k_antoni Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το youtube έχει flash κ βρίζει όλος ο κόσμος την Adobe! Εκεί ναι θέλεις επεξεργαστική ισχύ, αν και μπορείς να ενεργοποιήσεις το hardware accelaration στο VLC και να παίζει τα βιντεάκια με το plugin του, αρκεί να έχεις μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html Στο netbook που αναφέρεις κόψε όλα τα πολυμέσα και θα πας σφαίρα! Και υπάρχει και το epiphany ή το Midory που κάνουν πολύ καλή δουλειά... να δεις το Epiphgany στο raspberry ταχύτητα, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια! Εγώ στο "χαζευτήρι" μου χρησιμοποιώ το Dillo. Είναι ένας φορητός Η/Υ με Athlon XP 1600 με 1GB Ram... παίζει radio streams, mp3 από το ίντερνετ, τραβάει βίντεο σε 360p με το Minitube και είναι μηχάνημα chat στο FB! Μόνιμα ανοιχτό και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Οκ, θα μπορούσα να το κάνω και με ένα σάπιο τάμπλετ όλα αυτά, αλλά δε θέλω να το διώξω από το γραφείο μου! Το λέμε συνέχεια, ανεξάρτητα διανομής: ελαφρύ γραφικό περιβάλλον, εναλλακτικοί φυλλομετρητές και προγράμματα. Εάν κάνεις chat στο FB πάρε το pidgin... εάν θέλεις να δεις βίντεο στο Youtube βάλε minitube (για μας είναι ακόμα δωρεάν).. εάν θέλεις να γράψεις κείμενα, βάλε abiword κοκ. Και κυρίως, θα δεις το μηχάνημα να απογειώνεται με έναν φτηνό ssd!
Oxygene Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε ένα laptop 10ετίας και βάλε που έχω με Pentium III και 512MB RAM εγκατέστησα Arch και youtube-viewer και παίζει κανονικά βιντεάκια YouTube (αλλά μόνο έτσι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα