Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες πέρασα από το "The Mail" με την ανιψιά μου, μια που σε κάθε όροφο είχαν στήσει "πάγκους" με playmobil και τα παιδάκια μπορουσαν να παίζουν ελεύθερα.

Παρατήρησα αρκετές παρέες πιτσιρικάδων, οι οποίοι κοίταγαν περίεργα οποιονδήποτε, αλλά γενικά δεν έδωσα σημασία αρχικά.

Το θέμα κορυφώθηκε όταν ένας τυπος περιπου στα 18 είχε κάτσει δίπλα στα 5χρονα και κατέβαζε χριστοπαναγίες απευθυνόμενος σε έναν γονιό που είχε την ατυχία να βρεί ο ώμος του πάνω στον δικό του.

Ο γονιός δεν ασχολήθηκε αλλά μέσα σε ένα λεπτό είχε μαζευτεί μια ομάδα πιτσιρικάδων (κάποιοι μιλούσαν μια περίεργη γλωσσα που δεν αντιληφθηκα, κάποιοι άλλοι κανονικά Ελληνικά) και άρχισαν να βριζουν γενικότερα. Οι γονείς έπαιρναν σιγά σιγά τα πιτσιρίκια τους και έφευγαν ενώ ο συγκεκριμένος γονιός που είχε το πρόβλημα και πήγε να φύγει, βρέθηκε να σπρώχνετε (ειχε αγκαλιά το παιδί του παρεμπιπτόντως) απο 3-4 τέτοιους πιτσιρικάδες.

'Ηρθε η ασφάλεια του κτιρίου, ο γονιός έφυγε ασφαλής αλλά οι τύποι συνέχισαν να κάθονται στο ίδιο μέρος και να "κοζάρουν" όποιος πέρναγε, ειδικά νέους. Είναι φανερό ότι ψάχνονταν για "τσαμπουκάδες".

Αναρωτιέμαι αν ειναι κάποιο νέου τυπου παιχνίδι αυτό, ή νέος τυπος μαγκιάς που έχει έρθει από τη πολιτισμένη Δύση, ή απλά στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω που πάω καθε εβδομάδα στο mall για ταινια δεν έχω προσέξει τιποτα τέτοιο πάντως. 

Για φάπες ψαχνοντουσαν. Μολις αρπάξουν μερικές απο κανέναν που δεν μασάει θα ηρεμήσουν θρασυδειλιες ειναι αυτα μην ανησυχεις. :P

• Like 5
Δημοσ.

Οι γνωστοι ψευτομαγκες που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν, απο το να ενοχλουν τον κοσμο.

Δεν νομιζω οτι ειναι τελευταιο φαινομενο, παντα υπηρχαν τετοια τυπακια.

Δημοσ.
Εγω που πάω καθε εβδομάδα στο mall για ταινια δεν έχω προσέξει τιποτα τέτοιο πάντως.

Kαλά και εγω ειχα καιρό να πάω και δεν ειχα ξαναδει κάτι τέτοιο αλλά αυτο μου κανε πολύ εντύπωση.

Τουλαχιστον οι της 10ετίας του 80 και 90, δεν ασχολουνταν με γονεις και μωρά.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να είναι παιδιά μεταναστών με προβλήματα ένταξης στη κοινωνία μας, πολύ εύκολα τους βγάλατε τσαμπουκάδες

• Like 5
Δημοσ.

παω αρκετα συχνα στου αγ δημητριου και δεν εχω δει ποτε τιποτα !

γενικοτερα εκει που τους παιρνει τα κανουν  μονο, σε διαφορετικη περιπτωση ουτε στα ματια δε μπορουν να σε κοιταξουν στριβουν σαν αδελφουλες  ..

και δεν εχω τπτ με τις αδελφες

Δημοσ.

Μπορεί να είναι παιδιά μεταναστών με προβλήματα ένταξης στη κοινωνία μας, πολύ εύκολα τους βγάλατε τσαμπουκάδες

Kαι αυτο τους δινει δικαιωμα να την "πεφτουν" σε γονεις με παιδια;

• Like 4
Δημοσ.

Kαι αυτο τους δινει δικαιωμα να την "πεφτουν" σε γονεις με παιδια;

προβληματικα παιδια σου λεει - ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι ..

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω με μπερδεύεται με τον Plug πάλι

Η ένταξη των μεταναστών στη κοινωνίας μας είναι αρκετά σοβαρό θέμα για να το trollάρουμε

• Like 1
Δημοσ.

Οι γνωστοι ψευτομαγκες που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν, απο το να ενοχλουν τον κοσμο.

Δεν νομιζω οτι ειναι τελευταιο φαινομενο, παντα υπηρχαν τετοια τυπακια.

τους πετυχα στο μετρο,αυτους η κατι αντιστοιχους προχτες,ο πιο ψηλος ηταν 1.45 (με απλυτες πατουσες)

βεβαια νικανε γιατι εχουν αριθμους.

ειναι σαν τους κομψογναθους στο jurassic park.

• Like 5
Δημοσ.

τους πετυχα στο μετρο,αυτους η κατι αντιστοιχους προχτες,ο πιο ψηλος ηταν 1.45 (με απλυτες πατουσες)

βεβαια νικανε γιατι εχουν αριθμους.

ειναι σαν τους κομψογναθους στο jurassic park.

Ξυπολητος ηταν και τις ειδες τις πατουσες του; :P :P

Αμα σε δουν φουσκωτο φουσκωτο,δεν σε πλησιαζουν καν...Οσο και αν εχεις προβλημα να προσαρμοστεις στην κοινωνια(αμα εισαι μεταναστης),οσο και αν θες να το παιξεις μαγκας(ελληνες και μη),λιγο τσιπα δεν εχεις πανω σου;Ειναι δυνατον να την πεφτεις σε γονεις με παιδακια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...