Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβλεπα αυτό το toolkit με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει τις διάφορες επιδιορθώσεις στα ηλεκτρονικά του, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν αξίζει τα λεφτά του! Τι λέτε;

Δημοσ.

Έβλεπα αυτό το toolkit με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει τις διάφορες επιδιορθώσεις στα ηλεκτρονικά του, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν αξίζει τα λεφτά του! Τι λέτε;

Αν και έχει αρκετά ποιοτικά πράγματα το ifixit τα συγκεκριμένα είναι τσιμπημένα. Σε ebay, amazon, κλπ βρίσκεις τέτοια πραγματάκια πιο φτηνά 

• Like 1
Δημοσ.

@zoranb εφόσον τα θες για τελείως ερασιτεχνική χρήση, άποψή μου είναι να πας στα κινέζικα μαγαζιά να πάρεις αντίστοιχα μπιχλιμπίδια με 3-4ε.

@muchacho wrist strap

Δημοσ.

Πάντως ως κάτοχος του σετ κ μάλιστα του πιο ακριβού μπορώ να πω ότι είναι ποιοτικότερα από τα κινέζικα και σε επίπεδο καλών εργαλείων που αγοράζει κανείς κομμάτι κομμάτι. Υπό αυτή την έννοια αξίζει.

Ωστόσο αν δεν έχεις πχ 4-5 μακ και τα κάνεις εσύ σέρβις δεν αξίζει. Για πισι χρειάζεσαι 2 αντε τρία από αυτά

Δημοσ.

Πάντως ως κάτοχος του σετ κ μάλιστα του πιο ακριβού μπορώ να πω ότι είναι ποιοτικότερα από τα κινέζικα και σε επίπεδο καλών εργαλείων που αγοράζει κανείς κομμάτι κομμάτι. Υπό αυτή την έννοια αξίζει.

Ωστόσο αν δεν έχεις πχ 4-5 μακ και τα κάνεις εσύ σέρβις δεν αξίζει. Για πισι χρειάζεσαι 2 αντε τρία από αυτά

Πoιανού πιό ακριβού σετ;

Ναι έχω 4-5 mac και ναι φυσικά :-D  και τα κάνω εγώ ο ίδιος σέρβις, πλάκα με κάνεις;

Δημοσ.

Will tear down all mainstream laptops, cellphones, and flux capacitors  :P 

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται μούφα αλλα οκ αν δεν τα πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να ξέρω... αν δεν τα θες για μια φορά αξίζει να δώσεις λεφτά στα εργαλεία πάντως... 

Δημοσ.

Will tear down all mainstream laptops, cellphones, and flux capacitors  :P 

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται μούφα αλλα οκ αν δεν τα πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να ξέρω... αν δεν τα θες για μια φορά αξίζει να δώσεις λεφτά στα εργαλεία πάντως... 

Πέραν αυτών, υπάρχουν άλλα που θα προτείνατε;

Δημοσ.

Πέραν αυτών, υπάρχουν άλλα που θα προτείνατε;

http://catalogue.facom.com/en/categorie/tool-sets/electronicsέχει και ελληνική αντιπροσωπία αλλά δεν μου φορτώνει τον κατάλογο (κλασικά Έλληνες δώσανε 100€ για να κάνουν μια σελίδα της πλάκας και περιμένουν απλά απο τό όνομα να πλουτίσουν... :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...