Προς το περιεχόμενο

Cpu cooler για AMD FX6300


coniste

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εναν εχω τον stock,που ειναι πισω. Να κανω μια ερωτηση ακομα...

Αυτο εδω αν το εβαζα θα μπορουσα λογικα να γυρισω την ψυκτρα δεξια αριστερα ωστε να μην χρειαστω ανεμιστηρα για το πανω μερος του κουτιου γιατι θα εβγαινε ο αερας με τον πισω που εχω τωρα. Σωστα τα λεω ή οχι?

 

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/prolimatech-arm-03-retention-mount-adapter-kit-for-socket-am2-am3-fm1-rev3-p-PER.811249

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να βαλεις εναν ακομα στο μπροστινο μερος να βαζει αερα στο κουτι και εναν ακομα στο πανω μερος να βγαζει αερα οπωσδηποτε

και δεν θα το χρειαστεις αυτο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν για AMD μήν κοιτάτε τίποτα κάτω από 45 βαθμούς δεν είναι σωστό. Θα μπορούσες να δείς στο AMD OVERDRIVE που σου λέει με ποσοστό πόσο ακόμη έχεις για το μαξ.

Θα βάλεις το CPU LLC (LOAD LINE CALIBRATION στην καρτέλα AI TWEAK) στην μητρική σου μια σκάλα κάτω από το μέγιστο και θα βάλεις CPU V με το χέρι στο 1.36 για αρχή και βλέπεις παίζοντας με το offset μέχρι που θα είναι σταθερό μειώνοντας τα Volt.  

Όταν βρείς το κατώτατο όριο τρέξε ένα stress και δώσε θερμοκρασία με φώτο και βλέπουμε. Μην περιμένεις πάντως πολλά πολλά γιατί η μητρική σου έχει 4+2 φάσεις τροφοδοσίας, δεν είναι για πολλά!

Όσον αφορά το κουτί σου, καθάρισμα καλό, συμάζεμα τα καλώδια για να κυκλοφορεί ο αέρας μέσα και βάλε αν μπορείς 1 ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα και έναν πάνω να βγάζει (όσο το δυνατόν μεγαλύτερο). Επίσης γύρνα τον στόκ πίσω να βάζει αέρα. Έτσι θα δημιουργήσεις θετική πίεση στο κουτί σου και δεν θα μπαίνει και σκόνη εύκολα πλέον μέσα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...