GIOVINCO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Νοικιαζω σπιτι λοιπον και ξεκιναω επιπλωση. Επειδη δεν εχω ιδεα απο συνδιασμους και για να μην κανω το σπιτακι τσιρκο. Τοιχοι προς το ασπρο, τοιχος πανω απο το τζακι γκρι σκουρο, πατωμα μπεζ ανοιχτο. Κουζινα το κλασσικο ξυλινο καφε σκουρο, παγκος μαυρος. Σκοπος μου ειναι να παρω ενα τραπεζι σαλονιου, ενα επιπλο τηλεορασης και ενα επιπλο pc που θα μπει ακριβως διπλα απο της τηλεορασης. Επειδη ειμαι αποδεκατισμενος οικονομικα με εγγυησεις νοικια μπροστα κλπ, τα μονα φθηνα επιπλα που βρηκα που να ταιριαζουν μεταξυ τους και να ειναι στις διαστασεις που θελω ειναι στο praktiker. και ειναι αυτα : γραφειο : http://www.praktiker.gr/p/grafeio-honeycomb-edward-wenge-28014 τραπεζι σαλονιου : http://www.praktiker.gr/p/trapezi-saloniou-anemos-wenge-40588 επιπλο τιβι : http://www.praktiker.gr/p/epiplo-tv-play-honeycomb-wenge-27983 στο ικεα τα γραφεια υπολογιστη ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Και γενικα απ οτι εχω καταλαβει δε γινεται με τα φραγκοδιφραγκα που διαθετω να διαλεξω χρωματα ΕΓΩ. Τα χρωματα διαλεγουν εμενα και μονο με αυτο το wenge βρηκα ακρη. Σε αλλα καταστηματα, πολυ περιπλοκα για τα γουστα μου και πανακριβα επιπλα. Μου αρεσουν τα απλα. Αν πχ τα παραπανω επιπλα υπηρχαν σε μαυρο/ανθρακι/γκρι θα ηταν το ιδανικο για μενα ερωτησεις 1) θα ταιριαζουν με τους προς το ασπρο τοιχους (γκρι σκουρο το κομματι του τοιχου πανω απο το τζακι) 2) θα ταιριαζουν με το μπεζ (προς το ανοιχτο) πατωμα? 3) τι χρωμα καναπες θα ταιριαξει με αυτο το χρωμα και μαζι με ολα τα αλλα? 4) υπαρχει καποιος αλλος φθηνος τροπος να κανω παρομοιο συνδιασμο με αλλα χρωματα πιο ευκολα (πχ μαυρο η ανθρακι ή γκρι που εξαρχης ηθελα) και μου εχει ξεφυγει? Παρακαλουνται οι κυριες και οι καλλιτεχνες του φορουμ να δωσουν τα φωτα τους
Valerie_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε ένα κόκκινο καναπέ έτσι για την τσαχπινιά. :-P Μη φρικαρεις, και με.μπεζ μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου. 1
somebody:) Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ανεβασε και καμια φωτο απο την κουζινα και τους τοιχους αν ειναι βαμμενοι για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη μηπως σου προτεινουμε και κανενα αλλο επιπλακι Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από somebody:) 1
GIOVINCO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Sent from my iPhone using Insomnia
somebody:) Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) για το επιπλο της τηλεορασης μπορεις να δεις και αυτο http://www.epipla-diakosmos.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=341&Itemid=162 το οποιο εχει ενα συρταρι και 2 ντουλαπια,ειναι ιδια αποχρωση wenge με τα υπολοιπα και ειναι και καμια δεκαπενταρια ευρω φθηνοτερο.Γενικα ψαξου λιγο με αυτο το site εχει ωραια και οικονομικα επιπλα. Οσο για τον καναπε προτεινω ανθρακι με καποιο ριχταρι στην αποχρωση του τζακιου. *Για καναπε δες ΙΚΕΑ τον klippan http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/ufasmatinoi-kanapedes/dithesioi-kanapedes/dithesios-kanapes-42/53276/ αν δεν βγαλεις ακρη με ΙΚΕΑ τοτε praktiker Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από somebody:) 1
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 όλα σε κλασσικό μπεζ κλανί βλέπω Ωραίο φωτιστικούλι by the way. Του γούστου μου. Δεν κοιτάς και τίποτα άλλες εκθέσεις επίπλου ; Το ΙΚΕΑ το θεωρώ σκουπιδότοπο, δεν έχει ποτέ διαθεσιμότητες σε αυτά που αξίζουν, και στα καλά έπιπλα είναι πανάκριβο. Άσε που οι προδιαγραφές αυτών που πουλάει είναι στο όριο. Πχ. αν λέει μέγιστο βάρος 5 κιλά, αν βάλεις 5,5 έχει διαλυθεί .... Το praktiker πανάκριβο. Ακόμα και από αυτόν τον Σεϊτανίδη πέρνα αν είσαι ΑΘήνα. Χασομέρι αλλά.... 1
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω σε τι φάση ακριβώς βρίσκεσαι αλλά μπορείς να το κάνεις και τμηματικά. Να μη βιαστείς να γεμίσεις το σπίτι δηλαδή αλλά να παίρνεις κομμάτι κομμάτι όποτε βρίσκεις κάτι που σου αρέσει ή πχ σε έκπτωση. Τα ΙΚΕΑ πολλές φορές έχουν και εκθεσιακά κομμάτια με πολύ μεγάλες εκπτώσεις αν προτιμάς το στυλ τους Επίσης, για το γραφείο που λες τα ΙΚΕΑ εκτός από κάποια φτηνά γραφεία έχουν και χωριστές επιφάνειες δε διάφορα σχέδια-χρώματα που τα συνδυάζεις με διάφορα πόδια και σου βγαίνει πιο φτηνά (δεν είναι κλασσικό γραφείο όμως με συρτάρια κλπ, πιο πολύ σαν τραπέζι-πάγκος βγαίνει) 1
somebody:) Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ΙΚΕΑ το θεωρώ σκουπιδότοπο, δεν έχει ποτέ διαθεσιμότητες σε αυτά που αξίζουν, και στα καλά έπιπλα είναι πανάκριβο. Άσε που οι προδιαγραφές αυτών που πουλάει είναι στο όριο. Πχ. αν λέει μέγιστο βάρος 5 κιλά, αν βάλεις 5,5 έχει διαλυθεί .... και εγω αυτη την αποψη ειχα αλλα αποδειχθηκε τελικα οτι μετα απο χρηση 3+ χρονων (και μιλαμε για κακομεταχειριση απο πιτσιρικια οχι αστεια!) ο παραπανω καναπες ειναι ανεπαφος γι αυτο και τον προτεινα. βεβαια υπαρχουν διαφοροι λογοι για να μην αγορασεις απο αυτο το καταστημα παντως η κατασκευη (στο συγκεκριμενο προιον) δεν ειναι ενας απο αυτους! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από somebody:)
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ντουλάπια καφέ, τα πλακάκια μπρονζέ, το τζάκι γιατί γκρι; Αν δε βαφτεί το τζάκι σε παίρνει να παίξεις με γκρι/ανθρακί και πιο σκούρες λεπτομέρειες καφέ (κασπώ, τραπεζάκια, κάνα ρολόι στον τοίχο). Αν το τζάκι βαφτεί κανένα λευκό του πάγου, λίγο πιο θαμπό από τους τοίχους, παίζεις με μπορντώ, σκούρες μωβ λεπτομέρεις και ακόμα πιο λίγες χρυσές. 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 για ποιο λόγο το τζάκι στην γωνία,πρώτη φορά το βλέπω...
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 για ποιο λόγο το τζάκι στην γωνία,πρώτη φορά το βλέπω... Ωραίο είναι το τζάκι στη γωνία αλλά το συγκεκριμένο δεν βολεύει και τόσο επειδή έχει και την μπαλκονόπορτα, δεν μπορείς να καθίσεις μπροστά του εύκολα...μάλλον θα βόλευε τον κατασκευαστή και το έφτιαξε έτσι
kage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο fb εχουν γ*** να διαφημιζονται ενα factorysofa ,eurosofa και αλλο ενα... 3-4 μ.καναπεδες πιο καλοι απο τους πρακτικερ ικεα... εμενα για σαλονι θα μ αρεσε κατι σε λακα http://www.balton.gr/15.html http://www.olataepipla.gr/ 1
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο IKEA δεν ειναι δα κα τοοοσο ακριβα μερικα γραφεια. Οποτε σε περιπτωση που σου κανει κλικ καποιο οικονομικα/αισθητικα, ισως να εχεις την επιλογη να διαλεξεις χρωματα και για τα υπολοιπα. Edit: fixed link. (η εμφανιση κατα τιμη δεν θελει να μπει στο λινκ....) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από sistah 1
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 το φωτιστικο δεν υπαρχει πλεον το πηρε ο προηγουμενος το τζακι ετσι το βρηκα και προσωπικα μου αρεσει...στη γωνια ειναι γιατι το σπιτι ειναι 50 τμ. Αν εμπαινε στη μεση δε θα υπηρχε τοιχος να μπει τηλεοραση/συνθετο κλπ... Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Valerie_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά θα σου ζεσταίνει το σαλόνι αφού είναι λίγα τ.μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα