Evagg87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους έχω ένα HP compaq mini 110c τι λειτουργικό να του βάλω να πάει γενικά γρήγορα
arc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (τυχαία σειρα) lubuntu slitaz puppy linux manjaro
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια καρτα γραφικων εχει? Ερωτηση παγιδα 1
Evagg87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Την onboard αφού είναι netbook 2 ετων
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το ξερω αυτο, το θεμα ειναι ποια ειναι αυτη η onboard ακριβως. Σιγουρα θα ειναι καποια intel, αλλα δεν πρεπει να ειναι καποια "κακη" intel poulsbo. Αν εχει, μια λυση εχεις: windows 7 32αρια επειδη μονο για εκει βγαζει σωστο driver η intel. http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#PowerVR_GPU_based
coffeex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Arch Linux με LXDE για γραφικό περιβάλλον. Έχω και εγώ το ίδιο netbook αλλά του έχω περάσει Kali και πάει μια χαρά οπότε με το παραπάνω θα είσαι ακόμα καλύτερα.
bilakos10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Lubuntu για out-of-the-box χρήση. Αν έχεις χρόνο και όρεξη πάνε για Arch-based, αλλά είναι πιθανόν να σου πάρει κάποιον καιρό για να το στήσεις.
dragonborn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις χρόνο και όρεξη πάνε για Arch-based, αλλά είναι πιθανόν να σου πάρει κάποιον καιρό για να το στήσεις. Archbang και δεν σου παίρνει καθόλου καιρό για να το στήσεις. Είναι το αντίστοιχο του Crunchbang. Δεν χρησιμοποιεί δικά του αποθετήρια (όπως άλλες arch based διανομές), ούτε δικούς του package managers και σέβεται απόλυτα το λεγόμενο The Arch Way. Τα μόνα που κάνει και στα οποία δεν συμφωνούν οι σκληροπυρηνικοί είναι, να σου διαθέτει ένα έτοιμο περιβάλλον για να δουλέψεις και υποστήριξη για αρχάριους στο φόρουμ, όχι του στύλ "Read The Fucking Wiki".
vadou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ σου προτείνω το εξής: Επειδή οι επιλογές σου είναι πολλές και πολύ πιθανό να μην ξέρεις σε τι διαφέρει η μια διανομή από την άλλη, πριν εγκαταστήσεις κάποια, να δοκιμάσεις όσες πιο πολλές μπορείς από Live cd/usb. Θα δεις έτσι ποιες θα παίζουν απροβλημάτιστα στο δικό σου μηχάνημα και ταυτόχρονα πιθανόν να βρεις ποια θα σου κάνει το click ώστε να προχωρήσεις σε εγκατάσταση.
nikpoth Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Στο ίδιο ψάξιμο είμαι και εγώ για ένα παλιό laptop που έπεσε στα χερια μου. Intel Pentium M 1.5ghz Ram του έβαλα 1gb vga:ATI Radeon Mobility 9700 http://www.miniputer.com/Acer/Aspire_1680.html Δοκίμασα για δυο μέρες το linux mint 17 xfce.Το περιβάλλον του μου αρέσει πάρα πολύ αλλα δεν το λες άνετο για το laptop. Το lubuntu πάει λίγο καλύτερα αλλα δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορούμε να αναστήσουμε το ψοφίμι με κάποια διανομή που να είναι και λίγο όμορφη? Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες γνώσης πάνω στο linux,ένα dual boot έχω με win 8.1 και Ubuntu 14.04.1 LTS στο βασικό pc. Υπάρχει όμως όρεξη για εκμάθηση.
dimitrisrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά μια από τα ίδια κ εδώ Pentium M 1,73 Ram 1G Ότι και να του βάλω σούρνεται και με παράθυρα XP όταν παίζει video στο youtube όλο κολλάει και διακοπές δουλεύει τον επεξεργαστή 100%. Η αρκούδα είναι 10ετίας.
pmav99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σύγχρονος browser + flash σε μηχάνημα με 1GB μνήμη δεν είναι ακριβώς συμβατά μεταξύ τους. 2
dimitrisrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 To Bios σε win xp πως το κάνω update??? help
pmav99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί θες να κάνεις update το BIOS; Εν πάση περιπτώσει, με ένα 2 λεπτό googling θα δεις πως γίνεται το update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα