Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ελληνικα ξερεις η μιλαω σε αλλοδαπο ? δεν ειμαι ρατσιστης ουτε εχω τιποτα με τους αλοδαπους , απλα ενημερωσε με για να ξερω μηπως δε καταλαβαινεις καλα τα ελληνικα , μη παιδευομαι ασκοπα ! παμε αλλη μια .. 1.40 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι ακριβο τιο εισητηριο με βαση τα μεροκαματα τα % της ανεργειας και χιλια δυο αλλα! ολα τα αλλα που εγραψες κ οι αναλυσεις του κ##λου που εκανες ειναι ασχετα με το πολυ απλο που ειπα κ ειναι η αποψη μου! η δικια σου ειναι οτι ''οι τιμές ειναι πραγματικά χαμηλές'' οπως επι λεξη εγραψες η δικια μου ειναι η αντιθετη , οχι μονο χαμηλες δεν ειναι αλλα ειναι ακριβες ! διαφωνια ? τελος ! αντε καληνυχτα ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τους αλλοδαπούς....
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τους αλλοδαπούς.... ξεκινα το διαβασμα λοιπον για να συνεννοησε σωστα με τους ανθρωπους εδω
Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχ το 'κανες και έντιτ ρε θηρίο? ξεκινα το διαβασμα λοιπον για να συνεννοησε σωστα με τους ανθρωπους εδω Εγώ να διαβάσω ό,τι θες, εσύ για διάβασε ξανά το bold. Με τη δεύτερη θα το βρεις δεν μπορεί...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχ το 'κανες και έντιτ ρε θηρίο? Εγώ να διαβάσω ό,τι θες, εσύ για διάβασε ξανά το bold. Με τη δεύτερη θα το βρεις δεν μπορεί... Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα ! φιλουρες
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ρέιζα μετεξεταστέος, σου ξέφυγε το εισητήριο. Mάου πλακίτσα μη βαράς είσαι και βαρυχέρης.. :Ρ 1
black_rabBiT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε ρεηζορ, αν το 30άρι σου φαίνεται λίγο για κερατιάτικο κάθε μήνα, ανεξαρτήτως του πόσα χρήματα έχεις στην πορτοφόλα σου, τότε δεν έχεις αίσθηση του χρήματος. 1
Porg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ΜΜΜ θα πρέπει να είναι δωρέαν για όλους παντού και πάντα Να πληρώνει το κράτος, όχι αυτός που κάνει χρήση των μέσων
GreyHorse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ΜΜΜ θα πρέπει να είναι δωρέαν για όλους παντού και πάντα Να πληρώνει το κράτος, όχι αυτός που κάνει χρήση των μέσων Να πρωτοτυπήσουμε παγκοσμίως δηλαδή; Μ'αρέσει που ο έλληνας έχει προοδευτικές ιδέες πάντα όταν δεν αφορά την τσέπη του.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ΜΜΜ θα πρέπει να είναι δωρέαν για όλους παντού και πάντα Να πληρώνει το κράτος, όχι αυτός που κάνει χρήση των μέσων Ούτε αυτή είναι λύση, εγώ λέω να μας δίνουν 1.40€ κάθε φορά που μπαίνουμε σε λεωφορείο! Μπορεί να βγει και μηνιαία κάρτα, να μας δίνουν 30€ το μήνα πχ και να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ όποτε θέλουμε!
Porg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 1,4Ε για 70 λεπτά; Με αυτά τα ψίχουλα θα μας ξεγελάνε ο Μπόμπολας και οι άλλοι μεγαλοκαρχαρίες; Λοιπόν, Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη πανελλαδική, πανεργατική, πανεπαναστατική, ενάντια στους αμερικάνους και την νατοική απειλή απεργία με αίτημα την αύξηση της πληρωμής μας για τη χρήση των ΜΜΜ Θα απευθήνουν χαιρετισμό της γη οι κολασμένες 4ώρες καθαρίστριες των 1000Ε που με εξαιρετική αξιοπρέπεια συνεχίζουν την δημοσιουπαλληλική επανάσταση. Όλοι μαζί μια γροθιά για ένα κράτος που θα πληρώνει κάποιος άλλος 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ΜΜΜ θα πρέπει να είναι δωρέαν για όλους παντού και πάντα Να πληρώνει το κράτος, όχι αυτός που κάνει χρήση των μέσων Το Κράτος τι είναι? Ξεχωριστή οντότητα??? Το ξερεις οτι ειναι παρανομο αυτο ε? Μην ηθικολογουμε στα μισα thread και στα αλλα μισα που μας συμφερει "δεν βλεπω που ειναι το προβλημα" Δεν έδωσα ποτέ εισιτήριο σε άλλον στα ΜΜΜ και ούτε και δέχτηκα να πάρω από κάποιον που προσφέρθηκε να μου το δώσει. Η μηνιαία κάρτα είναι κάτι διαφορετικό μιας και προ πληρώνω ένα ποσό για απεριόριστη χρήση. Γι'αυτό και έφερα ως παράδειγμα τη χρήση της oyster card του Λονδίνου, που το μόνο που αρκεί είναι να την αγοράσεις και να την έχεις μέσα σε ένα πορτοφόλι. Δεν ενδιαφέρεται κανείς ποιος την έχει κάθε φορά και όλα λειτουργούν μια χαρά... Περνάς από την πόρτα εισόδου, τη scannareis και όταν τη σκανάρεις ξανά στο σταθμό εξόδου, υπολογίζει τη διαδρομή και σε χρεώνει αντίστοιχα.
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά δε με νοιάζει ιδιαίτερα η διάρκεια. Αυτό για το οποίο παίζω μπουνιές με παρρησία, είναι το "δεν επιτρέπεται το διπλοχτύπημα" όταν μπεις στο λεωφορείο 10 λεπτά πριν λήξει το εισιτήριο. Σε φάση αν το λεωφορείο ήρθε 15 λεπτά πιο μετά ή αφού μπήκα μέσα ο οδηγός το πάει με 20 την ώρα, φταίω εγώ αν είμαι ακόμα μέσα την ώρα που λήγει η ισχύς; Για μετρό πάει στο διάολο που έχεις την ευχέρεια να το υπολογίσεις, αλλά να σκάσω 70 ευρώ πρόστιμο για 5-10 λεπτά ενώ έχω αγοράσει εισιτήριο δεν παίζει. Προτιμώ να δώσω 200 στη μήνυση που θα φάω επειδή βελτίωσα τη σκατόφατσα του ελεγκτή. Όσο για το "μοιράζω χτυπημένα εισιτήρια" πρώτον μια φορά μου 'χε δώσει μια χιπχοπού εισιτήριο με το κινητό της επάνω, οπότε αγαπάμε τις αφορμές του είδους, δεύτερον καλό είναι να θυμόμαστε πότε άρχισε να συμβαίνει αυτό. Γιατί μέχρι και πριν κάποια χρόνια, μου είχε συμβεί ΜΙΑ φορά και έλιωνα σε ΜΜΜ σαν παιδί κι εγώ. 4
Porg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντα υπήρχε, 2000-2004 καθημερινα περνούσα κάνα τρίωρο στα αστικά.Αρκετοί έδιναν εισητήρια η τα άφηναν πάνω στο ακυρωτικό Τώρα ήρθε και η κρίση για να δώσει μια επιπλέον ιδεολογική κάλυψη στους τζαμπατζίδες
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εζμπρωξες ακουγοντας ημισκουμπρια? Δεν έκανα τίποτα, είχα σκιέση τότες. Ποργκ, εγώ πάντως άρχισα πολύ μετά το έμπα της κρίσης να δίνω, γύρω στο 10. Σχεδόν αποκλειστικά σε γιαγιάδες, φαντάρια, πιτσιρίκια και γκομενάκια (duh) αλλά δε μπορώ να πω πως είχα τύψεις. Δε το συζητάμε για αστικά λεωφορεία, όπως είπε και ο σλιπ, εκεί πρέπει να πληρώνεσαι για να μπαίνεις, αλλά ακόμα και μετρό (που αγαπάω) όσο δεν έχει ζώνες, δε θα στεναχωρεθώ για το 1.40 που έχασε στη χάση και στη φέξη. Ειδικά όταν είχε γίνει το μπαμ τότε και έμαθα ποιοι και πόσο πληρώνονται εκεί μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα