evoracing Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Λοιπόν έχω τα ηχεία Turbo-X D400 (no comment plz) και έχω αλλάξει τα δικά του (2x15W) και έβαλα άλλα (2x20W). Η απορεία μου τώρα είναι, άμα πάρω και διακλαδόσω τα καλώδια και συδνέσω και τα παλιά του, τότε θα μειωθεί ο ήχος για να μπορεί να τα μειράζει ή θα πάζει το ίδιο?
evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Λοιπόν έχω τα ηχεία Turbo-X D400 (no comment plz) και έχω αλλάξει τα δικά του (2x15W) και έβαλα άλλα (2x20W). Η απορεία μου τώρα είναι, άμα πάρω και διακλαδόσω τα καλώδια και συδνέσω και τα παλιά του, τότε θα μειωθεί ο ήχος για να μπορεί να τα μειράζει ή θα πάζει το ίδιο? Να πάρεις άλλα ηχεία. .......
evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έπρεπε. Κοίταξε να δεις όπως έχουν πει όλοι με την Turbo-X είναι θέμα τύχης. Ε λοιπόν πες πως ρίσκαρα και στάθηκα τυχερός 2 φορές. Μια με τα D400 που τα έχω 4 (αν όχι 3 δεν θυμάμαι) χρόνια και με το ποντίκι Vicious Gaming που και αυτό γύρο στα 3 χρόνια το έχω. Δεν θα προτήνω σε κάποιον να τα πάρει αλλά εγώ που τα έχω φέρω καλή γνώμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα