saim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας και παλι....ξερω οτι εχω φτιαξει αλλο ενα παρομοιο θεμα αλλα δεν πηρα απαντησεις σε ολα μ τα ερωτηματα και γιαυτο ξαναδημιουργησα αυτο το θεμα...θελω να αγορασω ενα κινητο (lenovo κατα προτιμηση)εκτος αν καποιος αλλος εχει καποιο αλλο καλυτερο υποψην του απο καποιο κινεζικο σαιτ...μαλλον το Minideal....ομως δεν ξερω πιο τηλεφωνο να αγοραζω...αν θα υποστηριζει ελληνικα δικτυα και θα εχει ελληνικο μενου..αν θα λειτουργει το 3g/4g..αν θα πρεπει να κανω root και κατι τετοια που ακουω...και αν το τηλεφωνο θα ερθει με προβλημα η οχι!σκεφτομουν να δωσω αρκετα λεφτα για να παρω οταν θα γινοταν στοκ το lenovo vibe z pro k920 αλλα λαμβανοντας υποψην μ οτι μπορει να προκυψουν προβληματα αποφασισα να δωσω μεχρι 170 ευρω....τι κινητο μου προτινετε?κυριως σε λενοβο....θελω ενα vfm smartphone που θα το ευχαριστηθω και θα ειμαι κομπλε....επισης δεν γνωριζω την ολη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω..δηλαδη φτιαχνω λογαριασμο στο μινιτνιλ..μετα????? επεισης θελω να εχει 5inch οθονη+++....4g....καλη εκδοση android....καλη καμερα μπρος πισω και καλη μπαταρια.....αυτα....οποιος γνωριζει και εχει ξαναπαραγγειλει....η εχει να μ προτινει καποιο κινητο πανω κατω στα 170 ευρω ας μ πει!ευχαριστω! προς το παρον σκεφτομαι για το lenovo a806 golden warrior....
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παρ' το το ριμάδι το Lenovo αφού αυτό θέλεις
saim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ρε φιλε εσυ εχεις να μ πρωτεινεις κατι ναι η οχι?η απλα μπηκες να γραψεις αυτο εδω και καλα?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω, διάβασε τα παρακατω θεματα θα βρεις την λύση http://www.insomnia.gr/topic/541367-lenovo/?do=findComment&comment=53460070 http://www.insomnia.gr/topic/541450-παραγγελια-απο-κινεζικα-sites/#entry53462245
saim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ τι λυση βγαζεις απο ολο αυτο?αφου εισαι τοσο εξυπνος?πως θα κανω την παραγγελια πχ?που θα φτιαξω λογαριασμους?για πες μ!βρισκεις λυση?και που ξερεις αν υπαρχει κατι καλυτερο στα 170 ευρω?
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ τι λυση βγαζεις απο ολο αυτο?αφου εισαι τοσο εξυπνος?πως θα κανω την παραγγελια πχ?που θα φτιαξω λογαριασμους?για πες μ!βρισκεις λυση?και που ξερεις αν υπαρχει κατι καλυτερο στα 170 ευρω? g2 mini εξαιρετικο για τα λεφτα του οπως και lg l9ii
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν γίνεται να ανοίγετε νέο θέμα αν στο προηγούμενο δεν σας κάλυψαν οι απαντήσεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις