aimtsav Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Iphone 5s από ένα κατάστημα μέσω skroutz, μόνο που δίπλα από το μοντέλο λέει ότι είναι EU... Τι διαφορά έχει και τι πρέπει να προσέξω πριν το αγοράσω? Το site είναι αυτό: http://citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=186
tony81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι μόνο αυτό που ρωτάς αλλά και πολλά άλλα http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/
aimtsav Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή τι διαφορά έχει? Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πχ με την εγγύηση?
aimtsav Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία γιατί ένας φίλος είχε πάρει το Nokia Lumia 920 και πήγε στο Γερμανό, γιατί του ήταν μακριά το μαγαζί που το αγόρασε, και δεν το στέλνανε στην αντιπροσωπεία...
Johny Q Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία γιατί ένας φίλος είχε πάρει το Nokia Lumia 920 και πήγε στο Γερμανό, γιατί του ήταν μακριά το μαγαζί που το αγόρασε, και δεν το στέλνανε στην αντιπροσωπεία... Και γτ δεν το έστελνε στο μαγαζί που το αγόρασε;
aimtsav Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί ήταν μακριά του κι έλεγε για ευκολία να πάει στο Γερμανό απ τη στιγμή που η εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας!!
tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γίνεται αυτό? Να πάρεις Σκρουτζ και να το πας γερμανό πλαίσιο πχ?
aimtsav Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω ιδέα... Ο φίλος μου που το έκανε δεν του το στείλανε, αλλά επειδή ήταν αντιπροσωπείας η εγγύηση θεώρησε ότι γίνεται...
BadBoy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη, για ποιο λόγο να επιβαρυνθεί οποιοδήποτε κατάστημα με έξοδα αποστολής για προϊόν που δεν πούλησε;
Fronimitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γίνεται αυτό? Να πάρεις Σκρουτζ και να το πας γερμανό πλαίσιο πχ? Οχι φυσικα και δεν γινεται.Ή το πας αντιπροσωπεια ή στο μαγαζι που το αγορασες.
Johny Q Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη, για ποιο λόγο να επιβαρυνθεί οποιοδήποτε κατάστημα με έξοδα αποστολής για προϊόν που δεν πούλησε; Point. Εδω σου πουλανε και αν το στειλεις πληρωνεις εσυ. Δεν στεκει αυτο που εκανε ο φιλος σου
aimtsav Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να σας πω, το έκανε για να μη χρειαστεί να τρέχει στο κατάστημα που αγόρασε το κινητό.. Το κινητό εγώ πάντως θέλω να το αγοράσω από το Citisshop, το γνωρίζεις κάποιος το κατάστημα να μου πει γνώμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα