jimcha21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να πληρωσω μεσω του Paypal στο Amazon, καθως μου βγαζει μονο χρηση Debit Card για την πληρωμη. Διαβασα οτι το Paypal μπορει να λειτουργησει και σαν Debit Card, με καποιο τροπο.. Γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται αυτο ή αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος?? Ευχαριστω πολύ 1
MrGeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε πλ καλη η απορία σου..εχω και εγώ την ίδια απορία. Ξερει κανένας τπτ; 1
eddie1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσω paypal δεν γίνεται πληρωμή. Το άμαζον έχει δικό του σύστημα πληρωμών και άμα δείτε σε κάποια σαιτς θα σας βγει το τελικό στάδιο της παραγγελίας να πληρώσετε μέσω paypal ή μέσω amazon payments ( δικό του σύστημα) Αυτό που λες ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν debit card το paypal δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από ότι ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς στον λογαριασμό paypal που νομίζω ότι βρίσκεται κάτω στο κέντρο της αθήνας να τον γεμίσεις από μια τράπεζα αμερικής και έτσι δεν χρειάζεται κάρτα. 1
MrGeo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσω paypal δεν γίνεται πληρωμή. Το άμαζον έχει δικό του σύστημα πληρωμών και άμα δείτε σε κάποια σαιτς θα σας βγει το τελικό στάδιο της παραγγελίας να πληρώσετε μέσω paypal ή μέσω amazon payments ( δικό του σύστημα) Αυτό που λες ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν debit card το paypal δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από ότι ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς στον λογαριασμό paypal που νομίζω ότι βρίσκεται κάτω στο κέντρο της αθήνας να τον γεμίσεις από μια τράπεζα αμερικής και έτσι δεν χρειάζεται κάρτα. Ειναι εμπιστο το amazon payments; Απλά βάζεις την prepaid σου και τα στοιχεια προφανως και εισαι ετοιμος για αγορα; Αν γινει τπτ πως ζητας επιστροφη χρηματων;
eddie1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι εμπιστο το amazon payments; Απλά βάζεις την prepaid σου και τα στοιχεια προφανως και εισαι ετοιμος για αγορα; Αν γινει τπτ πως ζητας επιστροφη χρηματων; Ναι είναι αξιόπιστο. Ναι έτσι είναι. Το άμαζον έχει την καλύτερη προστασία ακόμη και καλύτερη για μένα από το paypal όποτε ότι και να γίνει έχεις την φουλ προστασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα