bedazzled Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γι αυτό ψωνίζεις ένα συμβολικό ποσό κάθε μήνα και είσαι καλυμμένος και τυπικός. είναι και λίγο κάπως αλλού να δουλεύεις και αλλού να ψωνίζεις Ξέρω άτομα που λιώνουν στην δουλειά για ένα ξεροκόμματο και για σπάσιμο δεν ψωνίζουν από το αφεντικό τους. Ίσως αν έπαιρναν περισσότερα. ΥΓ: Στα supermarkets νομίζω δίνουν ένα ποσό (όχι μετρητά, λογιστικό) κάθε μήνα για ψώνια (κανά 150άρι), οπότε είναι διαφορετικά.
Kapetanakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μα καλά, θα έχω γνωστό βουλευτή, υπουργό ή υψηλό στέλεχος τράπεζας για να δουλέψω σε σούπερ μαρκετ? Δηλαδή για ρουχάδικο θα πρέπει να έχω τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της δημοκρατίας? Ημουν καποτε για καφε με εναν φιλο μου,και πηρε τηλ μπροστα μου μεγαλο περιφεριαρχη για να τον βαλει σε μεγαλη αλυσιδα στην επαρχια για 400 ευρω.... 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ημουν καποτε για καφε με εναν φιλο μου,και πηρε τηλ μπροστα μου μεγαλο περιφεριαρχη για να τον βαλει σε μεγαλη αλυσιδα στην επαρχια για 400 ευρω.... Έτσι είναι. Αυτό που γινόταν παλιά με ΔΕΚΟ και δημόσιο τώρα γίνεται με σούπερ μάρκετ και πεντάμηνα... 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι, ο καθένας που ξημεροβραδιάζεται στις καφετέριες έχει το νούμερο ενός περιφερειάρχη να παίζει ρε παιδί μου. Ούτε ο Μητσάρας να ήταν. Πολύ μούφα μου μυρίζουν όλα αυτά...ή όλοι αυτοί είναι φαντασιοπληκτοι και νομίζουν ότι ξέρουν πρόσωπα εξουσίας ενώ στην πραγματικότητα τους είδαν μια φορά στο δρόμο ή απλά λένε ψέμματα ή όντως κάπως βρήκαν τηλέφωνα από υψηλά ιστάμενους και τους πρήζουν μέχρι να μπουν σε φραγή. Παίζει και το σενάριο μικρο-διοικητικοί της πλάκας να ενθαρρύνουν τέτοιες καταστάσεις για ψήφους και διάφοροι αγαθοβιόληδες να τα χάφτουν. 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι, ο καθένας που ξημεροβραδιάζεται στις καφετέριες έχει το νούμερο ενός περιφερειάρχη να παίζει ρε παιδί μου. Ούτε ο Μητσάρας να ήταν. Πολύ μούφα μου μυρίζουν όλα αυτά...ή όλοι αυτοί είναι φαντασιοπληκτοι και νομίζουν ότι ξέρουν πρόσωπα εξουσίας ενώ στην πραγματικότητα τους είδαν μια φορά στο δρόμο ή απλά λένε ψέμματα ή όντως κάπως βρήκαν τηλέφωνα από υψηλά ιστάμενους και τους πρήζουν μέχρι να μπουν σε φραγή. Παίζει και το σενάριο μικρο-διοικητικοί της πλάκας να ενθαρρύνουν τέτοιες καταστάσεις για ψήφους και διάφοροι αγαθοβιόληδες να τα χάφτουν. παίζει αυτό αλλά πολλά είναι και πραγματικά γεγονότα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις