Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους γείτονες οι οποίοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν κάνουν φασαρία.
Το μόνο καλό είναι ότι κατά της 9 το βράδυ ηρεμούν, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα μόνο φασαρία.
Εννοείται ότι τους έχω ενημερώσει για το πόσο φασαρία κάνουν αλλά ηρεμούν μόνο για καμία μέρα και μετά πάλι τα ίδια.
Επίσης και η μουσική τέρμα αλλά θα τους ανταποδώσω με ένα πάρτυ που κάνω το άλλο Σάββατο :devil:  :devil:  :devil: 

Δημοσ.

Άμα δεν κάνουν φασαρία σε ώρες κοινές ησυχίας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...μόνο όπως λες να τους ζητάς που και που να κάνουν ησυχία μπας και από φιλότιμο σεβαστούν...αλλιώς αν δεν γίνεται ώρα κοινής ησυχίας είναι καλυμμένοι 100%.

Πρόσεχε με το πάρτυ που θα κάνεις...το οποίο λογικά θα ειναι βραδινή ώρα μην σε τρολάρουν άσχημα και καλέσουν αυτοί την αστυνομία και θα έχουν και το νόμο με το μέρος τους.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα εχουν ενα πιτσιρικι που φωναζει συνεχεια.χιλιες φορες να ακουω μουσικες παρα αυτη τη καραμουζα.μονο οταν λειπουν ηρεμει το κεφαλι και το βραδυ οταν το πριγκιποπουλο αποφασιζει να κοιμηθει.το εχω σκεφτει να τους μιλησω αλλα τι να πω?παιδι ειναι...κανω το σταυρο μου μπας και φετος παει σε κανα παιδικο σταθμο και γινει ανθρωπος.

μην αντιδρασεις πολυ εντονα και σου γυρισει μπουμερανγκ.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε χαλαρωστε λιγο με την φασαρια ολοι οι μυγιαγγιχτοι, ετσι νιωθεις οτι υπαρχει ζωη ρε και οτι δεν μενεις στην σπηλια. Εχω μεινει σε σπιτι στη μεση του πουθενα οπου δεν ακουγες γειτονα αλλα ακουγες τοσους θορυβους φυσης που ησουν σιγουρος οτι καποιος ψυχακιας παραμονευει και δεν θα σε ακουσει κανεις.

Εδω που μενω τωρα βρηκα την υγεια μου, ακουω κερματα να πεφτουν, καζανακια να τραβιουνται, ακουω βρισιδια απο τσακωμους, παιδακια να παιζουν, χαμος γινεται και το χαιρομαι. Οχι που θα κανω σαν κατι γνωστους μου κοτες που εκαναν ασφαλιστικα μετρα στους απο πανω επειδη εχουν παιδακι που κανει το τρομερο εγκλημα να...παιζει.

Αμα δεν βαζουν αλυσοπριονα και κομπρεσερ σταματηστε να παραπονιεστε.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε χαλαρωστε λιγο με την φασαρια ολοι οι μυγιαγγιχτοι, ετσι νιωθεις οτι υπαρχει ζωη ρε και οτι δεν μενεις στην σπηλια. Εχω μεινει σε σπιτι στη μεση του πουθενα οπου δεν ακουγες γειτονα αλλα ακουγες τοσους θορυβους φυσης που ησουν σιγουρος οτι καποιος ψυχακιας παραμονευει και δεν θα σε ακουσει κανεις.

Εδω που μενω τωρα βρηκα την υγεια μου, ακουω κερματα να πεφτουν, καζανακια να τραβιουνται, ακουω βρισιδια απο τσακωμους, παιδακια να παιζουν, χαμος γινεται και το χαιρομαι. Οχι που θα κανω σαν κατι γνωστους μου κοτες που εκαναν ασφαλιστικα μετρα στους απο πανω επειδη εχουν παιδακι που κανει το τρομερο εγκλημα να...παιζει.

Νομίζω πως όμως δεν έχεις βρεθεί σε παρόμοια θέση για να πεις που είναι τα πουλάκια κ η φύση... άλλο τη φασαρία να την κανει παιδι/α (που όπως είναι λογικό θα παίξουν θα κλάψουν θα κάνουν) κ άλλο οι άλλοι να τσακώνονται συνέχεια, να έχουν tv,μουσική ΤΕΡΜΑ κλπ κλπ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις τέρμα μουσική όταν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας, τώρα βέβαια δεν ξέρω πόσο ενοχλητικός θα γίνεις και στους άλλους γείτονες με αυτό :P

Δημοσ.

Αστυνομία δεν δοκίμασα και δεν νομίζω ότι πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλά προσπαθώ να τους πιάσω στο φιλότιμο.
Σχετικά με το πάρτυ το έχω σκεφτεί αλλά επειδή οι ενοχλητικοί έχουν τσακωθεί με άλλο γείτονα πάρα πολύ, όταν ο άλλος έκανε πάρτυ και είχε την μουσική μέχρι το πρωί οι ενοχλητικοί δεν έκαναν κίχ, αφού ξέρουν ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.
Το αστείο είναι ότι το σπίτι είναι δικό τους οπότε δεν υπάρχει κάποιος άλλος ο οποίος μπορώ να απευθυνθώ και έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία 2 χρόνια αλλά ξεκίνησαν την φασαρία εδώ και κανά χρόνο.
Μου φαίνεται ότι θα τους καλέσω στο πάρτυ και θα ξεκινήσω να τους πετάω υπονοούμενα για το πόσο φασαρία κάνουν :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους γείτονες οι οποίοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν κάνουν φασαρία.

Το μόνο καλό είναι ότι κατά της 9 το βράδυ ηρεμούν, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα μόνο φασαρία.

Εννοείται ότι τους έχω ενημερώσει για το πόσο φασαρία κάνουν αλλά ηρεμούν μόνο για καμία μέρα και μετά πάλι τα ίδια.

Επίσης και η μουσική τέρμα αλλά θα τους ανταποδώσω με ένα πάρτυ που κάνω το άλλο Σάββατο :devil:  :devil:  :devil: 

Θα με καλέσεις στο πάρτυ σου? 

Δημοσ.

Παιδιά έχω νέα.
Δυστυχώς ακόμα συνεχίζουν τη φασαρία αλλά σήμερα που έβρεχε ηρέμησαν.
Τελικά όμως σήμερα σε κάποια φάση πέτυχα το πατέρα και τον ενημέρωσα για το Σάββατο, η απάντηση του ήταν να με βοηθήσει (εδώ προσπαθώ να τους έχω από μακριά) αλλά εννοείται ότι αρνήθηκα και μου είπε ότι χάνω και ότι αυτός στην ηλικία μου έκανε παρτυ και έφερνε τον tiesto :-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά έχω νέα.

Δυστυχώς ακόμα συνεχίζουν τη φασαρία αλλά σήμερα που έβρεχε ηρέμησαν.

Τελικά όμως σήμερα σε κάποια φάση πέτυχα το πατέρα και τον ενημέρωσα για το Σάββατο, η απάντηση του ήταν να με βοηθήσει (εδώ προσπαθώ να τους έχω από μακριά) αλλά εννοείται ότι αρνήθηκα και μου είπε ότι χάνω και ότι αυτός στην ηλικία μου έκανε παρτυ και έφερνε τον tiesto :-D  :-D  :-D

15dddd.jpg

Πολύ καλό παιδί ο Τιέστος, να σου τον γνωρίσω...

• Like 1
Δημοσ.

Θα με καλέσεις στο πάρτυ σου? 

Κάνεις καλή φασαρία;

Είναι να μην καείς. Αν καείς, θα φυσάς και το γιαούρτι που λέει ο λαός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...