Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά , εδώ για φυλλάδια και σου λέει θέλω αν είσαι από την περιοχή. Λες και είναι η τρομερά δυσκολη δουλειά και δεν μπορείς να πορευτεις με ενα χάρτη! Γελοιοτητες ο κόσμος..

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στην Μακεδονία έχει κλείσει αρκετά όμως..χώρια ότι δεν επεκτείνεται...μένει πολύ στάσιμος..και οι άλλοι μεγαλώνουν...

Ασε μην λετε πως ειναι καλο το εργασιακο περιβαλλον στα λιντλ πιστεψτε με καθε μερα λεω να παραιτηθω το μονο που με κραταει ειναι ο καλος μισθος και οτι ειναι τυπικοτατοι στα παντα σε σχεση με μισθους κλπ απο περιβαλλον εργασιας κατα τα αλλα τραγικοτατο

Πανελλαδικά Μαρινόπουλος και έχει το brand name carrefour για ολα τα βαλκανια και επεκτείνεται σε αρκετές χώρες

Lidl κλασσική υπερδύναμη...

Mασούτης αφεντικό σε όλη την Β.Ελλάδα..

Σκλαβενίτης αφεντικό στην Αθήνα και πλέον και Κρήτη...(

Βερόπουλος τρελά οικονομικά προβλήματα πάει για φούντο...

Βασιλόπουλος καθυστερήσεις στις πληρωμές υπαλλήλων και ακόμα περισσότερο προμηθευτών...

ΥΓ Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι τέσσερις είναι και πάρα πολύ καλά εργασιακά περιβάλλοντα και για τους υπαλλήλους τους..ενώ οι 2 που πέφτουν δεν ήταν ποτέ..όπως και ο Αρβανιτίδης που έκλεισε/πουλήθηκε.

Δημοσ.

παιδια σε τετοιες εταιριες μην κανετε κοπο εκτος αν εχετε κανενα γνωστο.

Από ποια άποψη το λες; Ότι είναι πολύ δύσκολο χωρίς γνωστό γιατί είναι καλές οι συνθήκες;

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλλους, για να τελειώνουμε με το θέμα. υπήρξα εργαζόμενος στον σκλαβενίτη απο το 2002 έως το 2008 απο σοβαρούς προσωπικούς λόγους παραιτήθικα (θέμα με την μητέρα μου τότε.) όταν πρίν απο 3 χρόνια έκανα μία προσπάθεια παρότι πρώην εργαζόμενός τους δέν κατάφερα τίποτα.

τότε είχα μπεί απο γνωστό στην εταιρία. πλέον όταν ξαναπροσπάθησα πρόσληψη έβαλα διευθύντρια επιθεώρησης εργασίας μακρυνή συγγενή μου. τζίφος κι απο εκεί. πλέον μιλόντας με παλιό συνάδελφο ποιό εύκολο είναι να μπείς σε καποιο υπουργείο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ παρά στον σκλαβενίτη. δυστηχώς πάντα ήταν βυσματική εταιρία. ο γνωστός μου μου είπε οτι απο βουλευτή υπουργό ή πρόεδρο (ή υψηλό στέλεχος) τράπεζας.

Δημοσ.

Από ποια άποψη το λες; Ότι είναι πολύ δύσκολο χωρίς γνωστό γιατί είναι καλές οι συνθήκες;

εχω γνωστη που δουλευει 15 χρονια σχεδον εκει και αυτη και ο αντρας της, χωρις βυσμα δεν σε παιρνουν να στο πω απλα.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα κάνει αίτηση πριν κανα εξάμηνο και μου είχαν πει πως έκλεισαν οι προσλήψεις για κανα χρόνο. Ζητούσαν όμως ιχθυοπωλες και κλεοπωλες για παρτ ταημ.

Δημοσ.

ο γνωστός μου μου είπε οτι απο βουλευτή υπουργό ή πρόεδρο (ή υψηλό στέλεχος) τράπεζας.

Μα καλά, θα έχω γνωστό βουλευτή, υπουργό ή υψηλό στέλεχος τράπεζας για να δουλέψω σε σούπερ μαρκετ? Δηλαδή για ρουχάδικο θα πρέπει να έχω τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της δημοκρατίας?

Δημοσ.

Μα καλά, θα έχω γνωστό βουλευτή, υπουργό ή υψηλό στέλεχος τράπεζας για να δουλέψω σε σούπερ μαρκετ? Δηλαδή για ρουχάδικο θα πρέπει να έχω τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της δημοκρατίας?

θες τα θετικα καλος μισθος, καλες συνθηκες εργασιας, εταιρεια που δυσκολα θα σε απολυσει και δειχνει να εχει μελλον και τελος δεν μπορει κανεις να σου πει τιποτα γιατι παρα το οτι εβαλες βυσμα δεν ειναι δημοσιο.

Δημοσ.

κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο μασούτη.  ξέρω άτομο που παρακαλούσε υπουργό και δεν μπορούσε....

υγ μιλάω για αποθηκάριο

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά τι συζητάτε τώρα?

αν πριν ήθελες βύσμα για να μπεις κάπου... φανταστείτε τι γίνεται τώρα.

τι απορείτε?

και στη δουλειά μου όταν ήταν να προσλάβουμε άτομο, ήρθε κατευθείαν κολλητός ατόμου που ήδη δούλευε μέσα.

πριν καν δηλαδή μπει αγγελία τον είχε φέρει.

και λογικό δεν είναι; όταν όλοι έχουν φίλους και γνωστούς που ψάχνουν για δουλειά ε θα προωθήσουν αυτούς.

και καθαρίστρια όταν θέλαμε για τα γραφεία μας, ήρθε κάποια την οποία μας σύστησε ένας "δικός" μας.

οπότε μπορείς να πεις ότι ακόμα και η καθαρίστρια με βύσμα ήρθε. και επίσης όταν η καθαρίστρια έφυγε, η 2η που ήρθε και πήρε τη θέση της κι αυτή από σύσταση γνωστού ήρθε.

εγώ πχ έχω φίλους/συγγενείς που είναι άνεργοι.

αν εδώ που δουλεύω ζητήσουν άτομο θα συστήσω κατευθείαν έναν από αυτούς.

αν κανείς δε μας κάνει, τότε θα μπει αγγελία.

απλά η διαφορά με το βύσμα στο δημόσιο είναι ότι στο δημόσιο μπορεί άνετα να πάρει τη θέση κι ένας που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο της εργασίας. κι αυτό είναι το σπαστικό.

στον ιδιωτικό τομέα όμως, μπορεί εγώ να προτείνω κάποιον στο αφεντικό μου αλλά αυτός ο κάποιος πρέπει να έχει τα προσόντα.

εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...