ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα 9αρια βλεπω να αρχιζει πλεον και το switch χρηςτων απο mac os σε windows ..Δε το βλεπω! Οταν μαθεις μια πλατφορμα ή ενα os,δε "ξυλωνεσαι" τοσο απλα για να πας σε καποιο αλλο,που πανω κατω την δουλεια σου την κανεις το ιδιο καλα! Ολα αυτα γινονται μονο για τους ιδιους τους χρηστες των windows και κυριως αυτων των xp&7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω ποιος χέστηκε η ουσία είναι ότι από Windows μόνο τα XP με το τελευταίο Service Pack αξίζουν καμία άλλη έκδοση. Όλες οι άλλες εκδόσεις είναι beta tester. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να αναλύω τα σφάλματα και τα προβλήματα ασφαλείας που έχουν τα Windows. Aκόμα και τα Windows 8.1 που θεωρούνται γρήγορα είναι γεμάτο από bugs άλλα μεγάλου βαθμού και άλλα μικρού. Θέλω να μάθω, σε παρακαλώ πες μου μερικά σφάλματα και προβλήματα ασφαλείας και γενικά γιατί είναι κακά τα Win μετά τα XP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χιχιχιιιιιιιιιι Τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 modified 8ria τα κοβω κι υατα με εμφαση στην παρουσιαση, τιποτ πιο ουσιιαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να μάθω, σε παρακαλώ πες μου μερικά σφάλματα και προβλήματα ασφαλείας και γενικά γιατί είναι κακά τα Win μετά τα XP. Δεν σου φτάνουν τα επιχειρήματα της προηγούμενης σελίδας, θες κι άλλα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 modified 8ria τα κοβω κι υατα με εμφαση στην παρουσιαση, τιποτ πιο ουσιιαστικο. οτι δηλαδη ηταν και τo 7 με τo Vista.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 πριν ποσα χρονια υπηρχε το V desktop σε Linux...καμια 5 ετια. μου θυμιζει την διαφιμιση της Nexus Με το Iphone 6 χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε να ανακαλύψετε και τα activities 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 οτι δηλαδη ηταν και τo 7 με τo Vista.. party pooper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 παρα πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά, αν έχετε πρόβλημα στις ταχύτητες βάλτε SSD. Είναι μέρα με την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν σου φτάνουν τα επιχειρήματα της προηγούμενης σελίδας, θες κι άλλα? Καλά τα λες. Μας αποστόμωσε ο _Best με την αναλυτικότατη παρουσίαση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά μήπως έχουμε βαλτώσει τεχνολογικά; Ούτε σε win Ούτε σε mac ή διανομή Linux δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο . Δεν υπάρχει κάτι που να πεις wow όπως λέγαμε παλιά . Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s91066 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για το Linux μπορώ να σου πω πως "φταίει" η ταχύτητα. Σκέψου πόσο συχνά βγαίνουν νέες διανομές. Παλιότερα, έπρεπε να περιμένεις και 1-2 χρόνια. Τώρα... Όσον αφορά τους φίλους που γκρινιάζουν για τα bugs των Windows (κι απ' αυτά έχω) η εμπειρία μου με τα 7 είναι εξαιρετική. Φαντάζομαι το γεγονός της ΜΗ ύπαρξης κλεμμένου λογισμικού (όλα είναι αγορασμένα ή GPLed), δεν έχω πρόβλημα. Κανένα. Στιβαρά και σχετικά γρήγορα. Το Linux desktop μου μπορεί να πετάει, αλλά οι drivers της κάρτας γραφικών και τα flash δεν θα πάνε καλά μεταξύ τους. Τελικά μήπως έχουμε βαλτώσει τεχνολογικά; Ούτε σε win Ούτε σε mac ή διανομή Linux δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο . Δεν υπάρχει κάτι που να πεις wow όπως λέγαμε παλιά . Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Windows 8.1 με νέο update σε full price. Μπράβο για άλλη μια φορά στην ms. Που το διάβασες αυτό; Prove it or it never happened 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα