Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπνιζω εδω και πολυ καιρο craven καπνο με πρασινα χαρτακια ριζλα και σγουαν κοκκινα.

Τελευταια ενω καπνιζω με τον ιδιο ρυθμο που καπνιζα παντα, με επιασε ο λαιμος μου.

Τι προτεινετε να δοκιμασω? Κατι ελαφρυτερο? Αλλα χαρτακια? ?

Δημοσ.

Δοκίμασε και με κάνα γαλάζιο ρίζλα.

Ο Craven πάντως είναι βαρύς καπνός. Τον καπνίζω 2-3 χρόνια και τους τελευταίους μήνες με κουράζει. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε κανέναν άλλον βιρτζίνια, όπως Golden Virginia.

Δημοσ.

Malibouro fail. Ωραίος ο craven και αν δεν θες να τον αλλαξεις χτύπα μπλε χαρτάκι, θα δεις αρκετή διαφορά. Πάντως ο σωστός καπνός είναι ο golden χαλαρά..

Δημοσ.

Καπνιζω εδω και πολυ καιρο craven καπνο με πρασινα χαρτακια ριζλα και σγουαν κοκκινα.

Τελευταια ενω καπνιζω με τον ιδιο ρυθμο που καπνιζα παντα, με επιασε ο λαιμος μου.

Ιδια χαρτακια, ιδια φιλτρακια, ιδιο καπνο! Same combo!

Ενας χρονος τωρα ... με αρκετα διαλλειματα απο το καπνισμα και δεν ειχα θεμα με το λαιμο!

Εξαρταται και ποσο ευαισθητος εισαι, ετσι;

Οποιοσδηποτε ΜΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΣ καπνος, ειναι ελαφρυτερος του Craven.

Δοκιμασε γκει Old Holborn περα του κιτρινου.

Δημοσ.

Ρίτσλα ασημί (γυαλιστερό όχι το γκρι) αν δεν δεις αλλαγή πάρε φιλτράκια σγουάν μαύρα (δεν είμαι σίγουρος για το χρώμα αυτά με άνθρακα τέλος πάντων) 

Ο καπνός ειναι θέμα γούστου αν τα 2 παραπάνω δεν πιάσουν δοκίμασε drum κίτρινο. 

Βέβαια όπως είπε και πιο πάνω ο Ghost_Rider το σίγουρο ειναι ότι θα απαλλαγείς απο τις όποιες ενοχλήσεις αν κόψεις το κάπνισμα αλλα αυτό ειναι δική σου απόφαση... 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμία εναλλακτική όταν σου 'χουν τελειώσει τα χαρτάκια;

Έχω μια Βίβλο εδώ (δεν είναι θέμα ιδεολογίας, απλώς συνήθως οι σελίδες είναι ρυζόχαρτο) αλλά δε γουστάρω να σκίζω οποιοδήποτε βιβλίο σαν πρεζάκιας.

Άλλες λύσεις;

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, η μόνη λύση είναι να έχεις προνοήσει να έχεις και 2ο πακέτο για backup.

Πριν χρόνια είχα δοκιμάσει να κάνω bong-πίπα με μήλο, αλουμινόχαρτο και το πλαστικό περίβλημα ενός στυλό bic. Εεεεχ....

• Like 1
Δημοσ.

Για μπονγκ είναι εύκολο, πλαστικό μπουκάλι, καλαμάκι, αναπτήρας, τσίχλα και όποιο υγρό θες.

Αλλά ναι, πήγα και φόρτωσα 2ο κουτί καβάτζα.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμία εναλλακτική όταν σου 'χουν τελειώσει τα χαρτάκια;

Έχω μια Βίβλο εδώ (δεν είναι θέμα ιδεολογίας, απλώς συνήθως οι σελίδες είναι ρυζόχαρτο) αλλά δε γουστάρω να σκίζω οποιοδήποτε βιβλίο σαν πρεζάκιας.

Άλλες λύσεις;

Αγόρασε κούτα. Δεν τελειώνουν ποτέ. =ρ

Δημοσ.

Για μπονγκ είναι εύκολο, πλαστικό μπουκάλι, καλαμάκι, αναπτήρας, τσίχλα και όποιο υγρό θες.

Αλλά ναι, πήγα και φόρτωσα 2ο κουτί καβάτζα.

Προσωπικά δοκίμασα μια φορά καπνό απο μπόνγκο και δεν μου άρεσε καθόλου... καμιά σχέση με τσιγάρο.. για άλλες χρήσεις ενδείκνυται :P 

πάρε ενα ρολό και έχε το σπίτι για καβάντζα η στην τσάντα μην το χρησιμοποιείς σαν πρώτη λύση παίρνε χαρτάκια έτσι θα βρείς σωτηρία 3-4 φορές τουλάχιστον οταν δείς πως σου τελείωσαν τα χαρτάκια

Επίσης παίρνε χαρτάκια του παππού ειναι ποιητικά και κάνουν καμια φορά λάθος στα χαρτάκια προσωπικά μου έτυχε 2 φορές να έχει καμιά 100 μέσα :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...