Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!αγόρασα μια μηχανή kodak az251 που για να λειτουργήσει χρειάζεται 4 αα μπαταρίες.Το θέμα μου είναι το εξής.Επειδή θα χρειαστώ αυτή η μηχανή να τραβήξει βίντεο για περίπου μισή ώρα συνεχόμενα,και είμαι σίγουρος οτι οι μπαταρίες δεν θα κρατήσουν,τι θα μπορούσα να κάνω;;ενδεχομένως να την συνδέσω σε κάποιο powerbank;;ή εξωτερική τροφοδοσία;;γίνεται κάτι;ξέρετε;;

Δημοσ.

ολα γινονται.στην χειροτερη περιπτωση,βρες μεσα στην θηκη των μπαταριων ,το συν και πλην,και βαλε την τροφοδοσια 6βολτ, εκει...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!αγόρασα μια μηχανή kodak az251 που για να λειτουργήσει χρειάζεται 4 αα μπαταρίες.Το θέμα μου είναι το εξής.Επειδή θα χρειαστώ αυτή η μηχανή να τραβήξει βίντεο για περίπου μισή ώρα συνεχόμενα,και είμαι σίγουρος οτι οι μπαταρίες δεν θα κρατήσουν,τι θα μπορούσα να κάνω;;ενδεχομένως να την συνδέσω σε κάποιο powerbank;;ή εξωτερική τροφοδοσία;;γίνεται κάτι;ξέρετε;;

Με καλες επαναφορτιζομενες πιθανοτατα να κραουσε πανω απο μισαωρο,

Δημοσ.

Ξέρετε αν οι μηχανές έχουν χρονικό όριο;γιατί κάτι μου είπαν για μισή ώρα..να βάλω σταθερή τροφοδοσία στο συν και το πλην..Πολύ ωραία ιδέα..θα το δοκιμάσω..εναλλακτικά ποιες μπαταρίες να αγοράσω;έχετε δοκιμάσει κάποιες;;

Δημοσ.

ολες οι φωτογραφικες εχουν οριο τα 4 γιγα αρχειο ή 20-30 λεπτα εγγραφης.αν δεν το βαλουν οι κατασκευαστες,τα υπερανεπτυγμενα  κρατη της δυσης,θα  φορολογησουν το προιον διπλά,και σαν φωτογραφικη ,και σαν βιντεοκαμερα,οποτε και η τιμη θα ανεβει και αλλο,χωρις στην ουσια να κερδιζει κατι ο καταναλωτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...