kogi4ever Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming keyboard.Σκεφτομαι να αγορασω το Blackwidow Chroma της razer μολις κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα. http://www.razerzone.com/eu-en/store/razer-blackwidow-chroma Δεν εχω αγορασει κατι ποτε απο την Razer και αναρωτιεμαι αν μπορω να βρω κατι καλυτερο.Εχω ακουσει πολυ καλα rating για την σειρα blackwidow.Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν ειναι αρκετα καλο ή μπορω να βρω κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμενε το corsair k70 rgb αν θες να αγορασεις με πολλα χρωματα.Αλλιως απλα πας στο k70 το απλο
headbanger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω έχγ το 510 από logitech. είμαι αρκετά ευχαριστημένος. θα ήθελα πιο πολλές εφαρμογές για την LCD screen ¨ομως
kogi4ever Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Σε συγκριση με το Razer blackwidow chroma ειναι καλυτερο ή εχει καποια διαφορα;
Zergoulini Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Απο οσο ξερω η Corsair επαψε να χρησιμοποιει Cherry MX διακοπτες και εχει τους Kailh. Κινεζικοι. Ειχα Kailh σε ενα Τesoro και πραγματικα ηταν τραγικοι. Δεν ξερω αν η Razer τους εχει βελτιωσει καπως. Μιλαμε πατουσες τα κουμπια και εβλεπες οτι οταν τερματιζε το κουμπι μπορουσες να το κουνησεις δεξια αριστερα Οποτε αποψη μου μεινε με τους Cherry MX. Οποτε K70! Περιμενω και εγω να βγει σε καφε διακοπτες και θα το χτυπησω ενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα