cosmos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία...άντε τώρα βγαλε το αχτι σου στο πάρτυ.....και απο Κυριακή ξαναρχίζει το ματς των διπλανών.
nikos-thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε χαλαρωστε λιγο με την φασαρια ολοι οι μυγιαγγιχτοι, ετσι νιωθεις οτι υπαρχει ζωη ρε και οτι δεν μενεις στην σπηλια. Εχω μεινει σε σπιτι στη μεση του πουθενα οπου δεν ακουγες γειτονα αλλα ακουγες τοσους θορυβους φυσης που ησουν σιγουρος οτι καποιος ψυχακιας παραμονευει και δεν θα σε ακουσει κανεις. Εδω που μενω τωρα βρηκα την υγεια μου, ακουω κερματα να πεφτουν, καζανακια να τραβιουνται, ακουω βρισιδια απο τσακωμους, παιδακια να παιζουν, χαμος γινεται και το χαιρομαι. Οχι που θα κανω σαν κατι γνωστους μου κοτες που εκαναν ασφαλιστικα μετρα στους απο πανω επειδη εχουν παιδακι που κανει το τρομερο εγκλημα να...παιζει. Αμα δεν βαζουν αλυσοπριονα και κομπρεσερ σταματηστε να παραπονιεστε. Να υποθέσω ότι είσαι φοιτητής έτσι;
star12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μια ειναι η λυση στο προβλημα Παιζε ΠΑΟΛΑ ολη την ημερα και θα δεις ποτε θα μετακομοισουν. αυτο εκανα και γω και μετα απο 2 μερες εβλεπα τα φορτηγα μεταφορων να καταφθανουν.ιδιως αν τους παιξεις και το ντουετο με τον παντελιδη θα κανεις παπαδες αντε καλο παρτυ να χεις και ειπαμε ΜΟΝΟ ΠΑΟΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1
Blacktan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αστυνομία δεν δοκίμασα και δεν νομίζω ότι πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλά προσπαθώ να τους πιάσω στο φιλότιμο. και να δοκιμαζες δεν υπηρχε περιπτωση να ερθουν (ουτε καν και σε ωρες κοινης ησυχιας δεν ερχονται πλεον) ... χρειαζονται ντεσιμπελομετρο το οποιο και δεν διαθετουν τα περισσοτερα τμηματα για ωρες μη κοινης ησυχιας .. μονο μηνυση με την οποια ομως δεν θα καταφερεις κατι το ιδιαιτερο σχετικα με το προβλημα σου , εκεινη την στιγμη ... απλα θα ξεκινησετε μια διαμαχη στην οποια πιθανοτατα θα δικαιωθεις , αλλα θα εχεις σπαταλησει χρονο χρημα ψυχολογια και ενεργεια .. και φυσικα η διαμαχη αυτη θα ειναι ποινικη και οχι αστικη , γιατι πολυ απλα αυτοι μπορει να συνεχισουν τον χαβα τους ... Να υποθέσω ότι είσαι φοιτητής έτσι; bet on it .... ή μπορει και να ειναι απλα εισοδηματιας ....
idomeneas7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Να υποθέσω ότι είσαι φοιτητής έτσι; Τσου, εχω παρει πτυχιο (αμ πως) αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει. Το ετερον ημισυ με εχει πρηξει να παμε σε μονοκατοικια αλλα δεν θελω με τιπτις γιατι θα εχει πολλη ησυχια και μου τη σπαει.
tekas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά έχω νέα.Τελικά έγινε το πάρτυ και όλα πήγαν όπως τα περίμενα.Ευτυχώς δεν είχα θέμα με τους γείτονες (για το πάρτυ) αλλά οι ενοχλητικοί σχεδόν σταμάτησαν την φασαρία.Ο λόγος που έγινε αυτό είναι διότι κατά τις 1 το βράδυ έφυγαν αλλά η μουσική συνέχιζε να παίζει μέχρι τις 4 με 4:30 το πρωί.Την επόμενη μέρα που έτυχε να τους δω τους ρώτησα πως τους φάνηκε το πάρτυ και μου έκαναν παράπονα για την μουσική ότι ήταν δυνατά και κάτι τέτοια.Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησα την αντεπίθεση (όχι την φασαρία) αλλά λέγοντας τους ότι εάν συνεχίσουν την φασαρία θα αναγκαστώ να προβώ σε άλλα μέτρα.Το αστείο είναι ότι μου λέει εντάξει σιγά την φασαρία που κάνουμε Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανά ξεκινήσουν την φασαρία.Οι υπόλοιποι γείτονες λένε μάλλον έπρεπε το παρτυ να είχε γίνει ποιο νωρίς
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνεις καλή φασαρία; Όχι αλλα εχω πολλές και ομορφες φίλες
Razor_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλα εχω πολλές και ομορφες φίλες Να μας γνωρίσεις καμία ρε σταρ, μην είναι μπαχλότσα μόνο...
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Να μας γνωρίσεις καμία ρε σταρ, μην είναι μπαχλότσα μόνο... Kαι τι ειμαι εγώ? τσατσά? στο πάρτυ θα ερχομουν παρέα αμα με καλούσε ο θεματοθέτης
Razor_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ^ εσύ ξέρεις τι είσαι ο θεματοθέτης αν ήταν τόσο large θα καλούσε όλη την πολυκατοικία, αλλά δεν...
web_assasin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε χαλαρωστε λιγο με την φασαρια ολοι οι μυγιαγγιχτοι, ετσι νιωθεις οτι υπαρχει ζωη ρε και οτι δεν μενεις στην σπηλια. Εχω μεινει σε σπιτι στη μεση του πουθενα οπου δεν ακουγες γειτονα αλλα ακουγες τοσους θορυβους φυσης που ησουν σιγουρος οτι καποιος ψυχακιας παραμονευει και δεν θα σε ακουσει κανεις. Εδω που μενω τωρα βρηκα την υγεια μου, ακουω κερματα να πεφτουν, καζανακια να τραβιουνται, ακουω βρισιδια απο τσακωμους, παιδακια να παιζουν, χαμος γινεται και το χαιρομαι. Οχι που θα κανω σαν κατι γνωστους μου κοτες που εκαναν ασφαλιστικα μετρα στους απο πανω επειδη εχουν παιδακι που κανει το τρομερο εγκλημα να...παιζει. Αμα δεν βαζουν αλυσοπριονα και κομπρεσερ σταματηστε να παραπονιεστε. δεν παιζει να τα λες σοβαρα αυτα,ετσι? 1
tekas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ^ εσύ ξέρεις τι είσαι ο θεματοθέτης αν ήταν τόσο large θα καλούσε όλη την πολυκατοικία, αλλά δεν... Χαχαχαχαχαχα μόνο που κάποιοι ένοικοι είναι 65+ οπότε δεν νομίζω ότι θα τους πολυ άρεσε η μουσική, άσχετα εάν την άκουγαν από τα διαμερίσματα τους
Xvipes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://rallisobviously.wordpress.com/2013/10/12/sok-deite-ti-egrpase-stous-geitones-tou/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα