Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν κανενας ξερει αυτο το site : aliexpress

Και αν εχει παραγγειλει τπτ ωστε να μου δωσει πληροφοριες γιατι θα θελα να αγορασω λαπτοπ απτο παραπανω σιτε! Αξιζει η οχι;

Ευχαρισω

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που πιθανότατα θα περάσει τελωνείο μάλλον δεν αξίζει. Χώρια που θέλει ψάξιμο και προσοχή από ποιον και τι αγοράζεις

Δημοσ.

Γενικά δεν εχω ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο κατα την γνώμη μου ειναι ρίσκο , πιστεύω ολο και κατι θα βρείς να αγοράσεις απο καποιο κατάστημα την ελλάδος ή εστω να ειναι εντος ευρώπης

Δημοσ.

Κοιταξτε να δειτε ηθελα gaming laptop και συγκεκριμενα στην ελλαδα με τα χαρακτηριστικά που θελω μου φαινεται οτι ειναι υπέρ Κοστολογημενα. Τελος παντων ηθελα επισης να ξερω αν στο τελωνειο θα πληρωσω τπτ παραπανω εκτος απο το γνωστο 23% του φ.π.α. Γιατι καπου διαβασα οτι για βιβλια και ηλεκτρονικα δν πληρωνεις κατι extra μονο το φπα!

Δημοσ.

Κοιταξτε να δειτε ηθελα gaming laptop και συγκεκριμενα στην ελλαδα με τα χαρακτηριστικά που θελω μου φαινεται οτι ειναι υπέρ Κοστολογημενα. Τελος παντων ηθελα επισης να ξερω αν στο τελωνειο θα πληρωσω τπτ παραπανω εκτος απο το γνωστο 23% του φ.π.α. Γιατι καπου διαβασα οτι για βιβλια και ηλεκτρονικα δν πληρωνεις κατι extra μονο το φπα!

Θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω, όχι μόνο το ΦΠΑ. Προσπάθησε να βρεις αυτό που θέλεις από Ευρώπη

Δημοσ.

Το μονο gaming laptop που με αγγιξε ητανε το g750 της ASUS αν καποιος το βρει σε χαμηλη τιμη εντος ευρωπης και με τον i7 4700hq θα μ ενδιεφερε να το ριξω μια ματια

Δημοσ.

Το μονο gaming laptop που με αγγιξε ητανε το g750 της ASUS αν καποιος το βρει σε χαμηλη τιμη εντος ευρωπης και με τον i7 4700hq θα μ ενδιεφερε να το ριξω μια ματια

Ποια τιμή θεωρείται χαμηλή? Πόσο έχει δηλαδή στο aliexpress?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν σε κοροιδεψει ο κινεζος τι θα κανεις θα πας να τον βρεις?και θα στειλεις 2χιλ σε έναν αγνωστο?αν το κανεις κοιτα να χει πολλες πωλήσεις.

βρες την χαμηλοτερη τιμη σε αγγλια γερμανια γενικα ε.ε. και παρτο...

http://www.hotukdeals.com/search?action=search&keywords=alienware

http://www.alienware.co.uk/Landings/laptops.aspx

http://www.mydealz.de/

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

To συγκεκριμενο site δεν ειναι σαν το ebay,ειναι κυριως site για χονδρεμπορους και γενικως μεγαλες ποσοτητες.

Σε πολλα απο τα αγαθα τους οι τιμες αλλαζουν συμφωνα με την ποσοτητα και την ημερισια παραγωγη τους.

Απο Κινα συνηθως ολα τα ηλεκτρονικα ειδη περνανε απο τελωνειο,οποτε θα ανεβει πολυ το κοστος.

Δημοσ.

Απο Κινα συνηθως ολα τα ηλεκτρονικα ειδη περνανε απο τελωνειο,οποτε θα ανεβει πολυ το κοστος.

Έχω φέρει ήδη 2 IP cameres των 200 ευρώ (τιμή Ελλάδας) με 60 και 85 ευρώ χωρίς τελωνείο.

Ήδη έρχεται η 3 και θα πάρω άλλες 10 μάλλον.

Και άλλα ηλεκτρονικά που έχω πάρε δεν έχουν περάσει τελωνείο.

Λάπτοπ όμως πιστεύω θα το σταματήσουν.

Δημοσ.

Όταν είναι μικρά τα ποσά συνήθως δεν τα σταματάνε. Το λάπτοπ δεν θα τη γλιτώσει κατά 99%. Τις κάμερες που θέλεις να πάρεις πχ φέρτες μία μία ή δύο δύο, αν τις φέρεις όλες μαζί πάλι θα περάσουνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...