Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν έχετε υπολογιστή και μια αξιοπρεπή σύνδεση στο Internet, οι πιθανότητες να έχετε ένα λογαριασμό στα social media είναι 100%, είτε πρόκειται για το Facebook, το Twitter, ή κάποιο άλλο δικτυακό τόπο.Οι χρήστες πιστεύουν ότι  τους βοηθάει να κρατήσουν επαφή με ανθρώπους που είναι κοντά ή μακριά τους.

Παρόλα αυτά, αυτό που πολλοί αγνοούν εντελώς είναι το γεγονός ότι τα social media αλλάζουν τις εσωτερικές διεργασίες του εγκεφάλου μας. Με απλά λόγια, μας αλλάζει περισσότερο από ό, τι νομίζουμε. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να μάθετε πώς και γιατί συμβαίνει αυτό.

Περίπου 5-10% του συνόλου των χρηστών του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο είναι εξαρτημένοι από τα social media.Ο εθισμός είναι ένα ψυχολογικός, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το διαδίκτυο επηρεάζει τον εγκέφαλο σαν τα ναρκωτικά.

Πηγή: Youtube, TheGreeksEnergy

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω καλο pc και vdsl αλλα δεν εχω ουτε facebook ουτε twitter οποτε η ερευνα ειναι ανακριβης

Μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό παγκοσμίος...

Δημοσ.

Πολλα μπορουν να επηρεασουν την ψυχικη και σωματικη υγεια.

Το θεμα ειναι, φταινε αυτα η ανθρωπινη βλακεια ;

Εγω πιστευω το δευτερο .

• Like 2
Δημοσ.

Πολλα μπορουν να επηρεασουν την ψυχικη και σωματικη υγεια.

Το θεμα ειναι, φταινε αυτα η ανθρωπινη βλακεια ;

Εγω πιστευω το δευτερο .

σαφώς και φτάει το δεύτερο μια βλακεία το έκανε ανάγκη και οχι τιποτα αλλο το έβαλε στην βάση της πυραμίδας των αναγκών

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτα να τα βλεπει η νεολαια και οσοι απο εσας ειστε γονεις και αφηνετε ανεξελεγκτα τα παιδια σας μπροστα απο τηλεορασεις, ταμπλετ και υπολογιστη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...