Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω έναν νέο σκελετό μαζί με νέους φακούς οράσεως. Αυτός που έχω τώρα κράτησε μόλις 2.5 χρόνια περίπου και οι φακοί είναι σε πολύ κακή κατάσταση με χαρακιες, απώλεια των επιστρωσεων κλπ χωρίς να έχω καταπονησει τα γυαλιά μου. Δεν είναι κρύσταλλα οι φακοί είναι τα πλαστικά.

Θα ήθελα να μου προτείνετε την κατηγορία φακών που να επιλέξω ώστε να κρατήσουν χρόνια. Το μπατζετ μαζί με σκελετό είναι 150-180 με έναν σχετικά φθηνό κοκκαλινο σκελετο. Τα θέλω ξεκουραστα για οδήγηση και υπολογιστή. Πιθανότατα η μάρκα θα είναι rodenstock λόγω του ότι θα τα κάνω σε φίλο γονέων.

Τέλος, θα πάω πρώτα σε οφθαλμιατρο για εξέταση και συνταγή και μετά σε οπτικό. Η επιστροφή χρημάτων από το ΙΚΑ ισχύει;

Δημοσ.

Υπάρχουν χοντρικά δυο ήδη φακών αυτοί που δεν σπάνε πέφτοντας και χαράζουν και οι αλλοι που δεν χαράζουν και παίρνουν και μια σκληρυντική επίστρωση αλλα αν πέσουν τέλος, θα πας σε εναν οπτικό να στα εξηγήσει

Δημοσ.

Για το ικα δεν ξέρω στον εοππυ ήταν ~100 ευρω αλλά αυτά τα αλλάζουν καθε μέρα οι τροικανοι

Να ξέρεις μόνο οτι οσα και να είναι στα καταθετουν σε ενα λογαριασμό τράπεζα και εχουν όριο τα 4 χρόνια!!!

Ελλάδα της κρίσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...