Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα προσπαθησει να στειλω 1 e-mail σε πωλητη απο το Ebay 2 φορες αλλα μου ηρθε και τις 2 φορες αυτο το μυνημα:

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

Πριν λιγο που εστειλα 1 e-mail(Απο το ιδιο e-mail) σε Ελληνα,το εστειλε κανονικα.

Εχω παραγγειλει απο τον ιδιο πωλητη 2 μικροαντικειμενα χαμηλης αξιας και επειδη δεν μου εβγαζε επιλογη να κανω add to card το 1 απο τα 2,τα αγορασα ξεχωριστα και ηθελα να του στειλω μυνημα να μου τα στειλει και τα 2 μαζι. 

1)Λογικα θα τα στειλει και τα 2 μαζι?

2)Στα ΕΛΤΑ που ρωτησα αν εχουν ερθει τα πραγματα ειπαν οτι θελουν να τους πω το tracking number και αν ειναι συστημενο.Αυτο το βρισκω στο e-mail μου απο Ebay?Εκει που γραφει item και διπλα 1 αριθμο η εκει που γραφει transaction και διπλα αριθμο?

Δημοσ.

Γράψε ολόκληρο το delivery failure e-mail για να σου εξηγήσουμε το λόγω που δεν έφτασε στο παραλήπτη.

Αυτο γραφει που εγραψα πιο πανω και αυτο:

Forwarded Message Attachment--

Τα υπολοιπα στοιχεια γραφουν απλα οτι το στελνει αυτος σε εμενα και στο τελος γραφει το μυνημα που προσπαθησα να στειλω αλλα δεν εσταλη.Ειναι  αυτοματοποιημενο μυνημα απο το outlock.

Που ξερεις το μαιλ του πωλητή και απο που του τα στέλνεις

Μπαινεις στο Paypal στο  My account-History και σε βγαζει στο All Activity.Μετα κλικαρεις στο Details στην αγορα που εχεις κανει και σε βγαζει στην σελιδα Transaction details οπου στην αρχη γραφει:

Custom Service Email και διπλα γραφει το e-mail του πωλητη.

Προς το τελος γραφει και αλλο email,το Seller's email το οποιο ειναι διαφορετικο με το πανω.Ισως επρεπε να στειλω εκει το email,αλλα στο Paypal γραφει shipped, 16  August 2014 οποτε μαλλον δεν εχει νοημα.Ισως τα πραγματα να ειναι στα ΕΛΤΑ.

Τι εννοεις "απο που του τα στελνεις?"

Δημοσ.

Τελος παντων δεν ξέρω αν μπορεις να στείλεις σε αυτό το μαιλ, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν στέλνεις με την προβλεπόμενη διαδικασία του εβαυ

Δημοσ.

Τελος παντων δεν ξέρω αν μπορεις να στείλεις σε αυτό το μαιλ, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν στέλνεις με την προβλεπόμενη διαδικασία του εβαυ

Δεν το εψαξα καθολου απο Ebay.Εννοεις με μυνημα στον πωλητη?

Τελικα τα πραγματα ειχαν ερθει,αλλα δεν με βρηκε ο ταχυδρομος να τα αφησει.Αλλα δεν ηταν στα κανονικα ΕΛΤΑ,ηταν σε διπλανο κτιριο στην διανομη στα απλα.Στα κανονικα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι εφοσον το δεμα ειναι απλο,ο ταχυδρομος δεν ειναι υποχρεωμενος να μου το αφησει προσωπικα,μπορει απλα να το αφησει στην πορτα και να φυγει.Μονο αν ειναι συστημενο το αφηνει προσωπικα αφου υπογραψεις.Που σημαινει οτι αν δεν ειναι συστημενο μπορει να χαθει.Στην δικη μου περιπτωση ο ταχυδρομος το γυρισε πισω στα ΕΛΤΑ.

1)Μπορει να μας πει καποιος που υπαρχει το tracking number?Εψαξα τα email και στο Paypal αλλα δεν μπορεσα να το βρω.Στα ΕΛΤΑ ειπαν οτι εχει στην αρχη 2 γραμματα,μετα 9 αριθμους και στο τελος παλι 2 γραμματα τα οποια ειναι αναλογα απο ποια χωρα στελνει ο πωλητης,πχ αν στελνει απο Hong Kong,γραφει ΗΚ.Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν μου ειπαν πως για να εχω tracking number πρεπει να ειναι συστημενο,οχι απλο,αν ισχυει αυτο τοτε ειναι λογικο να μην εχω tracking number.

2) Επισης δεν ξερω πως γινεται να ζητησω απο καποιον πωλητη να μου ερχεται συστημενο.Πως το επιλεγω αυτο,στο shipping and handling που  αναλογα τον τροπο αποστολης  εχει και  διαφορετικη τιμη?Η πρεπει να το εχω ζητησει πιο πριν απο τον πωλητη?

Δημοσ.

Ο αριθμός παρακολούθησεις είναι ακριβός και δεν στέλνουν ολοι συστημένα ουτε μπορείς να το απαιτήσεις αν δεν είναι στις επιλογές αποστολής

Ο ταχυδρόμος αφήνει χαρτάκι είτε συστημένο είτε οχι αν δεν σε βρει και το δέμα είναι κάπως μεγάλο και δεν χωράει στο γραμματοκυβώτιο

Δημοσ.

Ο αριθμός παρακολούθησεις είναι ακριβός και δεν στέλνουν ολοι συστημένα ουτε μπορείς να το απαιτήσεις αν δεν είναι στις επιλογές αποστολής

Ο ταχυδρόμος αφήνει χαρτάκι είτε συστημένο είτε οχι αν δεν σε βρει και το δέμα είναι κάπως μεγάλο και δεν χωράει στο γραμματοκυβώτιο

Οποτε αν προκειται να παραγγειλουμε κατι ακριβο,λογικα θα εχει την επιλογη για συστημενο?Η επιλογη που υπαρχει?

Ναι,ετσι ειναι ευτυχως γιατι αν μας τα αφηναν στην πορτα και τα πραγματα χανονταν τοτε δεν θα παραγγελνε κανεις και οι ταχυδρομοι θα εψαχναν για δουλεια.

Δεν εχω γραμματοκιβωτιο,οτι ειναι σε φακελο τα βαζει ο ταχυδρομος κατω απο την πορτα,δηλαδη λογαριασμους κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...