Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πως μου προτείνετε να πάω στην Κοζάνη από το Ηράκλειο (θέλω να πάω στις 15 του μήνα και καλύτερα να είμαι πρωι) θέλω και εισιτήριο επιστροφής αλλά δεν ξέρω σε πόσες μέρες θα γυρίσω

Δημοσ.

1) καράβι -κτελ

2) αεροπλάνο -κτελ

δες αν υπάρχει πτήση για κοζάνη (από αθήνα), κάποτε είχε πλέον δε ξέρω  

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αεροπλανο απο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη και μετα ΚΤΕΛ για την Κοζανη

Διαφορετικα καραβι Ηρακλειο-Αθηνα και μετα με το ΚΤΕΛ στην Κοζανη (αλλα δεν βρισκω πουθενα την τιμη του εισητηριου του ΚΤΕΛ)

Για καραβι απο το Ηρακλειο-Θεσσαλονικη δεν το σκεφτομαι γιατι ειναι 1 μερα και θα παω μονος

Δημοσ.

Διαφορετικα καραβι Ηρακλειο-Αθηνα και μετα με το ΚΤΕΛ στην Κοζανη (αλλα δεν βρισκω πουθενα την τιμη του εισητηριου του ΚΤΕΛ)

Οι δικές σου εναλλακτικές παρουσιάζουν μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την πρότασή μου (#3): περιλαμβάνουν ενδοαστική μετακίνηση. Στη μία περίπτωση πρέπει να συνυπολογίσεις τη διαδρομή απ' το αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι τα ΚΤΕΛ στην άλλη άκρη της πόλης, ενώ στην άλλη τη διαδρομή απ' το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Στη δική μου πρόταση απλώς έχεις χρόνο αναμονής στον χώρο του ΚΤΕΛ στη Λάρισα.

Δημοσ.

Για καραβι απο το Ηρακλειο-Θεσσαλονικη δεν το σκεφτομαι γιατι ειναι 1 μερα και θα παω μονος

Η πρώτη επιλογή είναι πολύ πιο σύντομη. Η Κοζάνη απο την Θεσσαλονίκη με χτελ, είναι 1 ώρα και 20 λεπτά βαριά.

Εδιτ:

Σωστό και αυτό που λέει ο Zazula, αλλά νομίζω το 1 (το λεωφορείο) σε παίρνει απο αεροδρόμιο Μακεδονία και τερματίζει στα ΚΤΕΛ Μακεδονία. (Έχουμε πρωτοτυπία στις ονομασίες.)

Δημοσ.

Από το αεροδρόμιο σε παίρνει και στο ΚΤΕΛ σε αφήνει, αλλά η διαδρομή είναι πάνω από ώρα. Αν τύχεις και στις ώρες αιχμής θα κάνει παραπάνω. Υπολόγισε και μετά πόση ώρα θα έχεις αναμονή στο ΚΤΕΛ για να πάρεις το λεωφορείο για Κοζάνη, μπορεί πχ να μην προλάβεις το τελευταίο και να περιμένεις όλο το βράδυ (και δεν έχω ιδέα αν μπορείς να διανυκτερεύσεις στο ΚΤΕΛ) ή να περιμένεις κανά τρίωρο, κτλ

Δημοσ.

Για δε τον συνδυασμό καράβι+ΚΤΕΛ, πρέπει στο λιμάνι να πάρεις πρώτα το δωρεάν εσωτερικό λιμανίσιο δρομολόγιο, μετά τον ηλεκτρικό μέχρι την Ομόνοια, περπάτημα ως τη Ζήνωνος και το 051 για σταθμό Κηφισού. Ή ταξί. 

Δημοσ.

Θα προτεινα και εγω καθαρα λογω χρόνου να πας Χανιά (αν ειναι εφικτό) αποκει με ενα φθηνο εισητηριο με Ryan ανεβαινεις Θεσσαλονίκη , κανα ~40λεπτο απο το αεροδρόμιο μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ και έπειτα Κοζάνη.

Δημοσ.

Θα προτεινα και εγω καθαρα λογω χρόνου να πας Χανιά (αν ειναι εφικτό) αποκει με ενα φθηνο εισητηριο με Ryan ανεβαινεις Θεσσαλονίκη , κανα ~40λεπτο απο το αεροδρόμιο μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ και έπειτα Κοζάνη.

Γιατι να παω στα Χανια;

Δημοσ.

Εχει αεροπορικη σύνδεση Θεσσαλονίκη-Χανιά η RyanAir οποτε πιθανότατα θα βρεις φθηνο εισητήριο (στο ~30ρι ; ) . Παω πασο όμως αν και απο το Ηράκλειο βρεις εξισου φθηνή λύση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...