Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει; Ψάχνω tablet για τη σχολή και σκέφτομαι πως αν υπάρχει wifi γιατί να σκάσω το κατοστάρικο παραπάνω για cellular?

Δημοσ.

Νομιζω ολες οι σχολες εχουν wifi..

Καλυτερα να σου πει καποιος που εχει παει εκει και ξερει...

ουτε καν. αναλογα με τη σχολη. και οχι σε ολες τις αιθουσες. η εστία παντως εχει νομιζω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει στο campus γενικα, υπαρχει σε μερικες σχολες για ποια σχολη-περιοχη εδιαφερεσαι?

Για το τμήμα διοικησης επιχειρήσεων

Δημοσ.

Υπάρχει; Ψάχνω tablet για τη σχολή και σκέφτομαι πως αν υπάρχει wifi γιατί να σκάσω το κατοστάρικο παραπάνω για cellular?

Αν χρησιμοποιείς πολύ ίντερνετ στο δρόμο, θα το μετανιώσεις που δεν έσκασες το έξτρα κατοστάρικο.

Από την άλλη δεν ξέρω γιατί αλλά τα applications της ταμπλέτας τρέχουν περισσότερο background traffic από αυτά του κινητού και στο τρώνε πιο γρήγορα. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμένα με ipad και samsung κινητό. Ενώ με το κινητό 500 μέγκα είναι υπεραρκετά για σερφάρισμα το μήνα έχοντας πάντα ανοιχτό το wifi, το γαμημένο το ipad μου τρώει 100 μέγκα την μέρα έχοντάς το μόνο για σερφάρισμα όλη μέρα ανοιχτό.

Δημοσ.

Για το τμήμα διοικησης επιχειρήσεων

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν εχει νομιζω. Και γενικα δεν εχει καποιο wifi εκει κοντα οπως ειπε ενα παιδι παραπανω στην εστια και στην βιβλιοθηκη (που ειναι στην αλλη ακρη του πανεπιστημιου ).

Δημοσ.

Το πάρκο της ειρήνης ( εκείνο το τεράστιο καφέ ) έχει wifi ανοιχτό, τώρα αν φτάνει στην διοίκηση ή στις αίθουσες που κάνει η διοίκηση δεν ξέρω, αλλά είναι από τα πιο κοντινά εκεί!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...