newtech Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα ομως !! Να φανταστω σου εχει συμβει κατι παρομοιο η εχεις ακουσει πολλα ? Εχω δεν εχω προβλημα να του κανω ενα ολικο φορματ αλλα εχω εναν 2ο σκληρο που τον εχω κανει encrypted με bitlocker και σκεφτομαι .. πες οτι κανω φορματ ... ο ιος(κτλ.) μπορει να εχει παει στον αλλο σκληρο με αποτελεσμα να μην διαγραφτει ? Φιλε μου.. Φτιαξε ενα καινουριο account και κανε click στο λινκ που εδωσε ο φιλος μετα κανε ενα καθαρισμο το pc σου με ADWclean και malwarebytez
cosmos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το hotmail είναι εντελώς καβάλα.Έχω δυο λογαριασμούς και είχα βάλει κ εγώ ο έξυπνος για περίπτωση ασφαλείας να στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης το ενα hotmail στο άλλο hotmail.Ελα που αμα αλλαξεις χώρα ( και ip ) αυτό το μαλακισμενο νομίζει οτι πας να το χακαρεις και δεν σ αφήνει να λογκαρεις .Έτσι δεν μπορούσα να μπω σε κανένα απο τα δυο γιατί τον κωδικό τον εστελνε το ενα στο άλλο!!!Το πρόβλημα λύθηκε μόλις λογκαρισα απο την βαση μου!Ο,τι να ναι.....
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το hotmail είναι εντελώς καβάλα.Έχω δυο λογαριασμούς και είχα βάλει κ εγώ ο έξυπνος για περίπτωση ασφαλείας να στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης το ενα hotmail στο άλλο hotmail.Ελα που αμα αλλαξεις χώρα ( και ip ) αυτό το μαλακισμενο νομίζει οτι πας να το χακαρεις και δεν σ αφήνει να λογκαρεις .Έτσι δεν μπορούσα να μπω σε κανένα απο τα δυο γιατί τον κωδικό τον εστελνε το ενα στο άλλο!!!Το πρόβλημα λύθηκε μόλις λογκαρισα απο την βαση μου!Ο,τι να ναι..... Το εχω παθει και εγω αυτο, ευτυχώς που δεν εινα ο κυρίως λογαριασμός μου
3wPsO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά εγω έλυσα το πρόβλημα μου! Τελικα ο αριθμός που εβαλα πανω ηταν οντως της Microsoft και προσπαθουσε να μου πει ότι καποιος μ κλεβει το ν λογαριασμό! Αυτα π βρηκα στο ίντερνετ εγώ ΠΡΟΦΑΝΏΣ τα ειχαν φτιάξει αυτοι ετσι ωστε να νομιζεις οτι ειναι σκαμ κ να μν τα λαβεις υποψην! Και με το να μν κνσ τπτ σε ενα μηνα μέσα πάει μαιλ στον λογαριασμό π θελουν αυτοί και κανουν reset το μαιλ. Παραλίγο να την πατήσω κ εγω! Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια παίδες!
souz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια ενος φίλου μ δεν του στελνει email απο πουθενά ούτε απο Mozilla chrome και απο το app στα mail στο Iphone ξαφνικά ξερετε τι παίζει? πως κόλλησε?
makiss8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ναι εχει πεσει λογικα, ουτε εγω μπορω να παρω/στειλω
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω μπορω να συνδεθω σε ολα μου τα μειλς αλλα δεν μπορω να στειλω, λαβω τιποτα.Γενικοτερα σημερα τα hotmail, outlook, windowslive μειλς πρεπει να εχουν θεμα.Μιλησε κανεις με Microsoft να μας πει τι εχει γινει? αυτό το δοκίμασες εδώ; Δεν μπαινει καν στο site που λες.
Dennisbest Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει πέσει γενικώς στην Ευρώπη. https://portal.office.com/servicestatus
Billator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να μην ήμασταν αμερική να πάρουμε καμία αποζημίωση τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα