moufas999 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πλήρωσε για ένα κινητό που δεν παρέλαβε ποτέ Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου πέρασε χθες ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος θεώρησε «ευκαιρία» τα 400 ευρώ που ζητούσαν- μέσω αγγελίας- για μια συσκευή iPhone5. Ο άνδρας πείστηκε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, προκειμένου να του αποσταλεί το τηλέφωνο, κάτι που όμως δεν έγινε. Έτσι αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το cretalive.gr. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές επαναλαμβάνουν ότι πρέπει να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή σε ανάλογες περιπτώσεις, ιδιαίτερα των πωλήσεων μέσω διαδικτύου. Ρε παιδιά διαβάζω και αναρωτιέμαι πόσο ανεγκέφαλοι και αφελείς για να μην πω την γνωστή νεοελληνική........... έκφραση είναι μερικοί που πάνε να αγοράσουν με τέτοιο τρόπο? Ρε ο ΠΑΠΑΣ της Ρώμης να με πάρει δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κινητό από απόσταση παρά μόνο χέρι με χέρι.ΤΕΛΟΣ.
Blacktan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μούτζα έριξε στον εαυτό του ; Γιατι με την μήνυση θα χάσει αλλα 100€ ! Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Και σιγά την τιμή που θα έχανε δηλαδή....400€!
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι αν αγορασεις κατι απο αποσταση. Οταν σου λεει ιδιωτης βαλε μου τα λεφτα και σου υο στελνω εκει βρωμαει η δουλεια. Εχω αγορασει και απο το φορουμ κινητο με αντικαταβολη και δεν ειχα κανενα προβλημα... Ειναι ποσο ευκολοπιστος εισαι..
Porg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με αντικαταβολή αν σου έχει στείλει τούβλο ο άλλος τι κάνεις;
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με αντικαταβολή αν σου έχει στείλει τούβλο ο άλλος τι κάνεις; Μπορείς να ελέγξεις πριν παραλάβεις
black_rabBiT Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γελάω όταν στην συγκεκριμένη κοινότητα συζητιούνται θέματα όπως αυτό. Αν έχει πέσει δε και κανένας θύμα απάτης, γελάω διπλά. Τα αυτονόητα στο 2014; Την γιαγιά μου να ρωτήσω δεν θα την πατήσει.
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γελάω όταν στην συγκεκριμένη κοινότητα συζητιούνται θέματα όπως αυτό. Αν έχει πέσει δε και κανένας θύμα απάτης, γελάω διπλά. Τα αυτονόητα στο 2014; Την γιαγιά μου να ρωτήσω δεν θα την πατήσει. Κι όμως κάθε μέρα την πατάνε, ακόμα κι εδώ μέσα!
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με αντικαταβολή αν σου έχει στείλει τούβλο ο άλλος τι κάνεις; Παιρνεις ενα ρισκο... δεν ειναι ολοι λαμογια, ουτε ολοι καλοι.... αποφασιζεις και το κανεις.. 1
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Παιρνεις ενα ρισκο... δεν ειναι ολοι λαμογια, ουτε ολοι καλοι.... αποφασιζεις και το κανεις.. Στην αντικαταβολή υπάρχει επιλογή για έλεγχο πριν την παραλαβή.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ρε τι κοροιδα υπαρχουν!Παντως ειναι στο αιμα του Ελληνα η λαμογια,υπαρχει στο DNA του. Αν σου στειλει αλλο κινητο η οτιδηποτε αλλο μπορεις αφου το δεις να μην παραλαβεις?Και σιγουρα μπορεις να το δεις η εξαρταται απο την μεταφορικη? Οταν στελνουν 1 κινητο απο Σκρουτζ σε αφηνει ο courier να ανοιξεις την εξωτερικη συσκευασια να δεις αν μεσα εχει το κουτι του κινητου σφραγισμενο?
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Στην αντικαταβολή υπάρχει επιλογή για έλεγχο πριν την παραλαβή. στο ταχυδρομειο ? Και αν υπαρχει , οπου υπαρχει ,θα ειναι κατοπιν εντολη του πωλητη.Βασικα ειναι μην πεσεις στην περιπτωση
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ρε τι κοροιδα υπαρχουν!Παντως ειναι στο αιμα του Ελληνα η λαμογια,υπαρχει στο DNA του. Αν σου στειλει αλλο κινητο η οτιδηποτε αλλο μπορεις αφου το δεις να μην παραλαβεις?Και σιγουρα μπορεις να το δεις η εξαρταται απο την μεταφορικη? Οταν στελνουν 1 κινητο απο Σκρουτζ σε αφηνει ο courier να ανοιξεις την εξωτερικη συσκευασια να δεις αν μεσα εχει το κουτι του κινητου σφραγισμενο? στο ταχυδρομειο ? Και αν υπαρχει , οπου υπαρχει ,θα ειναι κατοπιν εντολη του πωλητη.Βασικα ειναι μην πεσεις στην περιπτωση Σε Κούριερ και σε συνεννόηση με τον πωλητή ξέρω ότι γίνεται. Στο ταχυδρομείο και από μαγαζί δεν ξέρω αν γίνεται
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε Κούριερ και σε συνεννόηση με τον πωλητή ξέρω ότι γίνεται. Στο ταχυδρομείο και από μαγαζί δεν ξέρω αν γίνεται Εγω καποτε ειχα ρωτησει σε μια εταιρεια και δεν το κανουν.Τωρα αν υπαρχει ενα πλαισιο που να διασφαλιζει την σωστη αποσκευασια του δεματος, την περιπτωση κλοπης απο υπαλληλο , την περιπτωση ατυχηματος-φθορας κατα τον ελεγχο, την περιπτωση κακης επανασυσκευασιας , εχει καλως.Mπορει βεβαια η εντολη του πωλητη να σημαινει οτι αποδεχεται ολους τους πιθανους κινδυνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα