, ή δε θα σφραγίζει η πόρτα καλά κλπ) Έχουμε κι εμείς ένα στο χωριό το οποίο ανά 3-4 μέρες μπορεί να πιάσει πάγο στο πίσω μέρος και πέφτουν οι επιδόσεις του και δουλεύει συνέχεια προσπαθώντας να αναπληρώσει την ψύξη. Έχω βρει το κόλπο και απλά το γυρνάω στο 0 να σβήσει και το ξανα ανάβω. Μπαίνει σε λειτουργία απόψυξης και μετά από λίγες ώρες που ξεκινάει πάλι είναι όλα κομπλέ (μέχρι να το ξανακάνει βέβαια ) Δεν αφήνω ούτε καν την πόρτα ανοιχτή να φανταστείς. Μόνο του λιώνει τον πάγο και ξαναδουλεύει.
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 αν είναι αύριο δοκιμάζω να το κάνω απόψυξη από την μπρίζα. Btw έχει αρχίσει και πιάνει πάγω κάτω απο την κατάψυξη(η καταψυξη είναι πάνω) έβαλα την ψύξη στο 0 και συνεχίζει δουλεύει! LoL , παίζει να ναι καμιά αντίσταση?
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Tελικά μετά την απόψυξη, μέχρι στιγμής το ψυγείο λειτουργεί κανονικά
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ε μπορεί να έτυχε και να έκανε πάγο μέσα (αν έμεινε ανοιχτό ξέρω γω για αρκετή ώρα) και να μην απέδιδε σωστά. Το θέμα είναι μην αρχίσει να το κάνει συνέχεια τώρα γιατί τότε πρέπει να δεις γιατί μαζεύει τον πάγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα