Sog96Ch Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά πως μου προτείνετε να πάω στην Κοζάνη από το Ηράκλειο (θέλω να πάω στις 15 του μήνα και καλύτερα να είμαι πρωι) θέλω και εισιτήριο επιστροφής αλλά δεν ξέρω σε πόσες μέρες θα γυρίσω
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 1) καράβι -κτελ 2) αεροπλάνο -κτελ δες αν υπάρχει πτήση για κοζάνη (από αθήνα), κάποτε είχε πλέον δε ξέρω
Zazula Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 1. Ρώτα τι ώρα φτάνει Λάρισα το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη του ΚΤΕΛ Ηρακλείου: http://www.ktelherlas.gr/page.php?cat_id=1&id=24 2. Δες αν κατόπιν βολεύει κάποιο απ' τα δρομολόγια Λάρισα-Κοζάνη: http://www.ktelkozanis.gr/Routes.aspx
Sog96Ch Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι για αεροπλανο απο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη και μετα ΚΤΕΛ για την Κοζανη Διαφορετικα καραβι Ηρακλειο-Αθηνα και μετα με το ΚΤΕΛ στην Κοζανη (αλλα δεν βρισκω πουθενα την τιμη του εισητηριου του ΚΤΕΛ) Για καραβι απο το Ηρακλειο-Θεσσαλονικη δεν το σκεφτομαι γιατι ειναι 1 μερα και θα παω μονος
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως έχει και η Κοζάνη αεροδρόμιο. Δεν ξερω καν αν λειτουργεί.
Zazula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι για αεροπλανο απο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη και μετα ΚΤΕΛ για την Κοζανη Διαφορετικα καραβι Ηρακλειο-Αθηνα και μετα με το ΚΤΕΛ στην Κοζανη (αλλα δεν βρισκω πουθενα την τιμη του εισητηριου του ΚΤΕΛ) Οι δικές σου εναλλακτικές παρουσιάζουν μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την πρότασή μου (#3): περιλαμβάνουν ενδοαστική μετακίνηση. Στη μία περίπτωση πρέπει να συνυπολογίσεις τη διαδρομή απ' το αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι τα ΚΤΕΛ στην άλλη άκρη της πόλης, ενώ στην άλλη τη διαδρομή απ' το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Στη δική μου πρόταση απλώς έχεις χρόνο αναμονής στον χώρο του ΚΤΕΛ στη Λάρισα.
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι για αεροπλανο απο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη και μετα ΚΤΕΛ για την Κοζανη Διαφορετικα καραβι Ηρακλειο-Αθηνα και μετα με το ΚΤΕΛ στην Κοζανη (αλλα δεν βρισκω πουθενα την τιμη του εισητηριου του ΚΤΕΛ) Για καραβι απο το Ηρακλειο-Θεσσαλονικη δεν το σκεφτομαι γιατι ειναι 1 μερα και θα παω μονος Η πρώτη επιλογή είναι πολύ πιο σύντομη. Η Κοζάνη απο την Θεσσαλονίκη με χτελ, είναι 1 ώρα και 20 λεπτά βαριά. Εδιτ: Σωστό και αυτό που λέει ο Zazula, αλλά νομίζω το 1 (το λεωφορείο) σε παίρνει απο αεροδρόμιο Μακεδονία και τερματίζει στα ΚΤΕΛ Μακεδονία. (Έχουμε πρωτοτυπία στις ονομασίες.)
GreyHorse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Από το αεροδρόμιο σε παίρνει και στο ΚΤΕΛ σε αφήνει, αλλά η διαδρομή είναι πάνω από ώρα. Αν τύχεις και στις ώρες αιχμής θα κάνει παραπάνω. Υπολόγισε και μετά πόση ώρα θα έχεις αναμονή στο ΚΤΕΛ για να πάρεις το λεωφορείο για Κοζάνη, μπορεί πχ να μην προλάβεις το τελευταίο και να περιμένεις όλο το βράδυ (και δεν έχω ιδέα αν μπορείς να διανυκτερεύσεις στο ΚΤΕΛ) ή να περιμένεις κανά τρίωρο, κτλ
Zazula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για δε τον συνδυασμό καράβι+ΚΤΕΛ, πρέπει στο λιμάνι να πάρεις πρώτα το δωρεάν εσωτερικό λιμανίσιο δρομολόγιο, μετά τον ηλεκτρικό μέχρι την Ομόνοια, περπάτημα ως τη Ζήνωνος και το 051 για σταθμό Κηφισού. Ή ταξί.
Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα προτεινα και εγω καθαρα λογω χρόνου να πας Χανιά (αν ειναι εφικτό) αποκει με ενα φθηνο εισητηριο με Ryan ανεβαινεις Θεσσαλονίκη , κανα ~40λεπτο απο το αεροδρόμιο μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ και έπειτα Κοζάνη.
mylo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 να υποθέσω πως το αεροδρομιο κοζανης δε λειτουργει ε?
Zazula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 να υποθέσω πως το αεροδρομιο κοζανης δε λειτουργει ε? Δεν ξέρω, αλλά μπορεί να τηλεφωνήσει ο TS: http://www.hcaa.gr/content/index.asp?tid=236
mylo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 όταν ημανε εγώ κοζάνη είχε μια φορα την εβδομάδα από αθήνα. πάνε βεβαία και 10+ χρόνια
Sog96Ch Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα προτεινα και εγω καθαρα λογω χρόνου να πας Χανιά (αν ειναι εφικτό) αποκει με ενα φθηνο εισητηριο με Ryan ανεβαινεις Θεσσαλονίκη , κανα ~40λεπτο απο το αεροδρόμιο μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ και έπειτα Κοζάνη. Γιατι να παω στα Χανια;
Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει αεροπορικη σύνδεση Θεσσαλονίκη-Χανιά η RyanAir οποτε πιθανότατα θα βρεις φθηνο εισητήριο (στο ~30ρι ; ) . Παω πασο όμως αν και απο το Ηράκλειο βρεις εξισου φθηνή λύση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα